Chief Keef pisze:
I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Obaj chuju warci, spytajcie książkinieporządki co to prawdziwy rower kurwa
Chief Keef pisze:
I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Mandaryna grażyna spiewajaca ze "Melanz był every night" bardzo poteznie mnie zazenowalo.
Btw czy ktos starszy ode mnie moze potwierdzic, ze mandaryny faktycznie sluchalo sie na melanzach?
dogbert pisze: ↑06 lut 2026, 20:48
Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
trzyma się ta mandarynka, to trzeba jej przyznać. no i jej płytka z 04 klasyk późnego eurodance, co by nie mówić. a te teledyski co miała dobry retro wajb w stylu reklam lodów algida big milk
jajca pisze: ↑16 maja 2024, 17:04
za te punkty na kurniku trzeba dusić ofiary
gracjangk pisze: ↑31 gru 2025, 13:51
Wjechał klip - nic ciekawego.
Spoiler
Ale skurwiala chujnia
Podbijam. Przez pierwsze 20s nawet byłem zaciekawiony, bo nawet niezłe flow u Mandaryny, ale jak Tede zaczął nawijać, to z sekundy na sekundę coraz gorzej. Druga zwrotka, to tylko xDDD słabe flow, bez charyzmy. Asłuchalne bez jakiś środków na obniżenie IQ.
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
On chyba specjalnie podkłada się Panu Mesowi żeby miał argument na track
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia