Zioło
Re: Zioło
KolektywneOswiecenie pisze: ↑30 cze 2019, 15:19 Dlatego trzeba mówić o tym, że narkotyki to przeważnie syf, a fajni raperzy z teledysków to bardzo często wrakiNiestety większość ludzi bezrefleksyjnie kopiuje wszystko co zobaczy, więzienne tatuaże na twarzy, które wynikają z faktu, że większość tych raperów to faktycznie gangusy, albo koledzy gangsterów, picie śmiesznego fioletowego napoju itp. Ciekawi mnie tylko co się stanie, gdy ta moda już przeminie, a skutki tej fascynacji zostaną, a razem z nimi różnego rodzaju zaburzenia i choroby psychiczne. To smutne, tym bardziej, że to wszystko tak fajnie wygląda na tych obrazkach, w akompaniamencie 808-ki.
PLHH A.D. 2019.
- Cz4rny1337
- Moderator
eh jaralem sie kiedys nim, a to:
https://www.youtube.com/watch?v=Sde_ZamLtAI
jego zwrota + refren i sztosik byl, ehhhhh
https://www.youtube.com/watch?v=Sde_ZamLtAI
jego zwrota + refren i sztosik byl, ehhhhh

-
peterkurten
Chyba uzbieral kase bo jest obecnie na las festival 
- KolektywneOswiecenie
Dlaczego zestawiłeś mój post z tymi dwoma, które mają na celu obrazić rapera Zioło Zioło? Ja nie czuję do niego nienawiści, ani do żadnego jemu podobnego osobnika. Poza tym zdaję sobie sprawę, z tego, że żywot artysty jest silnie powiązany z autodestrukcją, sztuka to mrok, nawet jeśli obrazki są kolorowe i tańczą na nich neonowe lemury, zabicie demonów to jednocześnie artystyczne samobójstwo. A co do reszty, czyli kopiuj wklej juesej, to chyba trudno się nie zgodzić? To wszystko to kwestia mody, a mody przemijają, zresztą bardziej hipsterskie w tym momencie jest czyste ciało, bo nawet fit influenserki chodzą wydziarane od stóp do głów.MoTyW pisze: ↑01 lip 2019, 13:40KolektywneOswiecenie pisze: ↑30 cze 2019, 15:19 Dlatego trzeba mówić o tym, że narkotyki to przeważnie syf, a fajni raperzy z teledysków to bardzo często wrakiNiestety większość ludzi bezrefleksyjnie kopiuje wszystko co zobaczy, więzienne tatuaże na twarzy, które wynikają z faktu, że większość tych raperów to faktycznie gangusy, albo koledzy gangsterów, picie śmiesznego fioletowego napoju itp. Ciekawi mnie tylko co się stanie, gdy ta moda już przeminie, a skutki tej fascynacji zostaną, a razem z nimi różnego rodzaju zaburzenia i choroby psychiczne. To smutne, tym bardziej, że to wszystko tak fajnie wygląda na tych obrazkach, w akompaniamencie 808-ki.
![]()
PLHH A.D. 2019.
BÓG JEST MIŁOŚCIĄ <3<3<3 /// </3 MOVEMENT /// WIERZĘ W TECHNO I LUDZI <333
- JA I MOJE KSIĘŻNICZKI, NIKT GORSZY, NIKT LEPSZY! -
- JA I MOJE KSIĘŻNICZKI, NIKT GORSZY, NIKT LEPSZY! -
Oprócz 2 czy tam 3 numerów nie wnikałem kto to co to ten zioło, ale pamiętam, że w jednym z odcinków pal hajs Marcinek na niego trafił przypadkiem i strzelił pogawędkę przy okazji. Co rzuciło ml się w oczy to,że marnie chłopina juz wtedy wyglądał,chudy jakiś.
ale pamiętajcie chłopaki że zioło jakoś w marcu tego roku zarzucił na fejsbuka post w którym wyjasnial że miał problem z twardymi używkami ale "ogarnął temat" i wraca do życia.
więc może michał ma już żyćko ogarnięte jesli chodzi o drugsy, a zostały jedynie długi?(chciałbym w to wierzyć)
więc może michał ma już żyćko ogarnięte jesli chodzi o drugsy, a zostały jedynie długi?(chciałbym w to wierzyć)
Nigdzie nie napisałem, że NA PEWNO ale jednak ten post z marca daje jakąś tam małą nadzieję na to że może raper marihłen nie stacza się kompletnie na dno i coś powoli ogarnia.Kubinsky pisze: ↑04 lip 2019, 11:29 ale pamiętajcie chłopaki że zioło jakoś w marcu tego roku zarzucił na fejsbuka post w którym wyjasnial że miał problem z twardymi używkami ale "ogarnął temat" i wraca do życia.
-
peterkurten
juz wspominałem w innym temacie, ze raczej napewno nic sie nie zmieniło, ekipa rób rzeczy odcięła się od niego za cpanie, a moj "kolezka" na zapytanie rapera zioło zioło czy wynajmie mu pokoj, odpowiedział " spierdalaj, nie bedziesz sprowadzał mi narkomanów na kwadrat". Dodatkowo był on pare dni temu z bardzo używkową ekipa na tym całym Las Festival.