OFFTOPIC SERIALOWY
Moderatorzy: gogi, con shonery
- ConeyIsland
Re: OFFTOPIC SERIALOWY
Viaplay z problamami więc gdyby chcieli mi się wynieść z Polski to korzystam póki mogę.
Ruszam dziś z Wisting. Przypuszczam że do mostu nad sundem się nie zbliży ale liczę że będzie równie dobry co Cardinal (choć to kanadyjska produkcja).
pozdrawiam wszystkich fanów skandynawskiego kina. buziaki.
Ruszam dziś z Wisting. Przypuszczam że do mostu nad sundem się nie zbliży ale liczę że będzie równie dobry co Cardinal (choć to kanadyjska produkcja).
pozdrawiam wszystkich fanów skandynawskiego kina. buziaki.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Pierwszy zwiastun serialu na podstawie świata John Wick.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Gdzie mogę obejrzeć sons of anarchy online
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Jakbyś wpisał treść tego posta w google, to byś dostał odpowiedź bez czekania xd
Ktoś wie w jakim miejscu w necie można obejrzeć za free wszystkie odcinki sensacji xx wieku?
jasny wracaj na forum
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Koalicjaobywatelska.pl
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
ktoś wie jak najprościej obejrzeć wszystkie odcinki the office UK w internecie z polskimi napisami?
I kurwa wpisalem, było napisane ze netflix a tam nie ma i co teraz?
Gdzieś za frykasa, jakieś cda, zalukaj, serialiki? Już nigdzie kurwa nie można w internecie obejrzeć serialu za darmo?
CAŁE ŻYCIE MAM
masz na disney'u
a jak potężna opłata subskrypcyjna przerasta to zawsze możesz zapierdolić z torrentow
btw zebranie tego info to +/- 3 kliknięcia a ty już najebałes 3 posty na ten temat
a jak potężna opłata subskrypcyjna przerasta to zawsze możesz zapierdolić z torrentow
btw zebranie tego info to +/- 3 kliknięcia a ty już najebałes 3 posty na ten temat
i chuj cię to boli
swn za każdy post dostaje 10 groszy wiec tez czasami wole się coś dowiedzieć od dobrych chłopaków niż dawać żydom z google zarabiać
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
swn za każdy post dostaje 10 groszy wiec tez czasami wole się coś dowiedzieć od dobrych chłopaków niż dawać żydom z google zarabiać
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nie zapierdole z torrentow bo nie jestem obecnie posiadaczem kąkutera, moglbys odpowiedzieć na pytanie, przestań się mazać
CAŁE ŻYCIE MAM
no kurwa przecież masz na disney+
jest strona dla normalnych ludzi upflix.pl i tam se sprawdzasz gdzie jest dostępne legalnie a jak wolisz jednak "zaoszczędzić" to nie spamuj w kulturalnym temacie
jest strona dla normalnych ludzi upflix.pl i tam se sprawdzasz gdzie jest dostępne legalnie a jak wolisz jednak "zaoszczędzić" to nie spamuj w kulturalnym temacie
Spoiler
BIEDAKU
A dlaczego mam z góry płacić za serial który może mi się nie spodobać?
CAŁE ŻYCIE MAM
a batona w biedronce też najpierw wpierdalasz a później myślisz czy zapłacić jak posmakuje? nie rób z siebie debila
No ta, będę płacił za miesięczny membership żeby skończyć oglądać serial po jednym odcinku? Nie rób z siebie debila
CAŁE ŻYCIE MAM
Ogolnie to nie oglądam seriali i chciałem akurat ten konkretnie sprawdzić bo kupiłem sobie dwukołowca i chciałem hehe obejrzeć serial o gangu motocyklistów zanim przyjmę się do Bad company Poland
Mało mam czasu na codzień i max ze 3 odcinki w tygodniu mógłbym tylko obejrzeć
Mało mam czasu na codzień i max ze 3 odcinki w tygodniu mógłbym tylko obejrzeć
CAŁE ŻYCIE MAM