Edzio

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
wueste

Re: Edzio

Post autor: wueste »

Dynia nazywana jest królową jesieni a dwa miesiące temu była jeszcze jesień :dunno:
Awatar użytkownika
DJ_BOBO

Post autor: DJ_BOBO »

jaką kurwa świnią ?
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

piękna historia, wczoraj obejrzałem i dziś myślę "to się nie stało, przyśniło mi się", dziś tu wracam i to faktycznie istnieje, fenomen socjologiczny
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

oyche pisze: 11 sty 2022, 0:18 Utwór powstał ostatniej nocy, od razu po opisanej sytuacji.

beka beką, ale props jeśli w jedną noc napisął tekst, nagrał, wyprodukował, sfilmował i zmontował klip, a to wszystko po kłótni z dupeczką, miłóśc dodaje skrzydeł naprawdę
kurwancka a wydawało mi się, ze wspomniana w utworze data 13 listopada 2021 r. to data zerwania, ale odsłuchałem raz jeszcze, no i z kontekstu nie wynika, czy to to
mbunt

Post autor: mbunt »

moim zdaniem 13 listopada zaczęli być razem co laczy się z tym ze 2 miesiące są razem

I żeby Was upewnić to ta łaska pisze ze oni nadal są razem, nie zerwali tylko się pokłócili a Edward zrobił coś takiego
zapraszam do sprawdzenia
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Czyli to nie jest diss na byłą, tylko po wszystkim wrócił na chatę i teraz np pokazuje jej na telefonie zapierdalające wyświetlenia i mówi zobacz chyba będzie karta na czasie??

:lol:
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
oyche

Post autor: oyche »

jedyny pozytyw to taki, że może ktoś będzie go poniżał za ten utwór na nastepnej konfie highlig
edenmar

Post autor: edenmar »

SWN pisze: 11 sty 2022, 13:36 Czyli to nie jest diss na byłą, tylko po wszystkim wrócił na chatę i teraz np pokazuje jej na telefonie zapierdalające wyświetlenia i mówi zobacz chyba będzie karta na czasie??

:lol:
Ta, tak się teraz załatwia sprawy rodzinne w cywilizowanym świecie tiktokerów influenserów. Beka, bo ta laska nagrała wczoraj ze 20 storików w których tłumaczy się z tych punchy Edwarda, że z tym uzależnieniem to wcale nie jest tak, że ona coś ćpa, że wcale nie jest dynią, a tak w ogóle to nie wyzywajcie mnie tutaj widzowie od kurew, bo nie o to chodzi. Ale na koniec powiedziała, że się wzruszyła, koleżanki zazdroszczą, więc chyba happy end.
mbunt

Post autor: mbunt »

Niestety nie pokazuje żadnych dowodów że nie jest dynią, czas zmarnowany

Z mojego sledztwa wynika ze najbardziej prawdopodobna wersja wydarzeń jest taka:

1. 27 letni Edward zakazuje swojej dziewczynie palic papierosy
2. Ona mimo to zapala jednego szluga bo ma stresy i potrzebuje sie odmulic
3. On robi drame i wyrzuca ja z domu wieczorem
4. 22 letnia dziewczyna nie jest w stanie sama ogarnac powrotu badz noclegu w obcym miescie i musi prosic o pomoc znajomych
5. Edward w tym czasie przezywa, idzie do studia, nagrywa klip i wrzuca go
6. Laska wraca do domu, oglada teledysk, postanawiaja porozmawiac i juz jednak jest spoko
zapraszam do sprawdzenia
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
Awatar użytkownika
suraks

Post autor: suraks »

nieeee kurrwa nieee
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

mózg mnie boli od tego
This page is no longer available.
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

Post autor: horrypaz »

ta ziomek ich widział tego dnia jak to wyszło w galerii za rączke razem eh kurwa oszukują na każdym kroku

e odpalcie jego story na ig
ja pierdole chlop od 10 lat jest dorosly kurwa nie wierze
Awatar użytkownika
boras

Post autor: boras »

oj cisna go babeczki w komentarzach na ig
Awatar użytkownika
tomek5lg

Post autor: tomek5lg »

niunia_agunia
Powinieneś teraz wszystko jakoś uspokoić Biedna Kobieta musi się tłumaczyć przez ciebie obcym ludziom z dzieciństwa papierosów i tego że ma czasami słabszy dzien. Człowieku tracisz w oczach swoich fanów za takie coś ....zrób coś z tym .

ale te polki z instagrama sa popierdolone, jeszcze gorsze od ezia :lol: :lol: nie wiem jaki jest sens w ogole wczuwac sie w historie milosne obcych ludzi z internetu
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Przecież on ma fanów z tiktoka, a już na pewno jak to sa jakies typiary. Może to jeszcze nie znaczy nic az tak, ale one tam ogladaja Edzia, wiec no wiadomo że są zjebane

Mnie za to Edzio dalej nie zawodzi, uwielbiam to jakim jest dzbanem bo dostarcza mi beki kilka razy do roku :bowdown: Licze na nowe kartki walentynkowe z wersami
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

Polecam instastory Edzia, to jest totalny odlot socjologiczny. Typ wypierdala laskę w swoim mieście za drzwi, po czym wybiega za nią żeby sprawdzić czy nie siedzi na mrozie (chyba blef z walizkami nie wszedł, Pola powiedziała sprawdzam i Edzio dostał error mózgu bo nie spodziewał się że szmula zagra call) Laska go pierdoli i wsiada w Ubera, Edzio do niej wydzwania, ale ta nie odbiera. Edzio tłumaczy że to wskazuje na to że to nie tak że zostawił ją na pastwę losu. Przypominam że typ wypierdala z chaty laskę która rzekomo miała problemy z brakiem rodziców, to jest to samo uniwersum. Chuj że wypierdalam z chaty laskę która była odrzucona w dziecinstwie, ważne że spytałem czy nie siedzi na mrozie :bowdown: Lece dalej i zaraz odpalam insta Poli, pzdr
Gdy dziś mówiłem, że jeśli wyjdziesz, możesz już nie wracać
nie mogłem uwierzyć, że wyszłaś tak pewnie, bez wahania
W sumie te wersy potwierdzają to że to był blef, ja pierdole co za ewenement z chłopa, props dla Poli za sprawdzenie chujowego gracza :bowdown:
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Jasion94

Post autor: Jasion94 »

mbunt pisze: 11 sty 2022, 18:05 Niestety nie pokazuje żadnych dowodów że nie jest dynią, czas zmarnowany

Z mojego sledztwa wynika ze najbardziej prawdopodobna wersja wydarzeń jest taka:

1. 27 letni Edward zakazuje swojej dziewczynie palic papierosy
2. Ona mimo to zapala jednego szluga bo ma stresy i potrzebuje sie odmulic
3. On robi drame i wyrzuca ja z domu wieczorem
4. 22 letnia dziewczyna nie jest w stanie sama ogarnac powrotu badz noclegu w obcym miescie i musi prosic o pomoc znajomych
5. Edward w tym czasie przezywa, idzie do studia, nagrywa klip i wrzuca go
6. Laska wraca do domu, oglada teledysk, postanawiaja porozmawiac i juz jednak jest spoko
Najlepsze w tym wszystkim ze najprawdopodobniej tak było :bowdown:
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

edzio_wroclaw? umiejetnosci obchodzenia sie z plcia przeciwna maja podobne
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

ezio>edzio
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

Props Pola za to, że nie dałaś się nabrać na robienie z siebie ofiary przez pEdzia i wyszłaś :bowdown:

Fajne universum chcemy więcej
ODPOWIEDZ