Nieduże studia najlepsze. Często masz całodniową sesję za 1/2 tego, co u "rozpoznawalnych" a skill taki sam.
Pokaż jakieś pracki, no! Ja co prawda średnio pałam miłością do oldschoolu, ale na neotraditional ostatnio się sadzę. Ciężko będzie coś wykminić, bo u mnie głównie blackwork z kolorowymi elementami. Nad tym właśnie chciałabym neotraditional, ale ni chuj nie mogę wykminić jak to potem połączyć.
Bolo pisze: ↑08 maja 2020, 22:44
Forma przeora ci życie i pole.
udo bedzie neotradycyjne w kolorze, bo reke planuje w czerni robic. W dwoch sesjach sie wyrobie z jednym i z drugim
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Może ja trafiłem na ultra delikatna osobe, ale miałem handpokiem robiony malutki wzorek, w okolicach bicepsa i nie czułem dosłownie nic. Byłem wręcz zdziwiony, ze tusz już wchodzi pod skore.
Z drugiej strony byłem świadkiem handpoku na wewnętrznej stronie dłoni i osoba zdychała.
Nam na wnętrzu dłoni facet zemdlał. To jest kurewnie bolesne miejsce jak np. jabłko adama.
Handpoke boli mniej, bo jest o wiele wolniejszym procesem. Z rad? Nie melanżuj dzień wcześniej, pij dużo wody, wyśpij się. Do studia weź sobie coś do jedzenia i picia (z cukrami prostymi), jak lubisz to książkę/słuchawki. Ja tam ze swoimi dziarczyńcami zawsze nawijam. Polecam też wziąć ubranie którego nie żal, bo może się ujebać tuszem.
@Maćko z ciekawości, jaką najdłuższą sesję w jednym ciągu miałeś?
U mnie dotwork był robiony tak delikatnie, że muszę przyznać, że samemu mocniej się drapie niż to bolało; o handpoke'u słyszałem odwrotnie, widocznie kwestia tatuatora
Tu sporo zależy od tatuażysty. Np. Josz bardzo szybko robi, ale wiem, że są ludzie którzy robią wolno i po prostu skóra już zdąży puchnąć i się sączyć. Tak samo jest to kwestia tego, jak głeboko kto bije tusz.