Zioło

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Wtn

Re: Zioło

Post autor: Wtn »

o chuj,zapomniałem że to Zioło zrobił bity na pierwszy legal Kękiego :shock:
Awatar użytkownika
MoTyW
Pierwszy Mod

Post autor: MoTyW »

Dancio pisze: 29 cze 2019, 21:32 Chcą dorobić "na wakacje?" czyt. Ćpanie? To niech wypierdalaja na roksy, showupy. Tam jest miejsce dla takich pojebow jak oni
Ema pisze: 30 cze 2019, 12:14 to był zawsze jebany idiota, ale ze skonczy jako helupiarz żebrzace w internecie po drobne ? patrzcie i bierzcie przykład z frajera jak nie skończyć i do czego może doprowadzić zwykłe ziółko
KolektywneOswiecenie pisze: 30 cze 2019, 15:19 Dlatego trzeba mówić o tym, że narkotyki to przeważnie syf, a fajni raperzy z teledysków to bardzo często wraki :( Niestety większość ludzi bezrefleksyjnie kopiuje wszystko co zobaczy, więzienne tatuaże na twarzy, które wynikają z faktu, że większość tych raperów to faktycznie gangusy, albo koledzy gangsterów, picie śmiesznego fioletowego napoju itp. Ciekawi mnie tylko co się stanie, gdy ta moda już przeminie, a skutki tej fascynacji zostaną, a razem z nimi różnego rodzaju zaburzenia i choroby psychiczne. To smutne, tym bardziej, że to wszystko tak fajnie wygląda na tych obrazkach, w akompaniamencie 808-ki.
:rotfl:
PLHH A.D. 2019.
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

eh jaralem sie kiedys nim, a to:

https://www.youtube.com/watch?v=Sde_ZamLtAI

jego zwrota + refren i sztosik byl, ehhhhh
Obrazek
peterkurten

Post autor: peterkurten »

Chyba uzbieral kase bo jest obecnie na las festival :lol:
Awatar użytkownika
KolektywneOswiecenie

Post autor: KolektywneOswiecenie »

MoTyW pisze: 01 lip 2019, 13:40
Dancio pisze: 29 cze 2019, 21:32 Chcą dorobić "na wakacje?" czyt. Ćpanie? To niech wypierdalaja na roksy, showupy. Tam jest miejsce dla takich pojebow jak oni
Ema pisze: 30 cze 2019, 12:14 to był zawsze jebany idiota, ale ze skonczy jako helupiarz żebrzace w internecie po drobne ? patrzcie i bierzcie przykład z frajera jak nie skończyć i do czego może doprowadzić zwykłe ziółko
KolektywneOswiecenie pisze: 30 cze 2019, 15:19 Dlatego trzeba mówić o tym, że narkotyki to przeważnie syf, a fajni raperzy z teledysków to bardzo często wraki :( Niestety większość ludzi bezrefleksyjnie kopiuje wszystko co zobaczy, więzienne tatuaże na twarzy, które wynikają z faktu, że większość tych raperów to faktycznie gangusy, albo koledzy gangsterów, picie śmiesznego fioletowego napoju itp. Ciekawi mnie tylko co się stanie, gdy ta moda już przeminie, a skutki tej fascynacji zostaną, a razem z nimi różnego rodzaju zaburzenia i choroby psychiczne. To smutne, tym bardziej, że to wszystko tak fajnie wygląda na tych obrazkach, w akompaniamencie 808-ki.
:rotfl:
PLHH A.D. 2019.
Dlaczego zestawiłeś mój post z tymi dwoma, które mają na celu obrazić rapera Zioło Zioło? Ja nie czuję do niego nienawiści, ani do żadnego jemu podobnego osobnika. Poza tym zdaję sobie sprawę, z tego, że żywot artysty jest silnie powiązany z autodestrukcją, sztuka to mrok, nawet jeśli obrazki są kolorowe i tańczą na nich neonowe lemury, zabicie demonów to jednocześnie artystyczne samobójstwo. A co do reszty, czyli kopiuj wklej juesej, to chyba trudno się nie zgodzić? To wszystko to kwestia mody, a mody przemijają, zresztą bardziej hipsterskie w tym momencie jest czyste ciało, bo nawet fit influenserki chodzą wydziarane od stóp do głów.
BÓG JEST MIŁOŚCIĄ <3<3<3 /// </3 MOVEMENT /// WIERZĘ W TECHNO I LUDZI <333

