Ekstraklasa

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Kto się zdupcy z ligi?

Arka
17
31%
Cracovia
3
6%
Lechia
10
19%
Motor
1
2%
Piast
8
15%
Widzew
15
28%

Liczba głosów: 54

Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Re: Ekstraklasa

Post autor: FruitOffTheWall »

ten gual z jagi robi wrażenie :oops:
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

kolejny wał sędziowski w tej kolejce na korzyść Radomiaka tym razem, niesamowite jak słabi są polscy sędziowie, jedna kolejka i tyle baboli. I teraz odstawią winnych na jedną kolejkę i za dwa tygodnie wrócą i dalej będą sędziować te same ananasy.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

oj, od wprowadzenia varu nie było tak tragicznej kolejki
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

ja bym powiedział, że takie sędziowskie show to ostatni raz można było oglądać za panowania JE Forbricha, przecież tu w każdym meczu był babol
spokojnie top5 najgorszych kolejek w wykonaniu arbitrów
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

taki klasyczeg zapostuje
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
WHITE

Post autor: WHITE »

ponoć Skrypnyk z Zorii jest kandydatem na trenera Pogoni, jeśli rzeczywiście tam trafi byłby to świetny ruch. Poważny trener w klubie z czołówki od czasów Bjelicy, którego niezbyt cenię
Influencer.
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

Fajnie by było, trener ogólnie już jest ogarnięty i z tego co można podsłuchać na pewno nie będzie to Stolarczyk i to zasłona dymna dla dziennikarzy pzdr @vego a sam trener był już na poprzednim meczu Portowców. Nazwisko zagraniczne, ale kto to będzie to nikt nie chce pisnąć i w sumie dobrze

Dodano po 2 dniach 3 godzinach 56 minutach 57 sekundach:
mm zaraz wielka uczta, spotkanie o utrzymanie Wisełka - Śląsk
Awatar użytkownika
mql
Moderator

dobrze, ze połowy tej kopaniny na Kałuży nie widziałem, bo bym sobie oczy wydrapał

teraz wiadomo: rodzinny obiadek, a w tle męczarnie ex-zgód na Tarczyński Arena, w sumie kusi ten win Wisły i trzy ekipy po 31 punktów
Awatar użytkownika
potter

Runjaic kolejny ważny mecz przegrał, Legia w tamtym, Hajduk, Lech, Raków, no fajnie obijają słabszych ale nic poza tym, jak tak będzie w Legii to szybko stracą cierpliwość
MalinowyJogurt

Biorąc pod uwagę walkowery Lecha z Wartą (przecież jakby wygrali to byście ich zajebali) i Zagłębiem to gratuluję mistrzostwa @mql obiektywnie zasłużyliście
Awatar użytkownika
potter

co? niby czemu Raków miałby to wypuścić? Łęczna, Cracovia, Zagłębie i Lechia, w tym 3 mecze u siebie, to z kim wg Ciebie straci?

chyba że nie skumałem ironii
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

MalinowyJogurt pisze: 21 kwie 2022, 0:12 obiektywnie zasłużyliście
chuja zasłużyli, a gra o tron trwa dalej
pardon

Post autor: pardon »

z tym runjaiciem nie umiejacym z duzymi rybami to bym uwazal, troche teza pod przegrany mecz, a prawda taka ze wynik mogl pojsc w obie strony i historie pisalby ktos inny
Sao

Post autor: Sao »

Wiara, wiara jest w nas! 3 miejsce będzie w sam raz.
MalinowyJogurt

No w emocjach panowie to pisałem po smutnym wbiciu na chawire. Póki piłka w grze to wszystko może się zdarzyć, jednak wydaje mi się, że prędzej Raków zremisuje z jakąś cracovią niż Lech straci punkty.
Awatar użytkownika
mql
Moderator

oj wiem jak jest

eh no chciałbym w to wierzyć, jedyne nadzieje pokładam na ten moment w Panu Trenerze Jacku Zielińskim. musi mieć w zanadrzu coś, co powstrzyma papszuniadę
Awatar użytkownika
joey

ta liga już nie takie scenariusze pisała, żeby jeszcze Pogoń się nie mogła do walki włączyć :lol: imo kluczowy będzie wynik PP i tak sobie myślę, że zwycięzca zgarnie dublet, ale nie dlatego, że będzie taki silny, tylko bo porażka podłamie oponenta (i tu bym podpatrywał ewentualnej szansy dla braci z NRD)

jeśli Raków tego nie dowiezie po tak dobrych występach z czołówką, to będą mogli sobie pluć brodę, ale na koniec dnia mistrzostwo zdobywa się obijaniem słabeuszy i w tej dziedzinie Lech wydaje mi się pewniejszy

osobna linijka dla Iviego Lopeza. nie jest to półka Vadisa, ale ale spokojne top3 najlepszych obcokrajowców w tej lidze. fenomenalny piłkarz
Awatar użytkownika
mql
Moderator

od teraz nowym dyrektorem sportowym (ofcijnalnie: pełnomocnikem zarządu ds. sportu, ale nawet sam twierdzi, że w sumie to to samo) Warty (i pewnie potencjalnie za parę miesięcy nowym dyrektorem innego ekstraklasowego klubu) zostaje Piotr Barłóg
oficjalna strona Warty o Barłogu pisze:33-letni poznaniak, były student poznańskiej Akademii Wychowania Fizycznego oraz absolwent Uniwersytetu Sztokholmskiego i Greenwich Management College w Sydney. W czasie swojej kariery zawodowej był związany z Lechem Poznań, pracował dla Polskiego Związku Piłki Nożnej, UEFA oraz FIFA m.in. podczas młodzieżowych mistrzostw świata, które w 2019 roku odbywały się w naszym kraju. W ostatnich latach był zaangażowany w projekty w Arabii Saudyjskiej oraz w Katarze, gdzie wchodził w skład komitetu organizacyjnego tegorocznych mistrzostw świata.
wielkie pozdro dla niego oby z fartem

Dodano po 3 dniach 3 godzinach 25 minutach 20 sekundach:
Ślask sobie uznał, ze w ramach walki o utrzymanie zamrozi piłkarzom pensje za kwiecień :bowdown:

http://slaskwroclaw.pl/strona/aktualnos ... w-12849923
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

XD sto lat za murzynami
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
joey

jak my się zaraz zamieszamy w te walkę o utrzymanie, Stal już sobie na nas ostrzy zęby i się gorąco zrobi xd
ODPOWIEDZ