Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- ebismolarek
Re: Livescore 2115
Ty pizde zamknij i wypad z tego tematu
- ebismolarek
Na szczescie nie, a teraz wykurwiaj cweldupo
ja pierdole ale fart XD
Ja pierdole, Milan i te karne w tym meczu 
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Przeciwnicy grali w 10, może istnieje jakaś zasada że wtedy nie musi jeden zawodnik strzelać? W końcu Ci grający w 10 mieliby przewagę, bo lepsi by szybciej zaczynali następne strzelanie, no i ogólnie kolejka by się rozjebała
ale nwm, tak tylko podejrzewam
ta, racja, w spoilerze wyjaśnienie, chociaż to w skrócie to co napisałem
ale nwm, tak tylko podejrzewam
ta, racja, w spoilerze wyjaśnienie, chociaż to w skrócie to co napisałem
Spoiler
Only players who were on the pitch at the end of play will be allowed to participate in the shoot-out. If one side has more players on the pitch than the other, whether as a result of injury or red cards, then the side with more players must select some players who will not take part. For example, if Team A has 11 players but Team B only has 10, then Team A will choose one player who will not take part. Players chosen this way cannot play any part in the procedure, including acting as goalkeeper. The rule was introduced by the International Football Association Board in February 2000 because previously an eleventh kick would be taken by the eleventh (i.e. weakest) player of a full-strength team and the first (i.e. strongest) player of a sub-strength team. A rule change in 2016 eliminated the potential for a team to gain such an advantage if a player is injured or sent off during the shoot-out.
Ostatnio zmieniony 02 paź 2020, 0:02 przez Piters, łącznie zmieniany 1 raz.
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
pomyślałem, że może złapał jakąś kontuzję pod koniec, a nie mieli już zmian, ale możesz mieć rację, dzięki
Obejrzałem teraz, te dwa słupki gracza Rio Ave ajajaj. Nawet nie wiedziałem, że Piazon tam wylądował.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
- MalkoNTENT
Kurde jestem w szoku jak Barcelona wczoraj zagrała. Szczególnie Messi, chyba nigdy go takiego nie widziałem, nie przez ostatnie 10 lat. Zapierdalał aż się chyba zmęczył
De Jong tez dobrze wyglądał. Na przekór może być dobrze.
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Dzisiaj już całkiem fajny skład Chelsea, tylko ten Jorginho.. może go wepchną Arsenalowi
No i Pulisic na ławce już
No i Pulisic na ławce już
wkurwia mnie to marnowanie Wernera na skrzydle, mam nadzieję że Pulisic i Ziyech nie będą się dalej łamać co kilka meczy
Alonso nie ma już nawet na ławce 
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

Christensen kontuzja czy go Tomori ze składu wyrzucił?
Ciężko z tym Palace się gra, tak głęboko to mało kto broni