Fornalik>Klopp, Iniesta>Zidane, Sancho>Vinicius, Ale Brama!>Misja Futbol, czyli piłkarskie porównania
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
-
genocidegeneral
Re: Fornalik>Klopp, Iniesta>Zidane, Ale Brama!>Misja Futbol, czyli piłkarskie porównania
Ktoś mi wytłumaczy dlaczego najlepszy bramkarz nie załapał się do tej jedenastki?
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Re: Fornalik>Klopp, Iniesta>Zidane, Ale Brama!>Misja Futbol, czyli piłkarskie porównania
Alisson za dużo meczów opuścił, poza tym Neuer pozamiatał wszystko.
Van Dijk kontuzja więc ktoś inny w jego miejscu powinien się pojawić.
Thiago na wyrost.
Reszta raczej ok. Za tamten sezon Sancho>Ronaldo ale Anglik ostatnio słabszy.
Van Dijk kontuzja więc ktoś inny w jego miejscu powinien się pojawić.
Thiago na wyrost.
Reszta raczej ok. Za tamten sezon Sancho>Ronaldo ale Anglik ostatnio słabszy.
-
impertynencki
To pierwsze takie wyróżnienie dla Polaka? Mam na myśli XI FIFA.
najlepsze dni uciekają nam na właśnie dziś
kto inny wybieragenocidegeneral pisze: ↑17 gru 2020, 20:11 Ktoś mi wytłumaczy dlaczego najlepszy bramkarz nie załapał się do tej jedenastki?
- retriakaretrox
Zasłużone w chuj Roberto
ja się nie ślizgam, ja się ślizgawkuje
zajebiście, że możemy oglądać najlepszego piłkarza świata naszego rodaka polaka
w cudnych czasach nam przyszło żyć
w cudnych czasach nam przyszło żyć
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
Jak Pan Robert skończy karierę to będę pewnie z tydzień ryczał, wielkie gratulacje i jebać francuzików co by odklepali nawet z Najmanem.
-
genocidegeneral
FRANCE FOOTBALL, TY WIESZ CO 
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Re: Fornalik>Klopp, Iniesta>Zidane, Sancho>Vinicius, Ale Brama!>Misja Futbol, czyli piłkarskie porównania
Usunięto
Ostatnio zmieniony 11 lut 2023, 15:44 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
Taki chuj krystyna

WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
- retriakaretrox
Ronaldo wygląda jak z avatara djniemal
ja się nie ślizgam, ja się ślizgawkuje
jestem trochę zawiedziony bo wkurwił mnie messi w tym roku a neymarowi może się odechcieć grać fajnie za to co mu yoda zrobił
Tak głosowali zawodnicy z TOP 3:
Lewandowski:
1.Thiago
2.Neymar
3.De Bruyne
Ronaldo:
1.Lewandowski
2.Messi
3.Mbappe
Messi:
1.Neymar
2.Mbappe
3.Lewandowski
Część pozostałych:
Ramos:
1. Lewandowski
2. Thiago
3. Neymar
Luis Enrique:
1. Messi
2. Thiago
3. Ramos
Van Dijk:
1.Mane
2.Thiago
3.Salah
Brzęczek:
1.Lewandowski
2.Mbappe
3.De Bruyne
Lewandowski:
1.Thiago
2.Neymar
3.De Bruyne
Ronaldo:
1.Lewandowski
2.Messi
3.Mbappe
Messi:
1.Neymar
2.Mbappe
3.Lewandowski
Część pozostałych:
Ramos:
1. Lewandowski
2. Thiago
3. Neymar
Luis Enrique:
1. Messi
2. Thiago
3. Ramos
Van Dijk:
1.Mane
2.Thiago
3.Salah
Brzęczek:
1.Lewandowski
2.Mbappe
3.De Bruyne
- nihil Novi
No i git. Ramos i Ronaldo klasa. Potrafią docenić najlepszych
Sensei życia
Czyli w FIFIE jest tak, że trenerzy też mają głos? Jeśli tak to powinien decydować Nawałka. Nie rozumiem.. Szczerze mówiąc to kicz..Kali pisze: ↑17 gru 2020, 20:35kto inny wybieragenocidegeneral pisze: ↑17 gru 2020, 20:11 Ktoś mi wytłumaczy dlaczego najlepszy bramkarz nie załapał się do tej jedenastki?
Lewandowski komicznie boi ci się wrócić do bramki. Jego atutem są jedynie szybkość, zwinność i refleks.. Podobnie jak pomocnika..
Niby nie powinno się porównywać bramkarza z napastnikiem ale chyba już oficjalnie
Robert Lewandowski >> Karol Wojtyła
Gratuluję tytułu Największego Polaka, brawo Robercik!
Robert Lewandowski >> Karol Wojtyła
Gratuluję tytułu Największego Polaka, brawo Robercik!
Christian jest napędzany A D R E N A L I N Ą. Trudno się dziwić, że nie jest zadowolony.. Przecież jego poprzeczka sięga wiecznej he-he..
Pomińmy te wstydliwe monumenty i skupmy się np. na screen-hot nowiuteńkiej fifki. Czasowo nie dysponuje mocą obliczeniową więc, ta.
Kminię sobie nad 11 roku i będzie ona prawdopodobne sklejana z takiego zestawu:
Pewnie coś poratuję jeszcze pozycjami ale jest ktoś kogo mega brakuje? Bez strzałów z dupy bo np. na pozycjach takich jak bramkarz czy napastnik to wiadomo, że opcja jest jedna i reszta pojawia się raczej jako ciekawostka.
Ta pozycja RB jest absurdalnie chujowo obsadzona. Na DM też taki Rodri na siłę. Ktoś oczywisty mi z głowy wypadł?
Spoiler
GK:
Neuer
Navas
Oblak
Szczęsny
Alisson
LB:
Davies
Robertson
Gaya
Gosens
Guerreiro
CB:
Ramos
Van Dijk
Diego Carlos
Upamecano
Acerbi
RB:
Alexander-Arnold
Carvajal
Hakimi
Jesus Navas
Trippier
DM:
Marquinhos
Fabinho
Fernando
Casemiro
Rodri
CM:
Kimmich
Thiago
Kroos
Henderson
Barella
AM:
De Bruyne
Neymar
Muller
Bruno Fernandes
Gomez
LW:
Ronaldo
Mane
Sterling
Son
Coman
CF:
Lewandowski
Haaland
Immobile
Mbappe
Benzema
RW:
Messi
Sancho
Salah
Gnabry
Ocampos
Neuer
Navas
Oblak
Szczęsny
Alisson
LB:
Davies
Robertson
Gaya
Gosens
Guerreiro
CB:
Ramos
Van Dijk
Diego Carlos
Upamecano
Acerbi
RB:
Alexander-Arnold
Carvajal
Hakimi
Jesus Navas
Trippier
DM:
Marquinhos
Fabinho
Fernando
Casemiro
Rodri
CM:
Kimmich
Thiago
Kroos
Henderson
Barella
AM:
De Bruyne
Neymar
Muller
Bruno Fernandes
Gomez
LW:
Ronaldo
Mane
Sterling
Son
Coman
CF:
Lewandowski
Haaland
Immobile
Mbappe
Benzema
RW:
Messi
Sancho
Salah
Gnabry
Ocampos
Ta pozycja RB jest absurdalnie chujowo obsadzona. Na DM też taki Rodri na siłę. Ktoś oczywisty mi z głowy wypadł?