Mata
Re: Mata
Mnie
Bardzo przyjemny kawalek i ciekawe polaczenie z Marylka. Posluchalbym albumu w takim klimacie od maty ehhh ale wiadomo to nie nastapi
Bardzo przyjemny kawalek i ciekawe polaczenie z Marylka. Posluchalbym albumu w takim klimacie od maty ehhh ale wiadomo to nie nastapi
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- marmolad_k2
Zajebisty pomysl, chyba jeden z tych kawalkow ktore najmniej sie zestarzaly z eklektyki, fajnie to brzmi na tym snippecie i chetnie sprawdze taki kawalek dla samego mlodego matczaka bo za okim nie przepadam. Trzymam kciuki ze to w sierpniu dropnie.
Aha i przepraszam za kolegow wyzej czytajacy anonimie z neta, nie ma co sie wstydzic ze sie rozkrzyczalo z emocji sluchajac swojego ulubionego wykonawcy nawet jezeli z boku brzmi to dziecinnie
(musze przyznac ze sam zasmialem jak tego sluchalem ale props dla tej malolaty mam nadzieje ze sie podobal caly koncert)
Aha i przepraszam za kolegow wyzej czytajacy anonimie z neta, nie ma co sie wstydzic ze sie rozkrzyczalo z emocji sluchajac swojego ulubionego wykonawcy nawet jezeli z boku brzmi to dziecinnie
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Komora + cyklon
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Chyba pora wam coś ogłosić
Mój styl życia to Piątkowo
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
- Cz4rny1337
- Moderator
no nawet sie usmiechnalem, zwykla akcja charytatywna
ale still, gowniarz se szybciej napisal "diss" na kiblu niz mes odpowiedz tdfowi, ehhhhh
ale still, gowniarz se szybciej napisal "diss" na kiblu niz mes odpowiedz tdfowi, ehhhhh

Przydałby się jakiś raper który by na serio wyjaśnił Quebo tak żeby ten nie mógłby obrócić tego w hehe żart
Dodano po 2 minutach 30 sekundach:
A dobra to chyba tylko na Krychowiaka jest niestety jebać
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