- JA I MOJE KSIĘŻNICZKI, NIKT GORSZY, NIKT LEPSZY! -
Awatar użytkownika
MoTyW
Pierwszy Mod

Post autor: MoTyW »

Ciebie mrdk rzutem na taśmę lekko bo rozbawiła mnie rozprawa o raperach-gangusach (imo w zdecydowanej większości fejkach i w sumie wjbn bo mi w żaden sposób gangsterski żywot nie imponuje), nie miej za złe.
Awatar użytkownika
kuszmen

Post autor: kuszmen »

Obrazek
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

Co tu się odjebało xD
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Czyli znaleźli się chętni na wdzięki pani Magdy z przedziału :)
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Awatar użytkownika
Mystair

Post autor: Mystair »

Rok za rokiem ćpuny doją krople
Wielokrotnie to smutne
Dzieciaku nie wpierdol w helupę, bo zamkną Ci trumnę
MOB
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

wszyscy tutaj śmieją się z zioła, a ciekawe czy jak wy byście mieli takie zakola, to nie zostalibyście żebrzącymi wrakami na heroinie
Ostatnio zmieniony 03 lip 2019, 18:48 przez aleksy, łącznie zmieniany 1 raz.
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

Wyglądam jak zordon a dalej cisnę bekę.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

śmieję się z bezdomnych, meneli i ćpunów jak to nawinął kiedyś młody obiecujący raper
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
fuckthepolicje

Post autor: fuckthepolicje »

o kurwa hahahah
Awatar użytkownika
guzi

Post autor: guzi »

znajdzie igłe w stogu siana brauniarz
Awatar użytkownika
camzat

Post autor: camzat »

Oprócz 2 czy tam 3 numerów nie wnikałem kto to co to ten zioło, ale pamiętam, że w jednym z odcinków pal hajs Marcinek na niego trafił przypadkiem i strzelił pogawędkę przy okazji. Co rzuciło ml się w oczy to,że marnie chłopina juz wtedy wyglądał,chudy jakiś.
Awatar użytkownika
Kubinsky

Post autor: Kubinsky »

ale pamiętajcie chłopaki że zioło jakoś w marcu tego roku zarzucił na fejsbuka post w którym wyjasnial że miał problem z twardymi używkami ale "ogarnął temat" i wraca do życia.
więc może michał ma już żyćko ogarnięte jesli chodzi o drugsy, a zostały jedynie długi?(chciałbym w to wierzyć)
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

a to co innego, jak zapowiadal, ze juz sie ogarnia i wraca do zycia, to przeciez na pewno dotrzymał słowa
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
Kubinsky

Post autor: Kubinsky »

Kubinsky pisze: 04 lip 2019, 11:29 ale pamiętajcie chłopaki że zioło jakoś w marcu tego roku zarzucił na fejsbuka post w którym wyjasnial że miał problem z twardymi używkami ale "ogarnął temat" i wraca do życia.
więc może michał ma już żyćko ogarnięte jesli chodzi o drugsy, a zostały jedynie długi?(chciałbym w to wierzyć)
Nigdzie nie napisałem, że NA PEWNO ale jednak ten post z marca daje jakąś tam małą nadzieję na to że może raper marihłen nie stacza się kompletnie na dno i coś powoli ogarnia.
peterkurten

Post autor: peterkurten »

juz wspominałem w innym temacie, ze raczej napewno nic sie nie zmieniło, ekipa rób rzeczy odcięła się od niego za cpanie, a moj "kolezka" na zapytanie rapera zioło zioło czy wynajmie mu pokoj, odpowiedział " spierdalaj, nie bedziesz sprowadzał mi narkomanów na kwadrat". Dodatkowo był on pare dni temu z bardzo używkową ekipa na tym całym Las Festival.
ODPOWIEDZ