Erking x Soulpete - Mr. Happy (2020)
Re: Erking x Soulpete - Mr. Happy (2020)
TEŻ CHCIAŁBYM JEBAĆ PIENIĄŻKI JAK TEN ZNANY RAPER
Też bardzo lubię ten kawałek, jak dla mnie spokojnie mógłby być na płycie i byłoby idealnie
Też bardzo lubię ten kawałek, jak dla mnie spokojnie mógłby być na płycie i byłoby idealnie
fajna truskulowa plytka naprawde, potencjal na klasyk dla wrazliwych sentymentalnych chlopcow pod 30, ale raczej nie bede wracal bo to nie te czasy. wimbledon najlepszy
zawsze rozpierdala mnie bownik i jego "zabawiam się jakbym był na placu zabaw", zepsuł mi kawałek 
No super jest to album, potwierdzam. Nic przełomowego ale Pete jak zwykle klasa, a Erking ma stylówę, która tutaj elegancko siada. Guiness, Mosty i Keta to zdecydowanie najjaśniejsze punkty. Co do angielskich wtrąceń to pasują do konwencji tej EPki (wiecie, te wszystkie Wimbledony, Guinessy i generalnie grzebanie w tym klimacie UK). Co jakiś czas wracam i lubię bardzo.
No TOP5 chujowego 2020 na pewno.
Erking niech wydaje częściej i będzie gitówa.
Erking niech wydaje częściej i będzie gitówa.
Swoją drogą dzisiaj rok minął od premiery, wciąż mi się nie znudziła na pewno jedna z najlepszych rzeczy poprzedniego roku.
RapCelownik.pl - Najwięcej Treści o Muzyce Rap i Kulturze Hip Hop
podbijam, repeat value wysoki i chyba ścisła topka projektów, w których brał udział Soulpete.
a podbije se, bo odpaliłem znów jak się ciepło zrobiło i uwielbiam ten album, daj coś nowego Er
Klasyk w chuj, wracam regularnie
ostatnio w aucie było słuchane, świetna płytka i wracam bardzo często przy słonecznej pogodzie
EKSTRAKLASA PROGNOZY 26/27
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Spoiler

również często wracam, chyba mój ulubiony projekt Soulpete'a
coś słychać o nowościach od Erkinga?
coś słychać o nowościach od Erkinga?
- fvntvsycool
Pete pisał chyba o drugiej wspólnej płycie kiedyś?
Podbijam bo sobie odświeżyłem, piękna jest ta płyta, zwłaszcza Prayer i Guinness 
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Podbijam też bo Prayer i Guinness to dla mnie noskipless tracki zawsze nie mogę przejść obojętnie dodał bym Wimbledon jeszcze.
RapCelownik.pl - Najwięcej Treści o Muzyce Rap i Kulturze Hip Hop
fajna i spójna płytka, lubię wracać
Jedna z moich ulubionych płyt, wracam regularnie
Zajebisty jest to duet
Też niedawno słuchałem sobie, super płytka. Lubię wracać. Jak coś nowego ma być to 
cyk