Spoiler
Spoiler

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Pierdolony goat
niestety prawda a co do messiego to rozumiem że niektórzy go mogą nie lubić ale pilkarsko klase wyżej od wszystkich i nie ma co pierdolić, mimo wszystko dzisiejszy faul z algierią przechujowy jak na takiej klasy pilkarza i zastanawia mnie teraz dlaczego ronaldo nazwal go kiedys malym skurw*synemi tryb Ronaldo na mundialach, nie no bilans chłopa na mundialach to są żarty jakieś
Ronaldo jest 3 lata starszy od Messiego. Między 38 lat a 41 jest przepaść pod względem fizycznym to jak on niby ma rywalizować w tym momencie?baqlashan pisze: ↑dzisiaj, 16:22 dobrze, że ten beef messi-cr7 mnie w życiu ominął i mogłem się cieszyć grą ich obydwu jak byli w primie. (a messim dalej jeszcze mogę) po latach jednak widzę, że ten beef to żyje tylko w głowach cr7, bo normalny człowiek widzi, że messi jest poza konkurencją i cr nie jest dla niego jakimkolwiek punktem odniesienia. przypomina mi to legendarny beef reprezentacji polski z niemcami, gdzie polacy traktują to jak jak jebany grunwald, a dla tych drugich to po prostu jakiś meczyk.
To se porównaj formę cr7 z mundialu 22 do tej messiego tera, dziękuje dobranocqualite_de_schizoide pisze: ↑dzisiaj, 17:47 Ronaldo jest 3 lata starszy od Messiego. Między 38 lat a 41 jest przepaść pod względem fizycznym to jak on niby ma rywalizować w tym momencie?
można stwierdzić jak podobała nam się gra CR7, gdy był w wieku obecnego Leoqualite_de_schizoide pisze: ↑dzisiaj, 17:47 Ronaldo jest 3 lata starszy od Messiego. Między 38 lat a 41 jest przepaść pod względem fizycznym to jak on niby ma rywalizować w tym momencie?