Ekstraklasa

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Kto się zdupcy z ligi?

Arka
17
31%
Cracovia
3
6%
Lechia
10
19%
Motor
1
2%
Piast
8
15%
Widzew
15
28%

Liczba głosów: 54

Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Re: Ekstraklasa

Post autor: gogi »

Tworek pokazał że umie z gówna ulepić drużynę zdolną do walki o najwyższe cele w I lidze więc jest to całkiem sensowny wybór
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
the badman
Artysta

Post autor: the badman »

Czytam komentarze na peju Śląska bo jacyś tam znajomi pisali komentarze i połowa to "kto to kurwa" a druga połowa "co za dramat, spadek pewny". Kurwa, Oni chyba oczekiwali Pepa. Druga sprawa być fanem drużyny w esktraklasie i nie znać trenera rywala który przez caly sezon z nimi walczył. Ale czego ja oczekuje poznałem wielu "fanów" i tak mnie więcej połowa to narodowcy, ćpuny, patologia albo ćwierćmózgi.
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

fajnie, że Tworek nie spadł z karuzeli
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
banger

Post autor: banger »

stranger pisze: 09 mar 2022, 18:12 Bardzo fajnie, szkoda oczywiście Pana Jacka bo to jeden z nielicznych ludzi na poziomie w polskiej piłce ale niestety czas na zmiany.
Zależy, uważam że Magiera to dobry materiał na jakiegoś asystenta czy gościa siedzącego w jakichś strukturach od szkolenia młodzieży, na trenera się nie nadaje bo nie ma charyzmy.
Awatar użytkownika
sZp

Post autor: sZp »

the badman pisze: 09 mar 2022, 20:17 Czytam komentarze na peju Śląska bo jacyś tam znajomi pisali komentarze i połowa to "kto to kurwa" a druga połowa "co za dramat, spadek pewny". Kurwa, Oni chyba oczekiwali Pepa. Druga sprawa być fanem drużyny w esktraklasie i nie znać trenera rywala który przez caly sezon z nimi walczył. Ale czego ja oczekuje poznałem wielu "fanów" i tak mnie więcej połowa to narodowcy, ćpuny, patologia albo ćwierćmózgi.
nikt normalny tam sie nie udziela
Awatar użytkownika
joey

o co chodziło w tej zadymie na Cracovii wczoraj? między sobą się chcieli napierdalać czy co
Bartuz

Post autor: Bartuz »

Chcieli sie dostać do sektora gości, ale wyszła z tego słaba pokazówka, to nie stadion Ruchu czy Gieksy..
Awatar użytkownika
joey

joey pisze: 07 mar 2022, 21:34 Josue to najlepszy piłkarz w lidze
jak co tydzień; nie zapraszam do dyskusji, bo nie ma o czym. niesamowite, że gdyby nie on, to o utrzymanie bilibyśmy się do ostatniej kolejki, a z nim wcale nie wykluczone, że jeszcze psim swędem wskoczymy do pierwszej czwórki
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

no, zdecydowanie piłkarz wiosny, chłop sam jeden przenosi Legię o ileś poziomów wyżej i robi to full efektownie. a teraz jeszcze dojdzie Wam kolejny piłkarz, bo w teorii przynajmniej Verbić powinien te ligę pożreć. Radomiak z Lechią lubią sobie cos stracić, obie ekipy są mocno nieprzekonujące wiosną, no czwarte miejsce do zrobienia - aczkolwiek byłby to ogromny sukces. z drugiej strony, nie ma co ukrywać - gracie na początku wiosny raczej z lamusami, niby czasem są to lamusy w nie najgorszej formie (mimo wszystko wczorajsza Nieciecza z niezłymi wynikami ostatnio, czy wcześniej Warta albo Łęczna), no ale wciąż to ligowy plankton

obstawiacie, ze Stal Mielec może mieć problemy z utrzymaniem? niby bagaż punktowy mają sensowny, przewaga w miarę bezpieczna, ale wyglądają tragicznie no i są w posiadaniu prawdopodobnie najgorszej linii ataku w dziejach ekstraklasy (Steczyk x Zawada x dwóch młodzianów losowych, jeszcze bez kitu brakuje im tam Kuby Araka, TAKA SZANSA), a strefa spadkowa jakoś tam jednak punktuje?
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

sytuacja w najlepszej lidze na świecie jest dynamiczna, więc poczekałbym z ferowaniem wyroków na to co zmieni się po przerwie na kadrę, Stal ma ten komfort że w razie czego Włodzimierz Gąsior jest w pogotowiu (xD)
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

Stal imo na spokojnie się utrzyma, jeszcze mają do zagrania 9 spotkań, na bank z 2 wygrają i 38 punktów da utrzymanie. Nie chce mi się wierzyć, że te kluby co są teraz w strefie spadkowej wygrają np 5 na 9 najblizszych spotkań. Stal bezpieczna
Awatar użytkownika
WHITE

Post autor: WHITE »

dla mnie ten mecz z Termą to bardziej zasługa tego co Latal odjebał ze składem. W ogóle typ gada, że Mesanović lepiej się sprawdzi w dwójce napastnikow po czym wywala go na skrzydło, a we wtorek posadził na ławie, sabotaż.
Influencer.
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

cisza kurwa:)
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
MalinowyJogurt

Dawno nie widziałem na żywo gorszej drużyny niż Wisła. Jak można mieć tyłu murzynów i być tak wolnym
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

Ale jednak byłoby przykro jakby się zjebali z ligi :(

Żartowałem won do piekła kurwa oby na zawsze :lol:
Awatar użytkownika
kid

Post autor: kid »

nie ma co gadac chujowi byli jak barszcz i spierdolimy sie z tej ligi prawdopodobnie bo zwyczajnie nie bedzie komu, zwyciestwa potrzebne na gwalt a ja ani troche nie jestem przekonany czy oni sa w stanie wygrac z piastem albo gornikiem
Awatar użytkownika
joey

kapitan drużyny w sezonie 2023/2024 🙏

Dodano po 15 godzinach 29 minutach 48 sekundach:
halo Szczecin, jutro zapowiedź pożegnania trenera Runjaicia czy parafka pod nowym kontraktem?
MalinowyJogurt

tego to pewnie oprócz samego trenera nikt nie wie
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

No myślicie że robiliby konferencje z prezesem i dyrektorem żeby ogłosić że spierdala do Legii? Imo nowy kontrakt
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
MalinowyJogurt

Chłop z klasą, po tylu latach mógłby ogłosić na konferencji, że żegna się z nami po sezonie i elo. A i częściej mówiło się o kierunku niemieckim niż o Legii. Fajnie jak u nas zostanie, jak odejdzie to też chyba nikt płakać nie będzie, ogarnął wiele rzeczy organizacyjnych w klubie i pomógł wznieść Pogoń na wyższy poziom, ale sportowo? W prawie 5 lat 2x podium (liczę już ten sezon, bo raczej z top3 nie spadniemy), spoko wynik, ale nie tak żeby płakać za tym trenerem.
ODPOWIEDZ