Suja THS Klika
Re: Suja THS Klika
ale jajuwa tak zwana jajkownica na smalcu wjechała z rana przepyszne wiury pani czesława posprząta aneks kuchenny wieczorem
a ty jaką lubisz mordziu?
a ty jaką lubisz mordziu?
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
Elegancki przepis na tak zwaną wieprzowinę, nie żadną gadzinę, powinien zapodać nam szef Basiura z Gocławia. W tle diss Winicjusza na Jacule przygrywający. Salutens.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Elegancko Dareczek sobie tłuszczyku nie żałuje mordziu
tym razem pojedyncza porcja mam nadzieje ze wszystko *cyk* wporząsiu z szefową tak zwaną szefową slang records
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Wszyscy słyszeli?
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
Ta porcje smalcu to chyba dokonczyl dareczek dzisiaj bedzie trzeba dokupic, jak tam dorzucil jajek to mialem wrazenie ze jest wiecej tluszczu niz bialka w tych jajach
Pozatym co to za jajecznica z 2 jajek lel, trzeba przynajmniej z 3-4 zeby sie porzadnie najesc
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
zależy ile chleba do tego jesz
Czyzby tam sujbit czasem nie urzędował w tym cyk piekarniku tzw piekarniku?
Piekna dzis picaweczka z lupiezem szatana czy tam innymi wiórami, rub se taką mordziu 
- rozklad_gaussa
sprawdź to mordziu
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
w ogole zdziwko ze darek z dystansikiem to udostepnil na storce
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
było 5 postów wyżej Mordo
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
- rozklad_gaussa
o kur, sorry nie zauwazylem, zalozylem ze jestem na biezaco z tematem
free fromage
free fromage
- scam_sakawa
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
u sujbita znowu chinskie. ekolog poldi moze zostal ale widze ze tania chinska szama juz nie, sam se zrob *cyk*
aktywacja konta nie byla niestety w czasie, gdy postowany byl tu wywiad wiec jeszcze sie szybko odniose do ostatniego wywiadu: dlaczego darro na wywiadach jest jak chatgpsuja i pozwalaja mu zapetlac to co mowil juz na wywiadzie u fryza? wiadomo ze sujbit moze sie obrazic za niewygodne pytania ale mozna byloby troche wiecej zapytac o kulisy dzialania Slangu, a juz tym bardziej ze OPONent regularny raczej nie bedzie chcial nigdy wiecej zabierac glosu w tej sprawie
juz nie wspominam o fikolku jakoby Aneta zamawiala na niego artykuly na glamrapie xD pietno w postaci dziary THS musi ja naprawde piec
aktywacja konta nie byla niestety w czasie, gdy postowany byl tu wywiad wiec jeszcze sie szybko odniose do ostatniego wywiadu: dlaczego darro na wywiadach jest jak chatgpsuja i pozwalaja mu zapetlac to co mowil juz na wywiadzie u fryza? wiadomo ze sujbit moze sie obrazic za niewygodne pytania ale mozna byloby troche wiecej zapytac o kulisy dzialania Slangu, a juz tym bardziej ze OPONent regularny raczej nie bedzie chcial nigdy wiecej zabierac glosu w tej sprawie
juz nie wspominam o fikolku jakoby Aneta zamawiala na niego artykuly na glamrapie xD pietno w postaci dziary THS musi ja naprawde piec
tutaj dziala teoria wybitej szyby
tak, dokladnie. darek chyba dalej zyje ta mlodziencza miloscia tak samo mocno jak rymem zycia da dope clanu sprzed prawie 30 lat
tutaj dziala teoria wybitej szyby
- gonny_trebor
- Moderator
dawno nie było *ooo* gocławskiej chaczapury *cyk*
też se tak rozlej jajo mordziuuuu
też se tak rozlej jajo mordziuuuu
Twórca wątku ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #110 - Sampel na forum ślizgawka. Chcesz dymy? Zapraszam.
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
- rozklad_gaussa
łódeczka utonęła
free fromage
free fromage