Sportowy Offtopic

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
Mietek

Re: Sportowy Offtopic

Post autor: Mietek »

Dla mnie to są sporty typu machanie girami na czas i ciężko mi je brać za jakkolwiek interesujące. Jak ktoś to ogląda, albo uprawia no to spoko, ale dla mnie wszyscy lekkoatleci mogliby się przenieść gdzieś indziej i zerowa strata by była.
SLAFF

Post autor: SLAFF »

Lisek wie, że konkurenci odjechali za daleko, więc trzeba naruchać hajsu gdzie indziej niż w poważnym sporcie.
RIVALDO111
Zbanowany

Post autor: RIVALDO111 »

Mietek pisze: 08 wrz 2023, 17:37 Dla mnie to są sporty typu machanie girami na czas i ciężko mi je brać za jakkolwiek interesujące. Jak ktoś to ogląda, albo uprawia no to spoko, ale dla mnie wszyscy lekkoatleci mogliby się przenieść gdzieś indziej i zerowa strata by była.
Tak szczerze to my ich oglądamy tylko na ME ,MS i Olimpiadzie a tak #nikogo.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

Jakieś mistrzostwa europy czy nawet świata to tylko najwięksi zapaleńcy oglądają, liczy się finałowy występ na olimpiadzie bo wtedy społeczeństwo masowo otwiera głowy na sporty typu rzut czajnikiem czy siatkówka na motocyklach
zuperhero

Post autor: zuperhero »

gdyby nie rządowe dofinansowania, to te sporty by nie istniały, taka prawda
SLAFF

Wiele rzeczy by nie istniało gdyby nie rządowe dofinansowania, rolą państwa jest wspierać swoich obywateli, szczególnie tych zdolnych i ambitnych np. poprzez odpowiednie stypendia. Olimpijczyk między igrzyskami zapierdala od zgrupowania do zgrupowania, to że media o tym nie piszą nie znaczy, że nie zasługuje na szacunek.
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Chomik w kółku tez zapierdala, szacun dla niego
Państwo może wspierac zdolnych i ambitnych, ktorzy robią cos pozyteczniejszego niż rzut dzidą
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
RIVALDO111
Zbanowany

jajca pisze: 08 wrz 2023, 17:30 Nam po chuj, ale dla nich fajnie ze maja jakies hobby zamiast siedziec z piwem pod klatką
To mogła być Anita Włodarczyk gdyby nie młot
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

nie no, lekka na IO czy coś jest fajna, ja bym tylko siatkówkę zdelegalizował ze sportów.

Jedyny sport drużynowy (z tych mainstreamowych bo zaraz ktoś wyjedzie że w krykiecie na kangurach też tak jest) gdzie od początku jest ustalony wynik końcowy, jedyny sport drużynowy gdzie zespoły nie mają ze sobą kontaktu, jedyny sport drużynowy w którym zawodnicy celebrują jak pojebani punkt na 10-7, komentator drze pizde zazwyczaj, a następnie i tak siatkarz wali daleko w aut z zagrywki i ten punkt oddaje. Nie ma głupszego sportu zespołowego niż to, oczywiście że większość Polaków powie inaczej, bo jesteśmy w to dobrzy, ale większość krajów ma wyjebane w ten sport (nawet na okładce La Gazetty była mniejsza wstawka że Włosi zdobyli tytuł mistrza niż o nieuznaym golu Milika z Bologną bodajże) i stąd nasze sukcesy.

A jeszcze mógłbym dodać ale to już subiektywnie, że siatkówka jest mega nudna. Zawsze akcje wygląda niemal identycznie, że muszą zagrać na trzy i zależy czy wystawi na bok czy na środek, niczym się nie różni granie w 2023 od tego co było w 2004 np, gdzie inne dyscypliny ewoluują.
RIVALDO111
Zbanowany

Ja stabilnie śledzę tylko sporty walki i piłkę nożną, a reszta 15 pięter niżej, ale sto razy bardziej wolę siate i ręczna niż np nfl czy kosz którego nie jestem sam rady oglądać 5 minut , ręczna i siate bez problemu zaliczę cały mecz :joint:
Awatar użytkownika
redman23

Post autor: redman23 »

potter pisze: 08 wrz 2023, 19:40 oczywiście że większość Polaków powie inaczej, bo jesteśmy w to dobrzy, ale większość krajów ma wyjebane w ten sport (nawet na okładce La Gazetty była mniejsza wstawka że Włosi zdobyli tytuł mistrza niż o nieuznaym golu Milika z Bologną bodajże) i stąd nasze sukcesy.
a w jaki sport większość krajów nie ma wyjebane oprócz piłki nożnej?
RIVALDO111
Zbanowany

redman23 pisze: 08 wrz 2023, 20:12 a w jaki sport większość krajów nie ma wyjebane oprócz piłki nożnej?
No właśnie :joint: :razz:
Awatar użytkownika
potter

redman23 pisze: 08 wrz 2023, 20:12
potter pisze: 08 wrz 2023, 19:40 oczywiście że większość Polaków powie inaczej, bo jesteśmy w to dobrzy, ale większość krajów ma wyjebane w ten sport (nawet na okładce La Gazetty była mniejsza wstawka że Włosi zdobyli tytuł mistrza niż o nieuznaym golu Milika z Bologną bodajże) i stąd nasze sukcesy.
a w jaki sport większość krajów nie ma wyjebane oprócz piłki nożnej?
koszykówkę?
Awatar użytkownika
Mietek

Sporty walki, mężczyźni z każdego kraju czują potrzebę się napierdalać.
SLAFF

W koszykówkę nie mają wyjebane :) Ludzie się zatrzymali na szikago bulls, a w Polsce na zepter śląsk wrocław. Random na ulicy skojarzy pewnie Lebrona i to wszystko.
RIVALDO111
Zbanowany

Przecież kosz reprezentacyjny ogólnie światowo #nikogo.

Ja to w necie przez przypadek się dowiedziałem po jakimś wpisie że teraz są mistrzostwa świata w tej dyscyplinie.
SLAFF pisze: 08 wrz 2023, 20:35 Random na ulicy skojarzy pewnie Lebrona i to wszystko.
O to o mnie.
Awatar użytkownika
potter

nawet jeśli mają wyjebane to i tak jest ciekawsza dyscyplina, zresztą nie będę bardzo bronił kosza, bo też mnie nie jara jakoś mocno, ważne że piłeczka króluje.

wg Fajdka to jeszcze w rzut młotem wszyscy grają na świecie i pewnie też oglądają, ale no to indywidualne
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Ja uważam, że sportów walki mogłoby nie być. Napierdalanka troglodytów, którzy mieliby pewnie problem z osiągnięciem 30% na maturze podstawowej z matematyki.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
Mietek

Sporty walki są złożone konceptualnie. Nie byłoby Tysona, gdyby nie sposób myślenia jego trenera. Większość wybitnych zawodników to inteligentni, cwani goście. Khabib spokojnie ma mocno ponadprzeciętne IQ, Usyk to samo.
RIVALDO111
Zbanowany

scam_sakawa pisze: 08 wrz 2023, 21:24 Ja uważam, że sportów walki mogłoby nie być. Napierdalanka troglodytów, którzy mieliby pewnie problem z osiągnięciem 30% na maturze podstawowej z matematyki.
Panie zostaw mi to . Z tego nudnego mainstreamu tylko to mnie interesuje stabilnie oprócz piłki noznej, bo te jełopy światowe do dziś nie umieją stworzyć zawodowej ligi w zbijaka/dodgeball/ które te nudne całe tenisy,golfy czy koszykówki zjada na luzie.
ODPOWIEDZ