okurwa ale żenada
2115 - Rodzinny Biznes Mixtape (2022)
- Moltisanti
Re: 2115 - Rodzinny Biznes Mixtape (2022)
Pamiętajcie ze to zawsze mogl być troll który kupil niepodpisaną i sam to pobazgrał dla inby w necie, jak tak to props i niech się kręci 
- Cz4rny1337
- Moderator
No tede przecież najpierw rozstał się z matheo, bo ten za dużo hajsu chciał, potem wziął WDK do zrobienia ścieżki, ale i ten zaczął kłócić się o hajs skoro robią hity, wiec znalazł sir micha i lata temu była jakaś rozkminka (na forum wfd jeszcze, pozdro), ze sir Michu robi za procent z płyty nie od sztuki bitu i tedasowi w to graj - chyba jakos tak to szlo, tak dawno, ze nie pamietam i jakiś psi chuj mu wychodził, ale trzaskał te bity
Ostatnio jak tede sam się produkował, a sir mich robił osobno to już myślałem, ze znów rozwód o hajs
Także plucie na producentów długoletnia tradycja w polskim rapie
Ostatnio jak tede sam się produkował, a sir mich robił osobno to już myślałem, ze znów rozwód o hajs
Także plucie na producentów długoletnia tradycja w polskim rapie

Niestety, ale dokładnie tak... Przecież raperzy są biedni - jedynie merch, koncerty, płyty, festiwale, wyświetlenia yt/spotfity, jak żyć...Cz4rny1337 pisze: ↑19 gru 2022, 10:03 Także plucie na producentów długoletnia tradycja w polskim rapie
- FruitOffTheWall
w komentarzach lepsze xd
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
-
LuckyStrike
Zdecydowanie, to długoletnia, kultywowana przez 99% raperów tradycja.Cz4rny1337 pisze: ↑19 gru 2022, 10:03 Także plucie na producentów długoletnia tradycja w polskim rapie
Znam gościa, który zrobił kiedyś parę bitów na 2cztery7 czy pierwsze solo Mesa. Z ciekawości spytałem co sądzi o Mesie, to mi powiedział, że generalnie nie ma pozytywnych odczuć względem jego osoby, bo nie zapłacił mu za bity (mimo ustaleń), a były to też jedne z lepiej przyjętych utworów na płycie.
Może coś się w końcu w tym temacie zmieni, na pewno są producenci, którzy mają jakiś % od zysków, wygenerowanych przez utwór, ale to pewnie kilka osób ze sceny, chociaż na takim Spotify, coraz częściej widać dopisanych producentów, więc pewnie też im coś skapuje ze streamingów.
Co do płyty, gdzieś mi się przewinęło parę utworów i było to dość generyczne jak na tych chłopaków.
Czy Blacha 2115 ma jakieś niemieckie korzenie czy o co chodzi z tym niemieckim rapowaniem? Wie ktoś?
- bialyjelen
po prostu podpierdalanie tamtej sceny tak mu weszlo w nawyk, ze dokonal samoasymilacji
- yungXpaproch
o ile dobrze wiem to on po prostu mieszkal w niemczech dosc dlugo
- zemsta1camzata
jako kelner pracował w berlinie
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
- Moltisanti
Czyli jednak nie był gangsterem? 
Finałowy koncert Bedoesa i ekipy w Warszawie z 17 trwał ok.
4 godziny zagrali ponad 50 wałków, dość sporo.
4 godziny zagrali ponad 50 wałków, dość sporo.
Ostatnio zmieniony 20 gru 2022, 13:38 przez SiNi, łącznie zmieniany 1 raz.
Usunięto...
Ostatnio zmieniony 04 sie 2023, 6:54 przez Tiger, łącznie zmieniany 1 raz.
@Tiger Co Ty pitolisz,zobacz jak się ludzie bawili 
moje ulubione numery z tej plyty: RODZINNY BIZNES, FALSZYWI PROROCY, NA KRANCU SWIATA (refren topka i idealny letniak, ktory zrobilby kozackie liczby na wakacje), TERAZ ALBO NIGDY, BRUCE
na plus jeszcze zwroty garnuszkow z ONZ, MR POLSKA MR POLSKA MR POLSKA razem z instrumentalem na STROBO, Novacci ze Sponsem rozjebali TO DLA CIEBIE, Chivas dobrze pasuje do GUGU x 2115, no i na DIAMENTY fajnie sie uzupelniaja White i Bedoes - to oni powinni wspolna plyte nagrac, a nie White z Bialasem
liczylem na dobry refren Dody, ale ona brzmi jak Ruskiefajki na tej nucie i mozna byloby ja wyjebac
plyty bym nie kupil, ale troche odsluchow dobije na spotify do tych numerow
na plus jeszcze zwroty garnuszkow z ONZ, MR POLSKA MR POLSKA MR POLSKA razem z instrumentalem na STROBO, Novacci ze Sponsem rozjebali TO DLA CIEBIE, Chivas dobrze pasuje do GUGU x 2115, no i na DIAMENTY fajnie sie uzupelniaja White i Bedoes - to oni powinni wspolna plyte nagrac, a nie White z Bialasem
liczylem na dobry refren Dody, ale ona brzmi jak Ruskiefajki na tej nucie i mozna byloby ja wyjebac
plyty bym nie kupil, ale troche odsluchow dobije na spotify do tych numerow
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Nie mogę przebrnąć przez pierwszy numer przez ton i nawijke bedoesa, sorry gościu ale spierdoliłeś to totalnie, chyba największy zmarnowany potencjał
no tez prawda, z wiekszosci numerow skasowalbym Bedoesa
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
A dla mnie Bedi tam top i mają 2 miejsce na świecie w albumach na spoti.
- FruitOffTheWall
pablo wjebał im te płytę refenem na gryza
rip zioloziolo