XXXIII Letnie Igrzyska Olimpijskie (Paryż 2024)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: XXXIII Letnie Igrzyska Olimpijskie (Paryż 2024)
Nie mam w tej chwili linka, ale czytając stronę Przeglądu mignęło mi, że sprawą Babiarza ma zainteresować się Rzecznik Praw Obywatelskich.
Także grubo
Także grubo
Kurde nie wiem czemu ubzdurało mi się, że nasi ręczni też są na igrzyskach i jak dzisiaj patrzyłem kiedy grają to się rozczarowałem 
nie no, oni już z 8 lat nic nie znaczą na arenie międzynarodowej, rio i thriller z danią w półfinale były łabędzim śpiewem tej drużyny
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
no żeby uwypuklić jak byliśmy od tego daleko to nie załapali się nawet do turnieju kwalifikacyjnego
swoją drogą myślałem że zjebali format grup we wszystkich drużynówkach a tu jednak można grać 2x6 w piłce ręcznej
swoją drogą myślałem że zjebali format grup we wszystkich drużynówkach a tu jednak można grać 2x6 w piłce ręcznej
Haka w wykonaniu Nowozelandek po zdobyciu złota w Siodemkach Rugby

Rivaldo111 / vipdavid type post
Spoiler
Zeng Zhiying, who was born in China, has made her Olympics debut at 58-years old for Chile after an incredible journey.
At age 18, she expected to go to the Olympics for China, as one of the best players in the world, but then table tennis changed out the two-sided paddles, and her game was thrown off
Zhiying never made the team and became incredibly frustrated with the sport, leading her to retiring from the game as a player at 20-years-old.
Shortly after, she moved to Chile and coached various table tennis teams and then in 2000, she decided to get a "real job" and step away from the game X.
She didn't play for 20 years until COVID hit, she bought a table and started playing again.
Zhiying made it a goal to make the 2024 Olympics representing Chile and, at age 58... she did it!
- the badman
- Artysta
Z ciekawości wszedłem se na insta tej Collins i tego się spodziewałem, piękny rajd Polaków. Ale w sumie chyba se zasłużyła, nie?
-
Bisclavret
Właściciele hoteli przyznają, że popełnili błąd, windując ceny
dobrze pierdolnięci są ci ludzie, żeby komuś wypisywać prywatnie jakieś zakompleksione bzdury, na pewno typiara wrzuci sobie w translatora te wszystkie wypowiedzi i będzie odsłuchiwać jak bohater serialu "reniferek" i skategoryzuje je pod względem emocjithe badman pisze: ↑31 lip 2024, 23:50 Z ciekawości wszedłem se na insta tej Collins i tego się spodziewałem, piękny rajd Polaków. Ale w sumie chyba se zasłużyła, nie?
w ogóle też sobie wszedłem na insta tej collins wczoraj i ona miała poblokowane od komentarzy większość ostatnich postów, czyli sfrustrowany polaczek musiał wejść na jakieś zdjęcie z maja i tam się wpisać wariatce
----
----
- Korben Dallas
........
Ostatnio zmieniony 01 sie 2024, 14:04 przez Korben Dallas, łącznie zmieniany 1 raz.
Anybody else want to negotiate?
@Korben Dallas viewtopic.php?t=11272
Dodano po 11 minutach 51 sekundach:
Dodano po 3 minutach 9 sekundach:
W środę Przemysław Babiarz miał przylecieć do Warszawy na rozmowę z dyrektorem generalnym TVP Tomaszem Sygutem i i dyrektorem TVP Sport Jakubem Kwiatkowskim. Po spotkaniu przy Woronicza postanowiono, że Babiarz wróci do Paryża, skąd będzie komentował igrzyska olimpijskie – informuje „Fakt”. Ma komentować zmagania sportowców od najbliższego piątku.
Dodano po 11 minutach 51 sekundach:
Dodano po 3 minutach 9 sekundach:
W środę Przemysław Babiarz miał przylecieć do Warszawy na rozmowę z dyrektorem generalnym TVP Tomaszem Sygutem i i dyrektorem TVP Sport Jakubem Kwiatkowskim. Po spotkaniu przy Woronicza postanowiono, że Babiarz wróci do Paryża, skąd będzie komentował igrzyska olimpijskie – informuje „Fakt”. Ma komentować zmagania sportowców od najbliższego piątku.
sztafeta 4x100 pewnie jakies szanse ma
natalia kaczmarek na 400?
natalia kaczmarek na 400?
ta droga ide dalej
-
Bisclavret
Ta od wspinaczki chyba?
Jacy siatkarze, błagam. Siatkarze są od wygrywania jakichś tam mistrzostw Europy czy lig narodów które później przegrywają okładkę LGDS z pomyłką sędziego w meczu Juventusu, albo innych memoriałów Huberta Wagnera.
Jacy siatkarze, błagam. Siatkarze są od wygrywania jakichś tam mistrzostw Europy czy lig narodów które później przegrywają okładkę LGDS z pomyłką sędziego w meczu Juventusu, albo innych memoriałów Huberta Wagnera.
Mirosław ze wspinaczki, może Nowicki w młocie, a tak to jakikolwiek złoty to będzie niespodzianka
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Babiage oficjalnie przywrócony. Ściągali chłopa z Paryża do Warszawy na pogawędkę, aby znowu wpierdolić go do samolotu.
Dziś w Warszawie odbyło się spotkanie dyrektora generalnego Telewizji Polskiej Tomasza Syguta oraz dyrektora TVP Sport Jakuba Kwiatkowskiego z Przemysławem Babiarzem. W wyniku przeprowadzonych rozmów, na wniosek dyrektora TVP Sport, Tomasz Sygut cofnął zawieszenie komentatora w relacjonowaniu Igrzysk Olimpijskich w Paryżu.
Strony wspólnie ustaliły, że fundamentalną regułą obiektywizmu i etyki dziennikarskiej jest oddzielenie informacji od subiektywnego komentarza. Obowiązuje to każdego reportera, prezentera czy komentatora.
Powrót Przemysława Babiarza do relacjonowania paryskich igrzysk nastąpi w najbliższy piątek przy okazji transmisji zawodów lekkoatletycznych.

4x100? Ale chyba nie mówisz o lekkiej? Raczej małe szanse mają dziewczyny.
W lekkiej bankowo wpadnie przynajmniej jeden medal w mlocie, ale faworytem jest Kanadyjczyk. U kobiet Anita może powalczy o jakiś brąz, ale jej tegoroczne rezultaty na to nie wskazują.
Kaczmarek niemal pewne top 4, tylko kataklizm mógłby ja zepchnąć nizej, aczkolwiek złoto też ciężko będzie wywalczyć bo są 3 w chuj mocne typiary.
Mirosław to chyba taka świątek w swojej dyscyplinie, jakieś rekordy świata bije.
Props że będzie Babiarz.
kaczmarek będzie mocna, trzeci czas w tym roku (ale mclaughlin biegnie tylko 400 m ppł), duże szanse na podium, ale złota raczej nie będzie
----
----