Wini - rozmowy
Re: Wini - rozmowy
Czy macie jakieś zdjęcie Winiego z młodości? Ciekawy jestem jak wyglądał z czasów tego słynnego jeżdżenia na deskorolce.
-
MalinowyJogurt
Od zawsze był gruby. Może napisz do Aśki czy ma jakieś zdjęcia za czasów Esenuzet
[email protected]
[email protected]
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Wini mówiący o rozwoju marki stoprocent to jak jakiś podziemny raper który zapowiada płyte za miesiąc, ale po drodze ma 3 obsuwy i ciągle jest coś nie tak, aż w koncu płyta wychodzi po roku kiedy już nikt na nią nie czeka. Dodatkowo okazuje się być chujowa.
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
Czyli nie znaleźli inwestora, ich ciuchy pchała w przeszłości muzyka, teraz zostaje jedynie kanał Winiego. Może bym zainwestował, ale na pewno bym się w to nie ubrał.
Myślę, że poza Szczecinem to ludzie w 2022 wybiorą co innego niż Stoprocent, nie te czasy.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
huja z tego bedzie
Dodano po 30 sekundach:
bambaryla wyjebal sie na odziez w zlotym momencie juz nie tylko skorpiony zapierdalaly w bokserskich outfitach stopro ale pogon kurwa szczecin rozgrywala spotkania niezle na murawie i mogl sie wpierdolic efektem dominos pizza w kontrakty z ekstra klasa potem wjebac sie w jakies tematy z bogaczami nie do ruszenia kts weszlo ks wieczysta a potem wjechac w pilke reczna bo niezly szmalec by wyssal bo bieda te ich ciuchy a jerseye szalone by powijali fani a gdyby ten kurwa jego ziomal dizajner pierdolony wizjoner ruszyl bania i te jerseye projektowal niezle to by moglo namieszac
Dodano po 30 sekundach:
bambaryla wyjebal sie na odziez w zlotym momencie juz nie tylko skorpiony zapierdalaly w bokserskich outfitach stopro ale pogon kurwa szczecin rozgrywala spotkania niezle na murawie i mogl sie wpierdolic efektem dominos pizza w kontrakty z ekstra klasa potem wjebac sie w jakies tematy z bogaczami nie do ruszenia kts weszlo ks wieczysta a potem wjechac w pilke reczna bo niezly szmalec by wyssal bo bieda te ich ciuchy a jerseye szalone by powijali fani a gdyby ten kurwa jego ziomal dizajner pierdolony wizjoner ruszyl bania i te jerseye projektowal niezle to by moglo namieszac
rebranding tak, stary styl stopro, nie
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
https://www.linkedin.com/signup/cold-jo ... _like_view
potencjalni inwestorzy w 24 godziny zadeklarowali 1,5 mln zł
potencjalni inwestorzy w 24 godziny zadeklarowali 1,5 mln zł
-
MalinowyJogurt
Stoprocent wspiera lokalny sport, są sponsorem koszykarskiej ekipy King Wilki Morskie Szczecin. Jest też kolaboracja z Pogonią i kibicowska kolekcja ciuchów.
Spoiler

Spoiler

No w ciuchach sportowych mogli by się sprawdzić akurat. Takie drugie 4F by mogli powstać.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
wini zrób swoją figurkę, która mówi „essa” jak się kliknie na twój brzuch
WINI x MATEUSZ KRAWCZYK - Jabłko czy Android?
WINI x MATEUSZ SKITEK (TechnoStrefa) - rozmowa | Porównanie iOS, Android i Windowsa
Dodano po 2 dniach 52 sekundach:
Wini x Wiolka Walaszczyk - rozmowa
Dodano po 1 dniu 22 godzinach 24 minutach 42 sekundach:Rozmowa odbyła się 28.02.2022 koło godziny 20. Rozmawialiśmy przede wszystkim o sprzęcie i czy dobrze zrobiłem wchodząc w środowisko iOS . Program nagrywałem jeszcze Skypem, ale już nowe filmy przez Riverside co gwarantuje lepszą jakość.
WINI x MATEUSZ SKITEK (TechnoStrefa) - rozmowa | Porównanie iOS, Android i Windowsa
Dodano po 2 dniach 52 sekundach:
Wini x Wiolka Walaszczyk - rozmowa
W piątek rewanż Smoku vs Wini, tym razem w Kanale Sportowym.
muszę wymyślić jakieś grube pytanie do winicjusza
Wini w roli gościa rozmowy jest najgorszy, jak jeszcze jego wtrącenia w trakcie wywiadu, który on prowadzi - są spoko, to jak on jest gościem i prowadzący da mu za wiele przestrzeni to jego pierdolenie głupot tonem mędrca jest nie do zniesienia,
to będzie hejt park co nie? to zadzwoń mu to powiedz
w sensie mam się męczyć dwie godziny słuchając jego pseudo mądrości, przy okazji wydzwaniając, marnując czas i pieniądze licząc, że się dodzwonie by powiedzieć mu innymi słowami, że właśnie zmarnowałem ileś tam czasu mojego życia. no bez żartów, to nie ma żadnego sensu
już sobie wyobrażam telefon pod koniec że chciałeś powiedzieć że dzwonisz od początku żeby powiedzieć że się go słuchać nie da