Livescore Mundial 2026

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
kebab

Re: Livescore Mundial 2026

Post autor: kebab »

karzeł sterydziarz i jego pogarda rywali:
Spoiler
Obrazek
Obrazek
GOAT i szacunek dla przeciwnika:
Spoiler
Obrazek
Za pisanie takich rzeczy na Facebooku - wykasujesz to, przeprosisz.
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

dobrze, że ten beef messi-cr7 mnie w życiu ominął i mogłem się cieszyć grą ich obydwu jak byli w primie. (a messim dalej jeszcze mogę) po latach jednak widzę, że ten beef to żyje tylko w głowach cr7, bo normalny człowiek widzi, że messi jest poza konkurencją i cr nie jest dla niego jakimkolwiek punktem odniesienia. przypomina mi to legendarny beef reprezentacji polski z niemcami, gdzie polacy traktują to jak jak jebany grunwald, a dla tych drugich to po prostu jakiś meczyk.
jajca pisze: 16 maja 2024, 17:04 za te punkty na kurniku trzeba dusić ofiary
SLAFF

Post autor: SLAFF »

Trochę chujowe porównanie, bo jednak Messi ma 8 ZP, Ronaldo 5, z kolei Niemcy 4 MŚ, 3 ME, a Polska chuj wielki.
Awatar użytkownika
imo

Post autor: imo »

Polska ma gola Sebastiana Mili na 2:0
lygrys pisze: 17 sie 2023, 22:17 z uśmiechem na twarz mówię mój catchphrase "dzień dobry, w czym pani pomóc?"
Obrazek
Awatar użytkownika
zlewam

Post autor: zlewam »

f dla wszystkich gołębi nad stadionem w houston dzisiaj 🕊️
Awatar użytkownika
xxxkawo

Post autor: xxxkawo »

xxxkawo pisze: wczoraj, 22:54 Teraz jeszcze Messi z Algierią hattriczek i wyprzedzanko Mirosława Klose w kategorii największej ilości goli na mundialach
Pierdolony goat :bowdown:
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Awatar użytkownika
kebab

w kategoriczce goliczków na mundialiczkach
ZAKAZ
travis1

Post autor: travis1 »

nie no zawsze byłem sympatykiem CR7, i nawet dopisywalem mu zalety nad Messim żeby dorobic teze że Ronaldo lepszy piłkarz praca nad talentem bla bla
ale z wiekiem człowiek dojrzewa i już nawet patrząc subiektywnie to Messi to jest jednak poziom piłkarski nie może trochę lepszy niż Ronaldo, że obydwoje na podobnej półce to jest klasa wyżej i nie ma co robić jakiekolwiek porównanywac czy rozkładać na czynniki pierwsze
a to jak obydwoje grają na koniec kariery to jest to przykry upadek mitu Cristiano, no chłop od czasu kopania się z wielbłądami w poważnej piłce nie istnieje, zestarzał się chłop okrutnie, ale będzie dzisiaj pewnie palowane na siłę
i tryb Ronaldo na mundialach, nie no bilans chłopa na mundialach to są żarty jakieś
Awatar użytkownika
baqlashan

Nawet to euro Portugalii a kopy w wykonaniu messiego to jest deklasacją i zanim ktoś powie ze copa to nie ten poziom co euro - ok, ale Argentyna tam się przejeżdżała po kolumbiach, urugwajach, brazyliach a Portugalia doczłapała się jeden jedyny raz kurwa po Polsce i walii, wybłagawszy 1:0 z Francja, gdzie i tak cr7 nie miał wpływu na przebieg meczu xDDD No kjrwa szanujmy się. Tez lubię i lubiłem cr7 ale ostatni raz topem topów był przed transferem do juve jeśli chodzi o piłkę klubowa, a w piłce narodowej ten jeden sukces w wyjątkowo miernym wykonie i na farcie
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Steve Kapuadi w pierwszym składzie, jego pierwszy mecz o stawkę w kadrze
Awatar użytkownika
tomek5lg

Post autor: tomek5lg »

i tryb Ronaldo na mundialach, nie no bilans chłopa na mundialach to są żarty jakieś
niestety prawda a co do messiego to rozumiem że niektórzy go mogą nie lubić ale pilkarsko klase wyżej od wszystkich i nie ma co pierdolić, mimo wszystko dzisiejszy faul z algierią przechujowy jak na takiej klasy pilkarza i zastanawia mnie teraz dlaczego ronaldo nazwal go kiedys malym skurw*synem

a cristiano jakby nie byl takim lalusiem to nawet bardziej bym go lubil od autystycznego messiego

Spoiler
Awatar użytkownika
qualite_de_schizoide

Post autor: qualite_de_schizoide »

baqlashan pisze: dzisiaj, 16:22 dobrze, że ten beef messi-cr7 mnie w życiu ominął i mogłem się cieszyć grą ich obydwu jak byli w primie. (a messim dalej jeszcze mogę) po latach jednak widzę, że ten beef to żyje tylko w głowach cr7, bo normalny człowiek widzi, że messi jest poza konkurencją i cr nie jest dla niego jakimkolwiek punktem odniesienia. przypomina mi to legendarny beef reprezentacji polski z niemcami, gdzie polacy traktują to jak jak jebany grunwald, a dla tych drugich to po prostu jakiś meczyk.
Ronaldo jest 3 lata starszy od Messiego. Między 38 lat a 41 jest przepaść pod względem fizycznym to jak on niby ma rywalizować w tym momencie?
Gdyby faktycznie Messi był niekwestionowany GOATem to w ogóle nie byłoby takiej dyskusji i takiego beefu, obaj to są kosmici nie z tej ziemi i byli na poziomie nieosiągalnym dla innych piłkarzy (yamale mbappe itp. mogą się schować) i trzeba się cieszyć, że żyliśmy w czasach ich gry.
Ja jestem bardziej za postacią Ronaldo, ze względu na niespotykany wpływ na podejście do treningu, mentalu w sporcie, ambicjach, wiary we wszystko co chcesz osiągnąć, nieprawdopodobny przykład dla każdego chłopaka który coś trenuje.

e; @Staff rzeczywiście, moja pomyłka
Ostatnio zmieniony 17 cze 2026, 17:57 przez qualite_de_schizoide, łącznie zmieniany 1 raz.
wielkie 5 dla Ciebie
SLAFF

Post autor: SLAFF »

2 lata starszy.
travis1

Post autor: travis1 »

kariera turniejowa Ronaldo to jest nie status dużo daje ale coś nie wychodzi, to jest poziom Robka Lewandowskiego, w sumie to od meczu Polska-Portugalia zależało kto więcej osiągnął w piłce reprezentacjyjnej
Teraz po czasie nie dziwię się że cieszył się jak dziecko po tym jak Francja oddała im euro 2016, ale ta Portugalia chuja grała wtedy ma tym turnieju, ale rzec biorąc jak ktoś przywołała duże turnieje CR7 a było ich kurwa z 20 chyba to oprócz meczu Hiszpania-Portugalia to nie przypominam sobie meczu Portugalii gdzie Ronaldo wziąłby za łeb Portugalczyków i wygrał sam ważny mecz, nie no wyniki Portugalii od 20lat to jest marność totalna - zamyka to wgl jakikolwiek temat bycia Ronaldo w topie, chłop przez tyle lat nie doprowadził kadry do większych sukcesów, najlepsza Portugalia i tak była z nim, jak chłop dopiero co zaczynał karierę i nie był nawet topem u siebie w zespole
Rymekk

Post autor: Rymekk »

Kilka lat temu to powiedzialbym ze CR7, ale od kilku lat Leo Messi to Pan pilkarz. Zajebiscie sie go oglada, a jak ma dobry dzień to juz w ogole piłkarska poezja. A Cristiano to taki na siłe, pospinany, wiecej tam frustracji, aniżeli radości z gry i fajnej pilki dla oka.
Awatar użytkownika
kebab

Najlepszy piłkarz sportowiec w historii - CR7 GOAT w pierwszym składzie! Siuuuuuuuuu
ZAKAZ
Awatar użytkownika
baqlashan

qualite_de_schizoide pisze: dzisiaj, 17:47 Ronaldo jest 3 lata starszy od Messiego. Między 38 lat a 41 jest przepaść pod względem fizycznym to jak on niby ma rywalizować w tym momencie?
To se porównaj formę cr7 z mundialu 22 do tej messiego tera, dziękuje dobranoc
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

qualite_de_schizoide pisze: dzisiaj, 17:47 Ronaldo jest 3 lata starszy od Messiego. Między 38 lat a 41 jest przepaść pod względem fizycznym to jak on niby ma rywalizować w tym momencie?
można stwierdzić jak podobała nam się gra CR7, gdy był w wieku obecnego Leo

impact na drużynę, umiejętność wzięcia meczu na siebie to jest coś, co stawia Messiego półkę wyżej od całej reszty
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
kebab

a jednak ciągle za CR7 GOAT
ZAKAZ
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

Bruno Fernandes asysta Cristiano Ronaldo piękne wykończenie i SIUUUUUUU
ODPOWIEDZ