VBSW pisze: ↑06 sie 2026, 18:45
A Kstyk to kurwa, nadal żyje? Czy dostał pozycję w radiu i elo. Coś tam fp poprowadzi?(nie wiem, nawet nie chce mi się sprawdzać)
Co jakiś czas widzę, że ma streamy z ocenianiem kawałków, ale średnia widzów jak w Rap Materac
Ogólnie to przez jakiś czas pracował w agencji PR, do tego sam się bawi w rzeczy promo, bo wysyła maile z singlami np rapera MARCINEK xd
Jose pisze: ↑06 sie 2026, 19:34
bo wysyła maile z singlami np rapera MARCINEK xd
XD
Nie wiem, nigdy gościa nie trawiłem. Parę osób coś pokazał, ale jak patrzę - żyjąc przeszłością komentarzami pod raperkami to hype albo kstyk, ten drugi wybił się z pizdy, coś tam prowadził streamy, ale dętka za mej pamięci, a hype (to samo), ale se coś robi coś tam coś i spoko, a o kstyku to chuja słychać.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
@VBSW nie ma sensu tematu imo, max 5 wpisów tu będzie o płycie coś czuję. A nie jestem fanem przenoszenia postów, bo nieraz dyskusja na kilka postów odbija od tematu i chujowo tak dzielić, szczególnie jak ktoś w jednym poście odniesie się do płyty i czegoś innego.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
dogbert pisze: ↑06 lut 2026, 20:48
Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
oldschool pisze: ↑06 sie 2026, 22:00
VBSW nie ma sensu tematu imo, max 5 wpisów tu będzie o płycie coś czuję. A nie jestem fanem przenoszenia postów, bo nieraz dyskusja na kilka postów odbija od tematu i chujowo tak dzielić, szczególnie jak ktoś w jednym poście odniesie się do płyty i czegoś innego.
No to wrzucam klip do Dominikany.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
Słyszę juz któryś feat Maciasa i to po tym co slyszalem to to jest najlepszy niukamer na scenie od dlugiego czasu. Ma on cos wartego sprawdzenia, czy po prostu parę featów mu wyszlo i pierdole głupoty?
Łąsą pisze: ↑31 gru 2020, 19:13
prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
^“Fred Perry” i “Introdestrukcja”z jego solówki uważam za zajebiście zarapowane kawałki
tutaj na cartel season “nie ma takiej jak ona” “mallorca” i “wartość akcji” takie trzy kawałki rząd to jakiś generational run z tym pa pa pa pa w refrenach. dominikana to też rozpierdol, dobrze się zaczyna ta płyta, kończy się też dobrze. zajebiste letniaki