Skoki narciarskie
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Skoki narciarskie
Usunięto
Ostatnio zmieniony 11 lut 2023, 15:45 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
Kamilson co formę złapał.
Jutro Andrzej musi oddać dobry skok, by znaleźć się w drugiej serii ,bo ciężko mu będzie wygrać z Geigerem, a ma dobrą lokatę w turnieju i głupio będzie ją stracić. Piotrek tak samo.
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
ogólnie max ciekawie zapowiada się jutrzejszy konkurs biorąc pod uwagę zestawienia w parach.
W ogóle to Lanisek odpadł hehe i dobrze, bo w niedziele mnie zdenerwował.
Dodano po 22 godzinach 24 minutach 17 sekundach:
KAMIL STOCH WYGRYWA TURNIEJ 4 SKOCZNI
Piękny to był turniej w wykonaniu naszych chłopaków. Czterech naszych w top 6 klasyfikacji turnieju, a miało nas nie być.
Deklasacja, brawo

Największymi przegranymi niemiecki SANEPID i polskojęzyczna gazeta

Dodano po 22 godzinach 24 minutach 17 sekundach:
KAMIL STOCH WYGRYWA TURNIEJ 4 SKOCZNI
Piękny to był turniej w wykonaniu naszych chłopaków. Czterech naszych w top 6 klasyfikacji turnieju, a miało nas nie być.
Deklasacja, brawo
Największymi przegranymi niemiecki SANEPID i polskojęzyczna gazeta
Spoiler
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
dlaczego te kurwy jebane nawet w takim momencie jak drugi skok stocha nie dają 5x20?
-
MalinowyJogurt
Piękny to był turniej, czterech w szóstce, a początkowo mieli w ogóle nie startować
Kamil i Andrzej
Kamil i Andrzej
Ostatnie 2 konkursy przypominają formę z Raw Air z 2018 roku. Zamknął pysk Granerudowi za te pierdolenie o niestabilnym Stochu.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Jestem tu też, co za powrót do najwyższej formy 
sport, którym interesuje się tylko polska, w dodatku prawie same janusze z żywcem przed tv, bez żadnego interesującego aspektu w sobie (hehe skoczek się wybija, leci i ląduje [upośledzone klap klap]), a wydawałoby się w-miarę-ogarnięci ludzie na ślizgawce się jarają
kurwa jeszcze te wszystkie wiadomości na portalach na stronach głównych, że polak wygrał w skoki o które nikt na świecie nie daje jebania
żenada
kurwa jeszcze te wszystkie wiadomości na portalach na stronach głównych, że polak wygrał w skoki o które nikt na świecie nie daje jebania
żenada

ソロで帰る道すがら
挨拶さえもできないさ
待っても去っても変わらない
そうだ! これからだぜ?
-
MalinowyJogurt
O nie jakie głupie p0laczki cebulaczki cieszą się sukcesami sportowców ze swojego kraju, co za żenada, gorzej niż w zoo tfu, pewnie w jakiejś hehe Anglii czy Szwecji to nikt się nie cieszy sukcesami w niszowych sportach nie?xou pisze: ↑07 sty 2021, 16:57 sport, którym interesuje się tylko polska, w dodatku prawie same janusze z żywcem przed tv, bez żadnego interesującego aspektu w sobie (hehe skoczek się wybija, leci i ląduje [upośledzone klap klap]), a wydawałoby się w-miarę-ogarnięci ludzie na ślizgawce się jarają
żenada
Jak mnie wkurwia takie pisanie, sranie we własne gniazdo byle się do czegoś dojebać, bo jak to można się cieszyć z sukcesu Kamila i reszty naszej ekipy, jak oglądamy się na innych to źle i jesteśmy zakompleksieni, jak mamy wyjebane na innych i po prostu interesujemy się tym sportem sami dla siebie to też źle, bo nie jest popularny, jesteś typem osoby, która się do wszystkiego dopierdoli?
Skoki w Polsce stały sie tak popularne dzięki sukcesom Adama Małysza, może jakby na miejscu Adama był ktoś z biathlonu to byśmy się teraz jarali biathlonem czy innym saneczkarstwem, sedno tkwi w tym, że jak wybuchła forma Małysza to Polska była w jeszcze większej dupie niż jest teraz, szara paleta barw, smród, brud i wpierdol, ludzie byli świeżo co po zmianie ustroju, Polska była podzielona bardziej niż jest teraz, zapomniana przez Europę, oczekująca w końcu jakiegoś sukcesu, a tu nagle wbił zwykły, skromny chłopak z Wisły, rozjebał przeciwników i chociaż na chwilę połączył serca Polaków, którzy w każdy weekend powtarzali "Zawołaj jak Adaś będzie skakał", w końcu dostrzegła nas Europa, Niemieccy, Austriaccy czy Norwescy dziennikarze zaczęli się nami interesować w pozytywnym tego słowa znaczeniu, ludzie widzieli w Adamie kogoś kto dał znak, że może być lepiej, tak pokochała skoki moja rodzina, tak pokochali skoki moi znajomi i ja sam pokochałem skoki dzięki Małyszomanii.
A co do skoczek leci, ląduje to
W sumie szkoda, że odpisuje na to prowo, ale jebać takich ignorantów essa
w 2002 hannawald został sportowcem roku w niemczech; w roku w którym dirk robił po 25ppg, schumacher zdobywał mistrzostwo świata, reprezentacja w piłkę wicemistrzostwo, a timo boll mistrzostwo europy
Treningi w Neustadt: Stękała 146 i 139, Wolny w drugim 143. Jest w pytę.
Właśnie miałem pisać. Co chłopaki odkurwiają, to głowa mała. Czekam na jutrzejszy konkurs z rękoma w gaciach.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan