Perfumy
Moderator: wrubel
Re: Perfumy
również potwierdzam, mam próbkę (niestety nie wiem z kiedy wypust) i lipa od samego początku
+48 997
To nie pitca na dowuz
To nie pitca na dowuz
No dobra, niech sobie nie będzie jakaś mocna, ale... u mnie jej w ogóle nie ma w tym rzecz XD a sam zapach jest zajebisty właśnie... ech
myślałem, że jak taka fala spustów to jakoś choć trochę będzie to wyczuwalne
https://www.instagram.com/runiekslg/FPN pisze:Teraz w bangerku będzie można follow upować 2cztery7, gdzie nawijali, że Pjus głuchy. My będziemy mogli nawinąć, że Runiek ślepy, a postuje ciągle
Gdzieś tam natrafialem na opinie, że jest jak mówisz; ja za to tak samo mam z Al Haramain Mystique Homme - zapodam z 5 strzałów i pierwszą godzinę czuję umiarkowanie, potem praktycznie w ogóle. Jak wyjdę na zewnątrz to znika zaraz po aplikacji, a wg ludzi jest co najmniej przeciętny, dużo też opinii, że mocny. Gdybym wygrzebał z zakamarków szafki jeszcze jakieś psikadło axe, to zapewne trwałość i projekcję miałyby na mnie identyczne.
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
Używa/używał ktoś, może się na ich temat wypowiedzieć?
- polinazator
Mi się podoba, pachnie świętami. Kojarzy się z jakimś eleganckim typem.
Poleci ktos perfumki do 150 zl dla mojej mamy? 60lvl jakby co
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
-
encrenoire
London czy milion?
E: juz widze,
-
peterkurten
Mancera Red Tabacco to taki sztos, że ochuj
Może ktoś tutaj ma na sprzedaż flakon z ubytkiem bądź jakąś odlewke
DSquared - wood pour Homme
Bądź
DSquared - he wood
?
Może ktoś tutaj ma na sprzedaż flakon z ubytkiem bądź jakąś odlewke
DSquared - wood pour Homme
Bądź
DSquared - he wood
?
Różowy klasyczny Joop! Homme to faktycznie taki killer jak mówią? Na fragnatice ma trwałość i projekcje ogromna xD
-
peterkurten
Tak, jest bardzo trwały, mam mega sentyment do tego zapachu, ogólnie jest bdb w stosunku jakoś/cena.
A mógłbyś opisać jego zapach? Mówią ze podobny do damskiego
-
peterkurten
Kurde, opisywaczem perfum nie jestem dobrym, ale zgodzę się z tym, że to dla mnie unisex i moja kobita psikala się nim nie raz, ale to żadna ujma bo naprawdę jest to sztos, ale jeżeli szukasz czegoś o podobnych parametrach, a bardziej męskiego? To rozważ WRITER CYRUS ponoć idealny klon sauvage, z lepszymi parametrami.
czaje sie na loewe 7, ktos cos? ew jakis zamiennik tanszy za oud wood od toma forda?
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
jestem w posiadaniu tego joop homme (lipiec 2019) i jak się naczytałem ze faktycznie jest bardzo mocny to u mnie on zanika po ok 3 godzinach czyli jak we wszystkich innych perfumach,a jeśli chodzi o zapach to jest przekozacki jak za ta cenę,pachnie luksusowym mydełkiem połączonym z jakaś wiśnia i lekkim cynamonem/wanilia może tak bym to opisal
Koledzy, coś ciekawego i podobnego do Kenzo PH? Już niebawem koniec flakonu, jest to jeden z moich ulubionych zapachów, ale chętnie spróbowałbym czegoś nowego w tych klimatach - głównie chodzi o nuty drzewne.
Zachęcony masą pozytywnych opinii w internecie kupiłem te perfumy w ciemno i jestem mocno rozczarowany. Jak dla mnie są to perfumy bardziej damskie niż męskie, strasznie duszące mimo 2-3 psików. Prawdopodobnie skończą jako odświeżacz do pokoju/kibla. Moje ostatnie zakupy perfum na jesień/zimę zupełnie nietrafione, najpierw Armaf Shades Wood a teraz Joop! Homme. Czy Rasasi Daarej będzie dobrym wyborem?
Co polecacie na okres jesienno - ziomowy? Tylko żadnych armanich czy innych rabannów