Tede czy Peja
Re: Tede czy Peja
złożenie pełnego zdania w języku polskim bez wulgaryzmu (stawiałbym na ryszarda w tym starciu)
Zamiast Hirka Wrony poproszę Marka Sierockiego. Jak szaleć, to szaleć.
Proszę sobie wyobrazić, że byłem w te wakacje na gminnym festynie, gdzie pan Marek Sierocki grał swój set, dużo italo disco i zbliżonych rytmów, ale nie zabrakło klasyków typu Bailando. XD
konkurencję nr 2 wygra tedas, szóstkę walkowerem, resztę rysio peya
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
MEMPHIS VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=LnZIq8WoO64
- gods bidness
Ten beef się rozstrzygnął wtedy, gdy Tede nawinął, że w Warszawie jest święty, a w Poznaniu Gwiazdor (chodziło o św. Mikołaja) i że ma prezenty przed pierwszą gwiazdką, czego Peja nie zrozumiał i myślał, że Tede mówi o sobie, więc odpowiedział coś w stylu - "Ty jesteś święty? Chyba z chuja wyjęty!".

- Eloquent33
Tede ponieważ nie gryzie się w język i mówi jak jest, a ruchu peja to jest sfrustrowany, usunął borixona z instagrama po tym jak jacek się pogodził z borixonem, no beka z penera, to pozer jebany
ciężki wybór, bo to dwa zjeby totalne, ale rychu chyba jednak bardziej. Zawsze jak mowa o Rysiu, to mam przed oczyma tę cycatą karyne i filmik w którym mówi, że ruchal ją Rysiu peja i miała koks na pizdzie.
- KomunistomPodPrad
.........
Ostatnio zmieniony 04 cze 2025, 19:36 przez KomunistomPodPrad, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.youtube.com/watch?v=oHFw8cEH3Wo
So take a step back.
Let your darker side win. There's a heatwave coming.
So take a step back.
Let your darker side win. There's a heatwave coming.
Najważniejsze że ruchu Peja followuje LPC na instagramieEloquent33 pisze: ↑07 gru 2023, 11:22 Tede ponieważ nie gryzie się w język i mówi jak jest, a ruchu peja to jest sfrustrowany, usunął borixona z instagrama po tym jak jacek się pogodził z borixonem, no beka z penera, to pozer jebany
Ale widze parę ludzi tutaj dalej chyba sa zagrożeni virusem ah4n24
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
rychu peja followuje double b na insta
MEMPHIS VS HEWRA/MOBBYN
pdf czy tps
MEMPHIS VS HEWRA/MOBBYN
- Eloquent33
Oj ten Tede, najbardziej elokwentny polski raper i tyle w temacie, ja się nie będę wypowiadał na jego temat, jestem zbyt mały żeby cokolwiek o nim powiedzieć, TEDE KRÓL a lamusy dupa cicho
No nie wiem, teraz Peja ma rodzinę, jest kilku dobrych lat trzeźwy, dużo udziela wywiadów o trzeźwości, które dla osób mających z tym problem mogą być jakaś droga, widziałem też wywiad z nim stricte o tym, przeprowadzony przez jakiś miting AA
A Tede jakiś czas temu nafurany kłócił się z gościem w hejt parku, bo nie podpisał mu płyty jak jechał na rowerze
Podejście do tego beefu po latachz też jest kompletnie inne z strony Peji, który ma już raczej na to wyjebane, i odpowiada tylko na jakieś zaczepki wprost Tedego, niż Tedego, dla którego przezabawna rzeczą jest rapowanie pod Głucha noc, i który myśli że pewnie mega wkurwi tym Rycha. Sytuacja obróciła się od tej z beefu, i krótko po beefie, ta pasta o pisaniu dissu, to raczej dziś pasuje bardziej do Jacka
- gods bidness
Peja jest najlepszy, bo ma rodzinę i jest trzeźwy. A jak kupi psa goldena, to już w ogóle będzie niepodważalnym goatem rapu w Polsce i zagranicą.
Peja ostatnio u Winiego mówił że nie poda Tedemu ręki i nie pogodzi z nim nie za to że mieli beef, tylko że jest potwierdzaczem i to nie wpisuje się w jego zasady światopogląd itp.
RapCelownik.pl - Najwięcej Treści o Muzyce Rap i Kulturze Hip Hop
- scam_sakawa
Ten sam Peja, który wziął na solo z Tede ekipę kilkunastu osób, mówi, że nie poda komuś ręki, bo chodzi o zasady.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
uliczne zasady nigdzie niespisane, nagminnie łamane, zero honoru, chyba że ja ich nie mogę pojąć
MEMPHIS VS HEWRA/MOBBYN
Jacuś tak mówił, czyli tak musiało być.scam_sakawa pisze: ↑11 gru 2023, 10:04 Ten sam Peja, który wziął na solo z Tede ekipę kilkunastu osób, mówi, że nie poda komuś ręki, bo chodzi o zasady.