[beef] Eripe - Bedoes

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
qualite_de_schizoide

Re: [beef] Eripe - Bedoes

Post autor: qualite_de_schizoide »

ciekawe co na to peja
w końcu sztamę ma z crackhousem
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
Awatar użytkownika
Hubson99

Post autor: Hubson99 »

No to już nie będzie miał, nie odpuści takiej obrazy majestatu
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

przedszkolanek pisze: 14 sie 2025, 15:56 a nie byłoby już miejsca na tego chujowego skolima
Skolim jest zajebisty, zobacz jaka tu przewozka jak polski Justin Quiles :oops:

Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

chuj mnie obchodzi jego przewózka, to nie beef, żeby to miało znaczenie
to jest chujowa muzyka* po prostu
i piszę to jako człowiek z dużą słabością do muzyki latynoskiej jak coś
* w zasadzie to on jest chujowym muzykiem bardziej
Ostatnio zmieniony 14 sie 2025, 16:10 przez przedszkolanek, łącznie zmieniany 1 raz.
georgefloyd

Post autor: georgefloyd »

Jak myślicie onomato już wydzwania do kolektywu kartel krakhałs i wyzywa ich od kurew?
Awatar użytkownika
qualite_de_schizoide

przedszkolanek pisze: 14 sie 2025, 16:09 chuj mnie obchodzi jego przewózka, to nie beef, żeby to miało znaczenie
to jest chujowa muzyka* po prostu
i piszę to jako człowiek z dużą słabością do muzyki latynoskiej jak coś
* w zasadzie to on jest chujowym muzykiem bardziej
skolim nie jest chujowym muzykiem
- jest muzykalny
- ma dobry głos
- ma łatwość w tworzeniu hitów
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Burak pisze: 14 sie 2025, 15:46 Btw radzę nie hotlinkować obrazków z FB, jest to lewy hosting i obrazek za parę godzin / dni wygaśnie
I bardzo dobrze, to co stało się w Trzcianach koło Sępólna nie może wyjść na jaw

chyba że redaktor glamrapu zdążył zapisać
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
przedszkolanek

nie jest muzykalny, ma chujowe warunki wokalne i ma chujowe bity, a że robi hity, to że tak powiem nic dziwnego, gość ma monopol na brzmienia, które na zachodzie ekspandowały nieustannie od 2016/17, a których w polsce nikt praktycznie nie ruszał do 2022 (jeżeli się nie mylę to lata 2016-2021 na polskiej scenie to 1 singiel planabe i 1 kizo/żabson nawiązujące*) i w sumie poza nim wciąż mało kto to ekspolatuje

*pewnie o czymś zapomniałem, ale to pokazuje skalę zjawiska
Awatar użytkownika
Sivestro

Post autor: Sivestro »

Mam udar czy Bosski Roman na insta story nagle udostępnia diss Eripe z podpisem Przeciwko Kurestwu a wczoraj jeszcze mówił że jest bezstronny? :rotfl:
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

oldschool pisze: 14 sie 2025, 15:53 Może ci się oczywiście nie podobać, ale jak coś to bit z Temperatury, a nie nowy.
:o faktycznie, słyszałem ten kawałek na pewno z kilkanaście razy, ale ja w przeciwieństwie do przedszkolanka nienawidzę takich brzmień i podpisuję się pod opinią o skolimie
@Bolo
AideN

Post autor: AideN »

Sivestro pisze: 14 sie 2025, 16:27 Mam udar czy Bosski Roman na insta story nagle udostępnia diss Eripe z podpisem Przeciwko Kurestwu a wczoraj jeszcze mówił że jest bezstronny? :rotfl:
Na szczęście to on ma udar, a nie Ty
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Sivestro pisze: 14 sie 2025, 16:27 Mam udar czy Bosski Roman na insta story nagle udostępnia diss Eripe z podpisem Przeciwko Kurestwu a wczoraj jeszcze mówił że jest bezstronny? :rotfl:
Tak a o co chodzi? Jedynymi postaciami którzy są przeciwko zasad i żyją życiem innych ludzi w tym beefie są Eripe, Peja, Zdzich KRK i teraz niestety z bólem serca Bosski :/

Po co tak cockblokować młodego utalentowanego chłopaka który się bawi muzyką, ciekawe czy eksperymenty Popka jak był na banicji w UK też nie pasowały Bosskiemu, no nie rozumiem tej postawy kompletnie. Postawa ludzi którzy schowali fizyczny rondel dawno do szafy ale metaforyczny nadal jest przymocowany na nitach i nie chce zejść za żadne skarby, nawet poluzować się nie chce, opina czachę tak że gałki oczne zaraz wyjebią na zewnątrz
Ostatnio zmieniony 14 sie 2025, 16:39 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
qualite_de_schizoide

Popek jest wysportowany, a bedoes gruby, a to jest kwestia klucz
Awatar użytkownika
Sivestro

Post autor: Sivestro »

Kurwa no beka z typa , ciekawe co Tadek na to

Aczkolwiek sumując niewypał na supporcie 50 centa i teraz te dramy gdzie ludzie którym chciał złożyć hołd a go zlali i jadą z nim to trochę też cringowo wyszło dla Borka

Ten bit crackhouse chujowy, jak będę słuchał tego dissu to jednak na jakimś reuploadzie z podjebanym bo podjebanym ale Mam Wyjebane, 100x mocniejszy impakt to dawało
KubbasOG

Post autor: KubbasOG »

qualite_de_schizoide pisze: 14 sie 2025, 16:39 Popek jest wysportowany, a bedoes gruby, a to jest kwestia klucz
chyba nasterydowany

jak on po 2 minutach walki zdychal zazwyczaj kondycyjnie
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

No obecna wersja dissu Borka ma większe znaczenie symboliczne jako odpowiedź na co cię boli Eripe i repeat value ma gorsze
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Burak pisze: 14 sie 2025, 16:36 no nie rozumiem tej postawy kompletnie. Postawa ludzi którzy schowali fizyczny rondel dawno do szafy ale metaforyczny nadal jest przymocowany na nitach i nie chce zejść za żadne skarby, nawet poluzować się nie chce, opina czachę tak że gałki oczne zaraz wyjebią na zewnątrz
to nie fullcap, to polska, kółeczko wzajemnej adoracji to podstawowa pozycja seksualna w mnóstwie środowisk w polsce przecież
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

Co do formacji Bedoes i dupczenia nieletnich - skoro bawimy się w takie dyskusje - sam znam przypadek, gdy po koncercie w Pile bajerował szesnastolatkę, próbując ściągnąć ją do hotelu.
Spoiler
to było w 2017, miał wtedy 18 lat
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

roman byl neutralny dopuki nie dowiedzial sie ze ryszard peja druzyna mistrzow honorowy member nie popiera eripsona tak ma byc czekam na tadka popa pomidora
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
bialyjelen

Post autor: bialyjelen »

Sivestro pisze: 14 sie 2025, 16:39 Aczkolwiek sumując niewypał na supporcie 50 centa
niewypal? nie w temacie jestem
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
ODPOWIEDZ