Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Mogli by go wyjebać, trener z niego żaden
no lamps wyglada jakby sie mial poryczec w dowolnym momencie nie dziwie mu sie tbf
To co Chelsea wraca coś jeszcze powalczy czy przyjmuje jeszcze ze dwie?
Pewnie WBA teraz zasieki i skończy sie 4:0/3:1
- Cz4rny1337
- Moderator
Kante w reprezentacji MOTM, przyjeżdża do klubu i zagubiony, dalej frank upiera się na mocno ofensywnych bocznych obrońców kiedy jest tam alonslow, zmienia sobie bramkarz co mecz, jakby to coś miało dać (obaj są chujowi), obecnie plan na grę wyglada tak jakby jedynym ofensywnym graczem był reece
Ja przypomnę ze Chelsea od początku sezonu nie zagrała żadnego dobrego meczu. W ostatnim pucharowym tez przeciwnicy naruchali strzalow i okazji l, z Brighton fart, z Liverpoolem autobus aż go rozjebal Christensen
Za Sarriego przynajmniej było widać zmianę w stylu gry i jego plan i idee. Narzekali ze brak planu B - tu nie ma nawet A, bo co chwile zmienia idee, systemy i graczy.
Ja przypomnę ze Chelsea od początku sezonu nie zagrała żadnego dobrego meczu. W ostatnim pucharowym tez przeciwnicy naruchali strzalow i okazji l, z Brighton fart, z Liverpoolem autobus aż go rozjebal Christensen
Za Sarriego przynajmniej było widać zmianę w stylu gry i jego plan i idee. Narzekali ze brak planu B - tu nie ma nawet A, bo co chwile zmienia idee, systemy i graczy.

SZIRUU
Marusić jakie piłki dzisiaj daje
Marusić jakie piłki dzisiaj daje
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
Chelsea to szmata, suki nie chce znać
Tffu jebać
Odbieracie chleb moim dzieciom
Tffu jebać
Odbieracie chleb moim dzieciom
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
ale te stroje czelsi to jest arcylipa, nie moge patrzec
wracają xd
No ale fajnie uderzył
No ale fajnie uderzył
- scam_sakawa
Ten Mount to obawiam się, że szybko może zostać podjebany
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- Cz4rny1337
- Moderator
Generalnie to już pisałem, że bez przesady z tym grillem Franka. Ok, nie robią postępu, trochę się chłop miota, ale no właśnie tyle jest graczy, tyle możliwości, a nie było preseasonu to trochę to wygląda jak testowanie. Niestety, bo już punkty się liczą i nie ma czasu, ale umowmy się: sam Lampard jeszcze nie wie kogo zostawić, kto ma odejść, i tak to wygląda. A to, że się to rozkręci to ja nie wątpię, przypominam że nie gra jeszcze czterech zapewne podstawowych piłkarzy pierwszej jedenastki. A już hejtu na wymianę Kepy to kompletnie nie rozumiem, wolałbym już tego łebka co siedział w pucharze na ławce, albo nie wiem Jakuba Szumskiego niż tego marniaka.
Ale ok Lamparda wina, że Alonso i Silva oddają im piłkę za darmo
Ale ok Lamparda wina, że Alonso i Silva oddają im piłkę za darmo
- ebismolarek
Benevento props, ładny comeback
- 40 minut easy
no ja to samoretriakaretrox pisze: ↑26 wrz 2020, 19:08 Nie obrazcie się, ale mam beke w chuj, jak sobie przypomnę te spusty w temacie transfery "jak to będzie chodzić" w obliczu tego gowna
![]()
z dziadem silvą z tyłu
Potter w sumie bym się zgodził, bo nie lubię gdy za szybko się zmienia trenerów ale problem w defensywie nie jest od dzisiaj. Chelsea zawsze słynęła z żelaznej defensywy, pamiętamy te legendarne murowanka klasycznego 1-0, a od kiedy przyszedł Lampard to tracą za dużo goli po prostu. To im nie przystoi, jak to słusznie powiedzieli komentatorzy.
Odoi 
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera