Kaz Bałagane - Digital Scale Music (2020)
Re: Kaz Bałagane - Digital Scale Music (2020) [Zapowiedź]
mega fajnie poleciał Jacula, Taco przeciętnie.
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Super jakby całość była jak ten track oraz jak singiel z Kabe, naprawdę fajny utwór.
-
frontkick
Kaz bardzo fajnie poleciał, no przyjemnie w chuj się słucha bo i bit fajny, szkoda tylko że ten refren taki chujowy
Ja nie wiem czy propsowanie bałagana na forum po 2017 to nie jest jakieś prowo zbiorowe? To jest tak chujowe ze się w pale nie mieści, wielki pan raper chce na sile wszystkim paluchom udowodnić ze on nie ma nic wspólnego z belmondem jakimś tylko ze on profesjonalista jest koduje teksty i ze ćpają w Warszawie ;o
powtórzę trzysetny raz, niewiarygodne ze ktoś kto nagrał radio gruz mógł się stać taką autoparodią
TeamBelmondo, Hustle As Usual będzie lepsze niż wszystko od 2017 od pana rapera
[Verse 1: Tay-K]
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
bałagane spoko, śmiechowe te podbitki typu "smażą nas mordo", "nowe szklany domy mordo sygnowane żabką" niby nic odkrywczego, ale nie pamiętam żeby ktoś wczesniej takie coś nawinął, taco ciężko mi się słucha przez te "ooo", ale fajne porównanie z callejonem no i ciekawi mnie czy uosobienie korporacyjnego rapu cisnąc z korpotwarzy staci coś w ich oczach, czy jednak dalej ludzi ci będą uwazać, że to nie o nich
no i zastanawia mnie skąd ta zmiana frontu, bo jednak pamiętam jak głośno mówił o tym ze taco to studencki rap i nie chce być z tym kojarzony (niedługo po tym dograł się na taconafide i sądziłem, że chodzi tu wyłącznie o pieniądz), nie podejrzewam też, żeby czegoś mu brakowało i chciał on powiększyc swój fanbejs o studentów asp i korpotwarze
sto razy bardziej wolałbym usłyszeć balagane x rogal
no i zastanawia mnie skąd ta zmiana frontu, bo jednak pamiętam jak głośno mówił o tym ze taco to studencki rap i nie chce być z tym kojarzony (niedługo po tym dograł się na taconafide i sądziłem, że chodzi tu wyłącznie o pieniądz), nie podejrzewam też, żeby czegoś mu brakowało i chciał on powiększyc swój fanbejs o studentów asp i korpotwarze
sto razy bardziej wolałbym usłyszeć balagane x rogal
No zajebisty track, Taco pięknie zapodał i zabrakło tylko jakiejś zwroteczki od niego. Kaz też bardzo fajnie, ale brzmi jak wszystko inne ostatnio, co nie znaczy, że źle. 
najlepsze co wyszlo od dawna w polsce
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
generalnie można sobie gdybać, ale chyba kaz jeszcze nie rozwiązał w pełni tematu jego aresztu z marca 19, więc ja bym obstawiał że robi hajs póki jeszcze może, bo potem trafi do paki jak bonusozzie4 pisze: ↑26 sie 2020, 16:55 no i zastanawia mnie skąd ta zmiana frontu, bo jednak pamiętam jak głośno mówił o tym ze taco to studencki rap i nie chce być z tym kojarzony (niedługo po tym dograł się na taconafide i sądziłem, że chodzi tu wyłącznie o pieniądz), nie podejrzewam też, żeby czegoś mu brakowało i chciał on powiększyc swój fanbejs o studentów asp i korpotwarze
ale ten wałek akurat bardzo fajny, nie jest to stary kaz, ale nie jest też absolutne gówno.
Spoiler
vampmoney pisze: ↑26 sie 2020, 16:49 Ja nie wiem czy propsowanie bałagana na forum po 2017 to nie jest jakieś prowo zbiorowe? To jest tak chujowe ze się w pale nie mieści, wielki pan raper chce na sile wszystkim paluchom udowodnić ze on nie ma nic wspólnego z belmondem jakimś tylko ze on profesjonalista jest koduje teksty i ze ćpają w Warszawie ;opowtórzę trzysetny raz, niewiarygodne ze ktoś kto nagrał radio gruz mógł się stać taką autoparodią
strasznie bezplciowy kazek sie stal, w ogole nie ta charyzma, glos bezjajeczny no i praktycznie mi nic nie zapadlo w pamiec po przesluchaniu tego utworu, nie wierzylem ze on moze kiedys brzmiec gorzej albo na rowni z taco ale najwidoczniej za malo bochenkow chleba jeszcze zjadlem na tym swiecie
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
- afterlight
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
Chujowy numer, nie rozumiem propsów
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
największy kasztan na scenie, przy nim kizo to jak gucci
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
https://clyp.it/34z2apup nie ma za co dziękowąc elo
Dobry dobry traczek
- ebismolarek
70 tysi po całym dniu i to z taco na feacie to bardzo słabiutki wynik
vampmoney pisze: ↑26 sie 2020, 16:49 Ja nie wiem czy propsowanie bałagana na forum po 2017 to nie jest jakieś prowo zbiorowe? To jest tak chujowe ze się w pale nie mieści, wielki pan raper chce na sile wszystkim paluchom udowodnić ze on nie ma nic wspólnego z belmondem jakimś tylko ze on profesjonalista jest koduje teksty i ze ćpają w Warszawie ;opowtórzę trzysetny raz, niewiarygodne ze ktoś kto nagrał radio gruz mógł się stać taką autoparodią
cudowny post
Też mocno zdziwiłem się wyświetleniami, bo byłem przekonany, że Taco/Quebo mógłby obecnie dograć się zupełnie przypadkowej osobie i zrobić z tego hit.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag