Fabijański
Re: Fabijański
Miał być koniec kariery, jest kontrakt z ANTIHYPE.
Fabijański feat. Patrycja Markowska, Sarius - Chłopiec (prod. Zalucki)
Adi Nowak - RENTGEN ft. Fabijański (prod. Zalucki)
Fabijański feat. Patrycja Markowska, Sarius - Chłopiec (prod. Zalucki)
Adi Nowak - RENTGEN ft. Fabijański (prod. Zalucki)

Adi Nowak już chyba z wszystkimi krypto gejami nagrał. Mamy bingo
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Fabijański feat. Feno - Idiota (prod. Zalucki)
"Chcę się zakochać tak, jak idiota..." - to apel Sebastiana Fabijańskiego do jego niespełnionych, szalonych miłości i miłostek. "Idiota" to jednocześnie kolejny zaskakujący singiel z nadchodzącej płyty pt. "Diament". Swoją zwrotkę do singla "Idiota" dołożył Feno, a rap-rockową produkcją zajął się Załucki. W teledysku nie brakuje mięsa, ponieważ premierę wsparła sieć restauracji Whiskey In The Jar.
- Karko_Nape
Fabijański najwiekszy troll od czasów Testovirona. Jestem ciekaw czy chociaż jedną rzecz w karierze zrobił na serio.
Ja zawsze miałam słabość do Fabijańskiego jak grał w np. Psach Pasikowskiego albo w "Kobiety Mafii " Vegi... ale nie sądziłam, że zacznie robić rap.. mi nie siada, mógł zostać przy aktorstwie.
na serio to on ma chujową dykcję, co zresztą równie wyraźnie słychać w jego rolach filmowych, ja nie wiem jak jedyna rzecz którą teoretycznie powinien mieć opanowaną z aktorstwa mu nie wychodziKarko_Nape pisze: ↑02 sie 2024, 21:26 Fabijański najwiekszy troll od czasów Testovirona. Jestem ciekaw czy chociaż jedną rzecz w karierze zrobił na serio.
tak na marginesie postać cukra z pitbulla to jedna z bardziej przerysowanych, sztucznych i beznadziejnych kreacji jakie kiedykolwiek widziałem na ekranie, pan reżyser mu chyba powiedział po prostu seba, we no bądź taki trochę tajemniczy, kurde, no i taki seba starał się być, a wyszło jak wyszło - czyli żałośnie, już chyba w muzyce minimalnie lepiej sobie radzi chłop
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
Widać i słychać od razu że to jest aktor nie żaden raper. Pretensjonalne i wymuszone na maksa.
Aktorem według mnie też jest słabym
- Karko_Nape
Jest i chujowym raperem i aktorem. To w takim razie skąd się bierze jego sukces?
Jest dużo chujowy raperów i aktorów i jakoś nie przeszkadza im to być w przestrzeni medialnej. Jest youtube, insta itp tam każdy byle głupek może sie jakoś tam wybić.
Przeciez 2/3 karier medialnych w tym kraju się robi na czyimś garbie, nie wiem jak konkretnie z fabijanskim ale ogolnie dziwienie się popularności chujowego aktora, dziennikarza debila czy prezentera z dziwną twarzą i wadą wymowy jest niedorzeczne, przeciez to nie działa tak
No dokładnie.
Dodano po 6 minutach 8 sekundach:
Też zależy co rozumiemy przez sukces. Po filmie Vegi ktoś go tam zaczoł poznawać, po Fame raczej sie z niego śmieją, no a kariera rapera to gdyby nie topic na slizgawka to bym nie wiedział że ten typ rapuje. Także ten
Dodano po 6 minutach 8 sekundach:
Też zależy co rozumiemy przez sukces. Po filmie Vegi ktoś go tam zaczoł poznawać, po Fame raczej sie z niego śmieją, no a kariera rapera to gdyby nie topic na slizgawka to bym nie wiedział że ten typ rapuje. Także ten
Jako aktor jestem hejterem, jako raperem jestem jego hejterem ALE jest człowiekiem jakimś, jednym leży drugim nie ale nie jest bezbarwnym lakmusem. Jeli będzie miał odbiorców niech nagrywa i filmy i muzę i robi rap (za nadmiar "i" przepraszam moja polonistke ale no chuj xD). Ciekawszym ewenement jest dla mnie taki Fabiański niż 2137 gówno kopii z SBM czy 2115 groznych ulicznikow jp banda mający dylemat czy w traku więcej rymów czy zebow w mordzie
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Ja to propsuje, bo się to trzyma konwencji rap, barsy bez cringu i jak go jara robienie rapu to niech se rapuje
Popi.jaku