Ekstraklasa
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ekstraklasa
Tworek pokazał że umie z gówna ulepić drużynę zdolną do walki o najwyższe cele w I lidze więc jest to całkiem sensowny wybór
- the badman
- Artysta
Czytam komentarze na peju Śląska bo jacyś tam znajomi pisali komentarze i połowa to "kto to kurwa" a druga połowa "co za dramat, spadek pewny". Kurwa, Oni chyba oczekiwali Pepa. Druga sprawa być fanem drużyny w esktraklasie i nie znać trenera rywala który przez caly sezon z nimi walczył. Ale czego ja oczekuje poznałem wielu "fanów" i tak mnie więcej połowa to narodowcy, ćpuny, patologia albo ćwierćmózgi.
Zależy, uważam że Magiera to dobry materiał na jakiegoś asystenta czy gościa siedzącego w jakichś strukturach od szkolenia młodzieży, na trenera się nie nadaje bo nie ma charyzmy.
nikt normalny tam sie nie udzielathe badman pisze: ↑09 mar 2022, 20:17 Czytam komentarze na peju Śląska bo jacyś tam znajomi pisali komentarze i połowa to "kto to kurwa" a druga połowa "co za dramat, spadek pewny". Kurwa, Oni chyba oczekiwali Pepa. Druga sprawa być fanem drużyny w esktraklasie i nie znać trenera rywala który przez caly sezon z nimi walczył. Ale czego ja oczekuje poznałem wielu "fanów" i tak mnie więcej połowa to narodowcy, ćpuny, patologia albo ćwierćmózgi.
o co chodziło w tej zadymie na Cracovii wczoraj? między sobą się chcieli napierdalać czy co
trójkąt bermudzki wola mokotów
Chcieli sie dostać do sektora gości, ale wyszła z tego słaba pokazówka, to nie stadion Ruchu czy Gieksy..
jak co tydzień; nie zapraszam do dyskusji, bo nie ma o czym. niesamowite, że gdyby nie on, to o utrzymanie bilibyśmy się do ostatniej kolejki, a z nim wcale nie wykluczone, że jeszcze psim swędem wskoczymy do pierwszej czwórki
no, zdecydowanie piłkarz wiosny, chłop sam jeden przenosi Legię o ileś poziomów wyżej i robi to full efektownie. a teraz jeszcze dojdzie Wam kolejny piłkarz, bo w teorii przynajmniej Verbić powinien te ligę pożreć. Radomiak z Lechią lubią sobie cos stracić, obie ekipy są mocno nieprzekonujące wiosną, no czwarte miejsce do zrobienia - aczkolwiek byłby to ogromny sukces. z drugiej strony, nie ma co ukrywać - gracie na początku wiosny raczej z lamusami, niby czasem są to lamusy w nie najgorszej formie (mimo wszystko wczorajsza Nieciecza z niezłymi wynikami ostatnio, czy wcześniej Warta albo Łęczna), no ale wciąż to ligowy plankton
obstawiacie, ze Stal Mielec może mieć problemy z utrzymaniem? niby bagaż punktowy mają sensowny, przewaga w miarę bezpieczna, ale wyglądają tragicznie no i są w posiadaniu prawdopodobnie najgorszej linii ataku w dziejach ekstraklasy (Steczyk x Zawada x dwóch młodzianów losowych, jeszcze bez kitu brakuje im tam Kuby Araka, TAKA SZANSA), a strefa spadkowa jakoś tam jednak punktuje?
obstawiacie, ze Stal Mielec może mieć problemy z utrzymaniem? niby bagaż punktowy mają sensowny, przewaga w miarę bezpieczna, ale wyglądają tragicznie no i są w posiadaniu prawdopodobnie najgorszej linii ataku w dziejach ekstraklasy (Steczyk x Zawada x dwóch młodzianów losowych, jeszcze bez kitu brakuje im tam Kuby Araka, TAKA SZANSA), a strefa spadkowa jakoś tam jednak punktuje?
sytuacja w najlepszej lidze na świecie jest dynamiczna, więc poczekałbym z ferowaniem wyroków na to co zmieni się po przerwie na kadrę, Stal ma ten komfort że w razie czego Włodzimierz Gąsior jest w pogotowiu (xD)
-
MalinowyJogurt
Stal imo na spokojnie się utrzyma, jeszcze mają do zagrania 9 spotkań, na bank z 2 wygrają i 38 punktów da utrzymanie. Nie chce mi się wierzyć, że te kluby co są teraz w strefie spadkowej wygrają np 5 na 9 najblizszych spotkań. Stal bezpieczna
dla mnie ten mecz z Termą to bardziej zasługa tego co Latal odjebał ze składem. W ogóle typ gada, że Mesanović lepiej się sprawdzi w dwójce napastnikow po czym wywala go na skrzydło, a we wtorek posadził na ławie, sabotaż.
Influencer.
-
MalinowyJogurt
Dawno nie widziałem na żywo gorszej drużyny niż Wisła. Jak można mieć tyłu murzynów i być tak wolnym
-
Bisclavret
Ale jednak byłoby przykro jakby się zjebali z ligi
Żartowałem won do piekła kurwa oby na zawsze
Żartowałem won do piekła kurwa oby na zawsze
nie ma co gadac chujowi byli jak barszcz i spierdolimy sie z tej ligi prawdopodobnie bo zwyczajnie nie bedzie komu, zwyciestwa potrzebne na gwalt a ja ani troche nie jestem przekonany czy oni sa w stanie wygrac z piastem albo gornikiem
kapitan drużyny w sezonie 2023/2024
Dodano po 15 godzinach 29 minutach 48 sekundach:
halo Szczecin, jutro zapowiedź pożegnania trenera Runjaicia czy parafka pod nowym kontraktem?
No myślicie że robiliby konferencje z prezesem i dyrektorem żeby ogłosić że spierdala do Legii? Imo nowy kontrakt
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
-
MalinowyJogurt
Chłop z klasą, po tylu latach mógłby ogłosić na konferencji, że żegna się z nami po sezonie i elo. A i częściej mówiło się o kierunku niemieckim niż o Legii. Fajnie jak u nas zostanie, jak odejdzie to też chyba nikt płakać nie będzie, ogarnął wiele rzeczy organizacyjnych w klubie i pomógł wznieść Pogoń na wyższy poziom, ale sportowo? W prawie 5 lat 2x podium (liczę już ten sezon, bo raczej z top3 nie spadniemy), spoko wynik, ale nie tak żeby płakać za tym trenerem.