Rapowy offtopic
Re: Rapowy offtopic
aes, mam obraz iso polskiego wydania Ziomka na DVD, jakby ktoś chciał zapraszam na pw
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Diho Raz na wykopie furorę zrobił dziś

Spoiler

Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
@runiek
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Instinct unleashed when the tension calls.

cholera, gówno lgnie do gówna
piękne
piękne
jestem pod nieustajacym wrazeniem tego, jak gosc wylapuje te akcje, i jak to ppotem montuje. klasa 
@manieq
dzięki za oznaczenie
chyba źle ze mną, jak niemalże każdy odcinek wymienię, a bez żadnej pomyłki co z którego sezonu jest
mega fajnie sklejone
dzięki za oznaczenie
chyba źle ze mną, jak niemalże każdy odcinek wymienię, a bez żadnej pomyłki co z którego sezonu jest
mega fajnie sklejone
https://www.instagram.com/runiekslg/FPN pisze:Teraz w bangerku będzie można follow upować 2cztery7, gdzie nawijali, że Pjus głuchy. My będziemy mogli nawinąć, że Runiek ślepy, a postuje ciągle
-
frontkick
https://newonce.net/artykul/lil-konon-o ... u-felieton
Czy ktos kojarzy rownie chujowy artykuł o polskim rapie bo imo to jest topka, brawo pan lil kolon
Szczególnie mnie urzekła ta przymiotnikowa inwencja przy wymienianiu płyt Def Jamu
Czy ktos kojarzy rownie chujowy artykuł o polskim rapie bo imo to jest topka, brawo pan lil kolon
Szczególnie mnie urzekła ta przymiotnikowa inwencja przy wymienianiu płyt Def Jamu
Lil Konon pisze:Świetny Custom od Hodaka oraz 2K, bardzo mocny krążek Królu Złoty od Bonsona, przyjemny iDEAL. Rosalie czy chociażby głośny debiut Miłego ATZ, wspólny krążek Włodiego z 1988 czy też urzekająca Poczekalnia Vito Bambino
- oKulTywowany
Fakt konon nie nadaje się do pisania długich felietonów
This page is no longer available.
Kiedyś mój ulubiony (acz niekoniecznie w kwestii pisania o rapie) red. Dejnarowicz postulował, żeby początkujący dziennikarze muzyczni próbowali sobie radzić bez przymiotników wartościujących, żeby nauczyć się analizy treści nagrań oraz zrozumieć, że subiektywne odczucia autora nie muszą być zrozumiałe ani nie stanowią żadnej wartości dla czytelnika. Myślę, że takie cwiczenie dobrze by zrobiło Panu Kononowi.frontkick pisze: ↑03 sty 2021, 19:23 https://newonce.net/artykul/lil-konon-o ... u-felieton
Szczególnie mnie urzekła ta przymiotnikowa inwencja przy wymienianiu płyt Def JamuLil Konon pisze:Świetny Custom od Hodaka oraz 2K, bardzo mocny krążek Królu Złoty od Bonsona, przyjemny iDEAL. Rosalie czy chociażby głośny debiut Miłego ATZ, wspólny krążek Włodiego z 1988 czy też urzekająca Poczekalnia Vito Bambino
ale zajebisty odcinek absurdów hahaha
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
-
encrenoire
Ostatnio zmieniony 19 mar 2021, 16:06 przez encrenoire, łącznie zmieniany 1 raz.
- marco_pantani
a ja kto było z ziomek 2? chyba był 1, 2 czy 3 odcinki, gdzie pojawili się polscy raperzy, ale reszta była po francusku, czy możę mnie coś ominęło?
zwracam honor
Cały pierwszy sezon został zdubbingowany przez raperów (30 odcinków). Drugi sezon nie wyszedł oficjalnie w Polsce, są nieoficjalne napisy do kilku odcinków.
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
- sugarhill_notausgang
Haha przedarłem się przez to, ale łatwo nie było. Strumień świadomości zjaranego piętnastolatka, najeżony błędami jak dobra kasza skwarkami, o wszystkim i o niczym, bez wniosków. Niezła publikacja drodzy redaktorzy newonce. Gustaw - pies Bedoesa by to lepiej napisał.frontkick pisze: ↑03 sty 2021, 19:23 03 sty 2021, 19:23
https://newonce.net/artykul/lil-konon-o ... u-felieton
Dodano po 23 minutach 30 sekundach:
Po prostu nie jestem targetem newonce
https://www.facebook.com/50002582014817 ... 430750329/
@sugarhill_notausgang to niekoniecznie jest target niewonce, a ludzie z jego fanpage, którzy co by chłop nie napisał to by propsowali. Takie czasy 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
- przedszkolanek
na noizz był artykuł sponsorowany o typowym dniu żabsona, linkowałem kiedyś w temacie żaby, jak ci zależy to sobie poszukaj
nie mniej artykułu lil kokona nie czytałem, więc nie wiem na jakim poziomie jest poprzeczka
-
frontkick
Nie no z tym Żabsonem to sb wymysliles ze artykul jest zly z jakichs wyrafinowanych powodów, wystarczy spojrzec na argumentacje uzytkownika sugarhill_notausgang zeby zobaczyc ze lil konon to jednak inna liga chujowizny bo ta rzecz na noizz jest chociaz poprawnie napisana
Z drugiej strony pewnie niewielki jest odsetek osob które mogą się pochwalic znajomoscia absolutnie wszystkich nowosci z polskiego rapu i jednoczesnie umiejetnoscia w miare logicznego wypowiadania sie po polsku wiec taki lil konon jest na wage zlota a niuans zeby byc mlodziezowym medium musi przymykac oko i pilnują pewnie juz tylko zeby nie bylo bledow ortograficznych
Z drugiej strony pewnie niewielki jest odsetek osob które mogą się pochwalic znajomoscia absolutnie wszystkich nowosci z polskiego rapu i jednoczesnie umiejetnoscia w miare logicznego wypowiadania sie po polsku wiec taki lil konon jest na wage zlota a niuans zeby byc mlodziezowym medium musi przymykac oko i pilnują pewnie juz tylko zeby nie bylo bledow ortograficznych