Ćpaj Stajl - BIAŁE SZALEŃSTWO (2024)
-
peterkurten
Re: Ćpaj Stajl - BIAŁE SZALEŃSTWO (2024)
@Nedvved @bobermann3000
Mówicie Panowie, że koncert ogień ? Bo w pt lecę we wro i oglądając filmiki to nie wiem czy nie jestem za stary na takie cos
Mówicie Panowie, że koncert ogień ? Bo w pt lecę we wro i oglądając filmiki to nie wiem czy nie jestem za stary na takie cos
————
Ostatnio zmieniony 30 lis 2025, 3:07 przez sqlie, łącznie zmieniany 1 raz.
-
nescafeklasyg
No koncerty ćpajstajl, choć DOJEBANE (oczywiście szydera, zastanawiam się kiedy ludzie przestaną używać tego słowa jako określającego coś zajebistego) zajebiste show to niestety, publika to jedno wielkie porobione niepełnoletnie zombie bełkotające coś bez ładu i składu i momentami aż ciężko się na to patrzy komuś takimu jak ja kto ma prawie 4 dychy na karku.
Chodzi o Krzyśka Gonciarza czy innego Gonciarza?
𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪
- stratemirat
- scam_sakawa
Wszystko już w sumie zostało powiedziane o tej płycie, nie mam za bardzo co dodawać.
Brak Konego jest odczuwalny, ale to jednak jest dojebany album, goście w większości dowieźli (Szajeczka Arczi
), refreny są kosmiczne (MUSZĘ SIĘ WYSZUMIEĆ, Z MIASTA KOMINÓW I SMOGU, HOOLIGANI, ALE NIE
), podkłady to jest inna liga dla polskich produkcji, wielowymiarowość muzyczna to chyba najpotężniejsza zaleta tej ekipy.
Po początkowym meh, odpalam ten album codziennie i nie skipuję, najwyżej na moment skupiam się mniej na niepotrzebnych featach Kukon/Kaz Bałagane/Hałastra.
Na razie top1 w 2024, nie sądzę, że cokolwiek zdetronizuje ĆS.
Brak Konego jest odczuwalny, ale to jednak jest dojebany album, goście w większości dowieźli (Szajeczka Arczi
Po początkowym meh, odpalam ten album codziennie i nie skipuję, najwyżej na moment skupiam się mniej na niepotrzebnych featach Kukon/Kaz Bałagane/Hałastra.
Na razie top1 w 2024, nie sądzę, że cokolwiek zdetronizuje ĆS.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Dawaj znac jakie wrazenia po bo mam podobna rozkmine przed koncertem w Wwiepeterkurten pisze: ↑12 cze 2024, 15:55 @Nedvved @bobermann3000
No ja się bdb bawiłem na koncercie, dobra atmosfera, dużo energii na scenie i w publice, publiczność zaangażowana i różnorodna, choć średnia wieku raczej spadła 
dobra atmosfera, dużo energii
-
peterkurten
Osłuchałem kilka razy, fajny album o wiele bardziej mnie interesuje niż poprzedni, świetne brzmienie bitów, mix master całej płyty kozak. Są takie momenty które wbijają się w beret i potem chodzisz i nucisz np refren hooligani lub to dla ciebie. Fajnie Alik śpiewa w kawałku Ale Nie i łyknąłbym całą płytę w tym stylu. Niby ćpajstajl ale tak naprawdę to Alick solo, jego skillsy producencko-realizatorskie - forteca. Talenciak i tyle, polecam każdemu
Popi.jaku
Koncert w WWA udany, duzo ludzi, szalenstwo na parkiecie.
Nie do konca tylko rozumiem czemu CS nie przygotuje setu, w ktorym pomijane beda zwrotki typow ktorzy nie wystepuja na scenie. W rezultacie 5 gosci nawija numery, w ktorych oryginalnie rapuje zupelnie ktos inny. Co innego numery w ktorych jest Kony, co innego np. taki Supa Dupa Fly, w ktorym zwrotka Kobika przerasta wszystkich na scenie. Crank All chyba najlepiej wypadl w cudzym repertuarze.
Nie do konca tylko rozumiem czemu CS nie przygotuje setu, w ktorym pomijane beda zwrotki typow ktorzy nie wystepuja na scenie. W rezultacie 5 gosci nawija numery, w ktorych oryginalnie rapuje zupelnie ktos inny. Co innego numery w ktorych jest Kony, co innego np. taki Supa Dupa Fly, w ktorym zwrotka Kobika przerasta wszystkich na scenie. Crank All chyba najlepiej wypadl w cudzym repertuarze.
-
bobermann3000
czy ja wiem, abram dobrze zajebał gangi
- marmolad_k2
Nic dodać, nic ująć.