PEJA vs PALUCH: POZNAŃSKA WOJNA DOMOWA
- Bunnymen77
Re: PEJA vs PALUCH: POZNAŃSKA WOJNA DOMOWA
Nie mam wątpliwości, że na diss by odpowiedział, ale myślę, że Peja tutaj też kalkuluje, nie chce zacząć tego beefu, bo obecnie probuje sie kreowac na ogarnieta glowe rodziny, a nie być tym, który zaczyna konflikty (bo kto zaczal te internetowa przepychanke to nie wiem i nie ma to znaczenia, to nie jest hibhob)
Dodano po 1 minucie 7 sekundach:
pewnie jeden i drugi juz albo maja cos ponagrywane, albo trzymaja po szufladach, tylko paluch oblicza czy mu sie to oplaca, a rysiek nie chce wykonac pierwszego ruchu.
Dodano po 1 minucie 7 sekundach:
pewnie jeden i drugi juz albo maja cos ponagrywane, albo trzymaja po szufladach, tylko paluch oblicza czy mu sie to oplaca, a rysiek nie chce wykonac pierwszego ruchu.
Przecież Laik stanąłby po stronie Palucha. Nieraz go propsował i mówił że BOR robi dobrą robotę a Peję cisnął.
I ciężko nie przyznać mu racji.
I ciężko nie przyznać mu racji.
- Bunnymen77
To nie jest tak, że laik będąc alkoholikiem sadzacym, ze wszystko ogarnia cisnal po ludziach, ktorzy odbili calkowicie od uzywek?
No Rysiek nie strzeli pierwszy, dopóki nie dostanie wyraźnego sygnału, że Pieluch odpowie DISSEM, a nie kolejnym story w którym będzie się wykręcał. Żeby się nie okazało, że zrobi jednostrzałowy beef.
Inny fan Laika zapytał czy na „Level Up 10” usłyszymy coś krytycznego o Paluchu, który jest jednym z głównych wrogów rapujących Youtuberów. – Paluch ma rację. BOR jest dobrą ekipą – odpowiedział Laik. GLAM RAP

Także mordy se Laikiem nie wycierajcie bo każdy ogarnięty człowiek w rapgrze szanuje SSM.
Także mordy se Laikiem nie wycierajcie bo każdy ogarnięty człowiek w rapgrze szanuje SSM.
Dlatego ten sam Laik nawinął później
Ty pa na patusa
Patrz jak się rusza, patrz jaki śmietnik
To syn alkusa, chuja ma w uszach
Słucha Palucha, porucha po śmierci
Ty pa na patusa
Patrz jak się rusza, patrz jaki śmietnik
To syn alkusa, chuja ma w uszach
Słucha Palucha, porucha po śmierci
MalinowyJogurt 2
- piernikowyskoczek
truskul momentFruitOffTheWall pisze: ↑21 cze 2023, 13:29 moje ciche marzenie to nagle wjazd kurwa laika i zdissowanie tych dwóch patałachów na wkurwie. Robią kurwe z tej kultury i zamiast nakurwiać dissy to odkurwiają jakieś czambo
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
ale przecież ten cytat to nie jest przytyk do palucha, tylko coś w rodzaju wersów o weganizmie na af, podmiotem tu nie jest laik, tylko jakiś przypierdol oceniający po guście i wyglądzie, że słucha palucha, ale w sumie kto kurwa słucha palucha z drugiej strony
cztery żubry i dwie kurwy
Te niby przepychanki to przeciez ustawka zeby promowac najnowsze wysrywy obydwu wychechłańców, a jeszcze se na koszuleczkach zarobią
- Bryx Fenrir
Widzę, że Paluch sobie odpuścił, za to Peja dalej podgryza na insta, wrzucił ankietę w której 70 procent osób odpowiedziało, że wygrałby beef
dobrze, niech podjudza kasztana
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
Nadal nie ma dissow? Kto by pomyślał
kurde no fajnie jakby cos z tego było, chciałbym znów zobaczyć jak dr pejdzer alias skurwiel alias seksoholik zepsuć dupe tej kurwie dopierdala oponenta
Ostatnio zmieniony 09 maja 2026, 2:35 przez Sialala, łącznie zmieniany 1 raz.
Usunięto...
Ostatnio zmieniony 04 sie 2023, 6:49 przez Tiger, łącznie zmieniany 1 raz.
- gods bidness
Jak Peja taki mądry, to pewnie ma jakieś kwity dyskredytujące na Palucha. On chyba jakąś promocję mocno zakrojoną robi, a zaczęło się wywiadem u Winiego.
- Bunnymen77
Ja filmiku nie mam, ale to bylo jak byl w grubym sztosie, jednoczesnie mocno propsowal peje. Fazi ma genialne odklejki
Na chwile obecna to paluch utkal pizde, a pener wrzuca na insta #fuckfinger, troche to slabo wyglada wizerunkowo dla reprezentanta piatkowa (prosze, nie banujcie bortwicka), ze daje tak po sobie jechac, ale moze to cisza przed burza i dowali dissem.
Nie da sie ukryc, ze glodny jestem mocnego beefu w chuj, nic sie nie dzieje na tej polskiej rap scenie.
Na chwile obecna to paluch utkal pizde, a pener wrzuca na insta #fuckfinger, troche to slabo wyglada wizerunkowo dla reprezentanta piatkowa (prosze, nie banujcie bortwicka), ze daje tak po sobie jechac, ale moze to cisza przed burza i dowali dissem.
Nie da sie ukryc, ze glodny jestem mocnego beefu w chuj, nic sie nie dzieje na tej polskiej rap scenie.