MMA panowie MMA
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: MMA panowie MMA
Oby Brazylia x2 win dzisiaj
Izzy nudna decyzja albo jakiś sub na farcie. Burns tko gnp.
co do Gilberta to nie ma wątpliwości, mega gość, powinien tego Masvidala rozkurwić totalnie jak Colby (50-44
Pereira ufam tobie ale będą ciężary, chociaż presja Israela przed 4-0 musi być potężna, a Poatan to twardy i cięższy skurwiel który nie zawacha się pójść all in jak nadarzy się okazja jak ostatnio w 5 rundzie także lets go
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
-
tomeczek2301
szkoda w chuj ale dobra walka powinni zrobić 3 od razu 
ta dywizja i tak jest dead więc
Whittaker zebrał wpierdol nie tak dawno, a innych pretendentów nie ma
a tutaj chociaż jest historia dobra i 1-1 po dość wyrównych walkach
ta dywizja i tak jest dead więc
Whittaker zebrał wpierdol nie tak dawno, a innych pretendentów nie ma
a tutaj chociaż jest historia dobra i 1-1 po dość wyrównych walkach
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2023, 6:57 przez instinkt, łącznie zmieniany 2 razy.
-
tomeczek2301
szkoda ze tak krotko trwalo chyba, bralo ze chlop po 3 porazkach z tym gosciem dal rade se poukladac w glowie
Ale zjebal to Alex, ciekawe czy to bylo zaplanowane. Trylogia na jesieni na bank
xd
Whittaker - Poatan i Adesanya - Błachowicz miałoby jakiś tam sens ale raczej nikt do tego nie dopuści
no i nie wiem jak on by niby chciał wage zrobić ale chuj tam
wgl na wszystkich 3 kartach 10-9 dla Adesanyi było trochę wałek chyba się szykował
Dodano po 1 godzinie 41 minutach 43 sekundach:
Dana na konferencji powiedział że Pereira raczej w górę będzie szedł bo ciężko mu było zbić
Hill z Prochazką i Poatan z Błachowiczem byłoby zajebiste imo
- qualite_de_schizoide
o ja pierdole, ale nokaut, ale napięcie przez całą walkę, kozak
Na zdrowie dzieciak niech kapie
Chcę tu i teraz, bo znudziło mi się kurwa czekanie łapiesz?
Chcę tu i teraz, bo znudziło mi się kurwa czekanie łapiesz?
Janek żeby dostać ts w mw musiałby najpierw #1 contendera rozjebacinstinkt pisze: ↑09 kwie 2023, 8:49
xd
Whittaker - Poatan i Adesanya - Błachowicz miałoby jakiś tam sens ale raczej nikt do tego nie dopuści![]()
no i nie wiem jak on by niby chciał wage zrobić ale chuj tam
wgl na wszystkich 3 kartach 10-9 dla Adesanyi było trochę wałek chyba się szykował
Dodano po 1 godzinie 41 minutach 43 sekundach:
Dana na konferencji powiedział że Pereira raczej w górę będzie szedł bo ciężko mu było zbić
Hill z Prochazką i Poatan z Błachowiczem byłoby zajebiste imo
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
jano chce wydoić z walk ile może i w sumie ciężko mu się dziwić, bo dopiero na samym końcu kariery zaczął dostawać poważne hajsy za wejście do oktagonu,
jako że mw na ten moment jest wyczyszczona (chyba że ufc zrobi trylogię z pereirą ale moim zdaniem jest na to za szybko i brazylijczyk musiałby wygrać z dwie waleczki że dostać title shota *o ile nie pójdzie do lhw) walka z błachowiczem może bronić się z punktu widzenia marketingowego, zrobi się otoczkę że izzy chcę pokazać że porażka z jankiem była przypadkiem i chce się zrewanżować bla bla bla no bo w sumie to z kim innym mieliby go zestawić, z łitekerem to byłby odgrzewany kotlet i zero emocji, bo poprzednie dwa starcia były bardzo jednostronne. no chyba że niepotrafiący zrobić limitu ww Czimajew, to byłby ogień, pytanie tylko czy borz chciałby iść wagę do góry
jako że mw na ten moment jest wyczyszczona (chyba że ufc zrobi trylogię z pereirą ale moim zdaniem jest na to za szybko i brazylijczyk musiałby wygrać z dwie waleczki że dostać title shota *o ile nie pójdzie do lhw) walka z błachowiczem może bronić się z punktu widzenia marketingowego, zrobi się otoczkę że izzy chcę pokazać że porażka z jankiem była przypadkiem i chce się zrewanżować bla bla bla no bo w sumie to z kim innym mieliby go zestawić, z łitekerem to byłby odgrzewany kotlet i zero emocji, bo poprzednie dwa starcia były bardzo jednostronne. no chyba że niepotrafiący zrobić limitu ww Czimajew, to byłby ogień, pytanie tylko czy borz chciałby iść wagę do góry
Chimaev w październiku z Costą, ciekawe w jakiej kategorii 
CAŁE ŻYCIE MAM
84 na bank, cumshot ledwo robi 77 na swoje walki (i to nie zawsze) a i po co Costa miałby zbijać (wage niżej byłoby do jednej bramki dla Czeczena)
W sumie to fajnie, będzie dużo bekowego kontentu na ig Costy
W sumie to fajnie, będzie dużo bekowego kontentu na ig Costy
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
Costa ma problem do 185 zbijać, a co dopiero do 170. Oby najebal smierdzielowi
No ja myślałem ze może nawet lhw by zrobili bo ratlip może pod stówkę podchodzi poza okresem startowym
CAŁE ŻYCIE MAM
Nie wiem kurwa gdzie to info wrzucić
Nate vs jake paul 5 sierpnia.
Nate vs jake paul 5 sierpnia.