Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Fall guys byłoby zajebiste do czacikowego grania i darcia na siebie mordy ale 7 dych to za wiele na PC
Wygrzeszam Cię, mordzia.
No ta gra typowo pasuje na free2play co przyniosło by prawdopodobnie większe zyski
Wczoraj sobie trochę popykałem z dziewczyną, śmieszna i przyjemna gierka
Wczoraj sobie trochę popykałem z dziewczyną, śmieszna i przyjemna gierka
Stawiam kołnierz przed wejściem na dyskotekę
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
Kup mi na urodzinyBolo pisze:Fall guys byłoby zajebiste do czacikowego grania i darcia na siebie mordy ale 7 dych to za wiele na PC
Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
- cloud
- chmura
Nie jestem do końca pewien, czy to odpowiedni temat na takie posty, ale niech będzie. Jeśli chodzi o kwestie horrorów (film/gra) to jestem strasznym chojrakiem i totalnie nie kumam zajawki na takie produkcje, ale ostatnio odkryłem bardzo fajny kanał na YT, a mianowicie...

Koleś robiąc długie long-playe przedstawia gry w bardzo szczegółowy sposób, opisuje fabułę, wyjaśnia easter-eggi i tak dalej i tak dalej. Traktuję jego produkcje jako podcasty, czasami w wolnej chwili rzucę okiem co się dzieje w samej grze, ale po prostu dobrze się tego słucha. Skończyłem materiał o RE2 remake, teraz jestem w trakcie SH 2, oraz GTA SA (gdzie de facto potrafi czasami pierdolić jakieś niestworzone rzeczy, ale dla laika nie będą one totalnie denerwujące), więc szczerze polecam i zachęcam do wspólnej zabawy.
Wojciech Modest Amaro
tak, wiem, nikogo

Koleś robiąc długie long-playe przedstawia gry w bardzo szczegółowy sposób, opisuje fabułę, wyjaśnia easter-eggi i tak dalej i tak dalej. Traktuję jego produkcje jako podcasty, czasami w wolnej chwili rzucę okiem co się dzieje w samej grze, ale po prostu dobrze się tego słucha. Skończyłem materiał o RE2 remake, teraz jestem w trakcie SH 2, oraz GTA SA (gdzie de facto potrafi czasami pierdolić jakieś niestworzone rzeczy, ale dla laika nie będą one totalnie denerwujące), więc szczerze polecam i zachęcam do wspólnej zabawy.
Wojciech Modest Amaro
tak, wiem, nikogo
Ostatnio zmieniony 14 sie 2020, 14:32 przez cloud, łącznie zmieniany 1 raz.
-
MalinowyJogurt
A ja sobie w pracy obejrzę dziękówa @cloud
również odpalam w pracy, dziękówka
- checollada
ej warto ogrywać tego coda co jest w plusie teraz czy szkoda czasu?
-
ksiazenieporzadek
spoko kanał @cloud
single jest chyba ten sam co w mw2 co wyszedł 10 lat temu
single jest chyba ten sam co w mw2 co wyszedł 10 lat temu
Nie ma tematu o telewizorach xD to spytam tu
Chce sobie kupic telewizor 40-42 cale max zebym mial netflixa jutuba 4k i byl ok do konsoli jak sobie kupie na swieta nowa. Cena jak najtaniej (widzialem ze sa jakies za 1200-1300 ale nie wiem czy one git), byle spelnial te wymagania co napisalem. Moze ktos kupowal ostatnio podobny i poleca
Chce sobie kupic telewizor 40-42 cale max zebym mial netflixa jutuba 4k i byl ok do konsoli jak sobie kupie na swieta nowa. Cena jak najtaniej (widzialem ze sa jakies za 1200-1300 ale nie wiem czy one git), byle spelnial te wymagania co napisalem. Moze ktos kupowal ostatnio podobny i poleca
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
to ja
Nie znam sie ale odkryłem taką stronke bo sam mam w planach zakup tv, dużo ludzi ją poleca więc obczaj sobie tu może
https://www.rtings.com/tv/reviews/best/under-300
https://www.rtings.com/tv/reviews/best/under-300
To jest świetne pytanie bo też planuję zakup dosyć małego telewizora 4K (tzn. nie takiego byka >55 cali) pod PS5 właśnie, które zmierza dużymi krokami i chyba zdecyduję się na ten:
https://www.ceneo.pl/81442909#tab=spec
Jak ktoś ma, to proszę o opinie. Albo polecenie czegoś lepszego w tej cenie.
o, ja również planuje sie rozejrzec, tv pod konsolę typowo, 50-55 cali myślę
W ufc4 grali już? Ktoś przechodzi z trójki? Kupiłem i mam mieszane uczucia
^ kogo to chuj obchodzi?
ale dawno mnie nic tak nie wkurwilo jak Dying Light : Hellraid, nie gralem jeszcze ale sam koncept mnie poteznie rozsierdzil, bo w kurwe czekalem na GRE Hellraid od m.w. 2014 roku
Zamiast jednak sie zdecydowac, skoczyc i wypuscic tego nieszczesnego Hellraida, ktory mogl sie smialo stac kolejna gra na miare Dark Messiah Of Might And Magic (ktorym Techland mocno sie inspirowalo), albo w ogole kurwa dobra i oryginalna gra, to oni beda doili tego jebanego Dying Light co wsparcie powinno sie zakonczyc wtedy jak The Following wyszlo, a nie kiedy zaraz dwojka za rogiem oni dalej DLC kurwa platne sklecaja
I ktos moze mowic ze fajnie ze nie wyjebali wszystkich assetow do kosza. Ale to jest na zasadzie "a mogl zabic, ale tylko ranil"
Zamiast jednak sie zdecydowac, skoczyc i wypuscic tego nieszczesnego Hellraida, ktory mogl sie smialo stac kolejna gra na miare Dark Messiah Of Might And Magic (ktorym Techland mocno sie inspirowalo), albo w ogole kurwa dobra i oryginalna gra, to oni beda doili tego jebanego Dying Light co wsparcie powinno sie zakonczyc wtedy jak The Following wyszlo, a nie kiedy zaraz dwojka za rogiem oni dalej DLC kurwa platne sklecaja
I ktos moze mowic ze fajnie ze nie wyjebali wszystkich assetow do kosza. Ale to jest na zasadzie "a mogl zabic, ale tylko ranil"
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Właśnie co dopiero stałem przed takim samym wyborem i kupiłem ostatecznie to co pokazujesz, tylko wyższy model i i troszkę większy (50PUS7334) i jestem full zadowolony. Porównując specyfikacje widzę, że pod względem obrazu się wiele nie różnią poza technologią odświeżania, więc raczej powinieneś być zadowolony, ambilight robi robotę. Jakby co ja decyzję podejmowałem na podstawie tego zestawienia, wydało mi się najbardziej sensowne z wszystkich jakie znalazłem:Parlae pisze: ↑14 sie 2020, 21:52 To jest świetne pytanie bo też planuję zakup dosyć małego telewizora 4K (tzn. nie takiego byka >55 cali) pod PS5 właśnie, które zmierza dużymi krokami i chyba zdecyduję się na ten:
https://hdtvpolska.com/jaki-kupic-telew ... cien-2020/
-
impertynencki
@Parlae
@Esdoer
Mam telewizor Philiphsa i drugi raz nie zdecydowałbym się na zakup. Brak takich aplikacji jak Spotify, Player i inne - trzeba dokupić jakiegoś Mi Boxa (koszt ~200-300zł). Dodatkowo responsywność całego interfejsu jest dramatyczna. Ambilight to bajer, którym można conajwyżej pochwalić się znajomym co nigdy takiej funkcji nie widzieli na oczy. Gwarantuję, że nie będziesz niej (prawie) wcale korzystał.
Gdybym dziś wybierał to wziąłbym jakiegoś LG czy coś.
@Esdoer
Mam telewizor Philiphsa i drugi raz nie zdecydowałbym się na zakup. Brak takich aplikacji jak Spotify, Player i inne - trzeba dokupić jakiegoś Mi Boxa (koszt ~200-300zł). Dodatkowo responsywność całego interfejsu jest dramatyczna. Ambilight to bajer, którym można conajwyżej pochwalić się znajomym co nigdy takiej funkcji nie widzieli na oczy. Gwarantuję, że nie będziesz niej (prawie) wcale korzystał.
Gdybym dziś wybierał to wziąłbym jakiegoś LG czy coś.
najlepsze dni uciekają nam na właśnie dziś
https://www.euro.com.pl/telewizory-led- ... 4-12.bhtml taki będzie w pytę?
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
to ja
Być może kiedyś tak było i poszli po rozum do głowy, bo w tym modelu który kupiłem jest Android TV i wspomniane aplikacje i inne można sobie zainstalować.impertynencki pisze: ↑15 sie 2020, 14:07 @Parlae
@Esdoer
Mam telewizor Philiphsa i drugi raz nie zdecydowałbym się na zakup. Brak takich aplikacji jak Spotify, Player i inne - trzeba dokupić jakiegoś Mi Boxa (koszt ~200-300zł).
-
impertynencki
@Esdoer
to ripówa dla mnie

to ripówa dla mnie
najlepsze dni uciekają nam na właśnie dziś