Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
Szymi wiadomo co, wiadomo kogo do spodu
trójkąt bermudzki wola mokotów
-
Bisclavret
Dobrze że zaklepia tego Zalewskiego
No a kownacki beka ale no młody talent niech sobie obczai atmosferę reprezentacji
No a kownacki beka ale no młody talent niech sobie obczai atmosferę reprezentacji
zeby byl zaklepany, musialby chyba wystapic w trzech meczach?
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
jeśli wystąpi w trzech meczach o punkty, to będzie zaklepany na amen
a jesli w jednym - to na trzy lata
a jesli w jednym - to na trzy lata
Myślałem że Koźmiński to faworyt
nie no, już od jakichś dwóch tygodni było jasne, że większość przeszła na stronę Kuleszy i dzisiejsze głosowanie to formalność
nie no, już na początku sierpnia się sytuacja odwróciła, po tych wyborach na jakiegoś szefa młodzieży czy coś w tym stylu, kiedy Koźmiński zebrał na pizdę, natomiast dziwi mnie to, że w obliczu tamtego triumfu, Kulesza się zgodził na spółdzielnie i mu jakieś stołki oddał
albo w sumie mnie nie dziwi jednak
albo w sumie mnie nie dziwi jednak
oki, nie śledziłem, ostatnio tylko jak Boguś z Stanem rozmawiali z HP i nabijali się z Kuleszy
faworyt? owszem, mediów i Bońka
ale to nie media i Boniek decydują o podziale stanowisk w związku
jaki to jest wybór? dobry, zły?
Obojetny bo czy ten czy ten dla Kibica w wiekszosci nic sie nie zmieni.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
nie jestem przekonany do doroslych ludzi z deficytem plynnego mowienia w ojczystym jezyku
dla postronnego kibica wszystko i tak zależy od tego jak zagra główna reprezentacja
natomiast jeżeli pan Szołsza w listopadzie do kolekcji polskich słów które zna będzie musiał dorzucić "kuroniówka", to za niego najprawdopodobniej przyjdzie Stoki, Guardiola z Bytomia lub inny Czesław 711
w sumie nijaki wybór, Kulesza w teorii powinien premiować ekstraklasowe klimaty i lokalnych baronów, bo od nich dostał najwięcej wsparcia. nie wiem trochę, na jakiej zasadzie ma się im to opłacić
Koźmiński perfekcyjnie pokazał jak nie prowadzić kampanii wyborczej - z pozycji zdecydowanego lidera spierdolił się dokumentnie, jakby się Komorowskiego naoglądał
Koźmiński perfekcyjnie pokazał jak nie prowadzić kampanii wyborczej - z pozycji zdecydowanego lidera spierdolił się dokumentnie, jakby się Komorowskiego naoglądał
sporo odpowiedzi dadzą nominacje na wiceprezesów
Dodano po 15 minutach 7 sekundach:
Tabisz
Dodano po 15 minutach 7 sekundach:
Tabisz
Ja tylko sie obawiam ze przy 1 potkneciu Sousy wypierdoli go i zastapi jakims Probierzem albo Czerczesowem bo takie nazwiska sie przewijaja,wtedy utkniemy na kolejne lata w czarnej dupie szczegolnie jak do glosu znowu dojda ci od legendarne polskiej mysli szkoleniowej 
No ja Sousa nie awansuje na MŚ to biorąc jeszcze pod uwagę sukces na euro to należy go odjebac
Good przeciez to ze Stasiu będzie trenejro to jest pewniaczek 1.01
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia