Formuła 1 / motorsport
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Formuła 1 / motorsport
W telefonie na kolanach oglądał
Typie ten tłit to bait
Typie ten tłit to bait
też jestem za limitami do białych linii bo jest to jasne i klarowne zarówno dla widzów jak i kierowców, a to że próbują cwaniakować to inna sprawa
natomiast pojebane jest dla mnie to że nie montują czujników które są używane np w MotoGP
zamiast tego siedzą pajace 10h po wyścigu i analizują kurwa klatka po klatce
natomiast pojebane jest dla mnie to że nie montują czujników które są używane np w MotoGP
zamiast tego siedzą pajace 10h po wyścigu i analizują kurwa klatka po klatce
Czy czujniki wszystko załatwią? Mam na myśli to, że czujnik nie analizuje incydentu, a tylko sam incydent, a nie każde wyjechanie za tor jest zyskaniem przewagi (wystarczy przestrzelić zakręt i wyjechać za tor, ale na tym się najczęściej traci) więc dalej trzeba to później analizować. Pewnie by to trochę zmniejszyło zapędy niektórych kierowców do naginania przepisów.
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
z tego co widziałem to detektory się montuje na asfalcie, za tarką tam gdzie chcesz limit więc nie jest to problem bo wystarczy zamontować w miejscach które wiadomo że dają przewagę po wyjeździe, ewentualnie można się odwołać gdzie byłoby z tym na pewno mniej roboty niż jest teraz
Logistycznie w końcu wygląda to jak powinno.
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
No nie bardzo z ta Kanada
- zemsta1camzata
miami i singapur tez do cipy
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
https://www.f1wm.pl/news/54086 pisze:Holenderskie GPToday informuje, że Nyck de Vries utracił posadę w AlphaTauri ze skutkiem natychmiastowym. Kokpit kierowcy od Grand Prix Węgier ma przejąć Daniel Ricciardo.
Bez niespodzianki, przynajmniej tyle że mówili że bezpośrednio przez jego domowym GP go wywalą, a jednak szybciej
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
o kurwa, szybko wylądował
Mój ojciec z Santiago Latino, a twój stary pijany Grzesio
freeRivaldo
freeRivaldo
Się nabijałem że jak Horner zapewnia że Nyck nie jest zagrożony to nie możemy pytać "czy jest?" tylko kiedy go wrzucą, w Red Bullu po staremu 
E: Już oficjalnie
E: Już oficjalnie
Było F1 w VIA PLAY i już po zawodach, wychodzą z PL i kilku innych krajów
Ale gowno wyścig, niech Redbull wygra wszystkie wyscigi do końca i ten nudny sezon się w końcu skonczy
Dziennikarz Leo Turrini informuje, że Mattia Binotto porozumiał się z Grupą Renault w sprawie objęcia posady szefa zespołu Alpine.
"We Francji mówi się, że Binotto zawarł już porozumienie z Alpine. Piszę o tym, ponieważ nie jest to dla mnie zaskoczenie. Nie ma żadnych wątpliwości, że to bystra osoba. Jeżeli w Luce de Meo znajdzie mentora i nauczy się słuchać innych, będzie w stanie odnieść z tym zespołem wielkie sukcesy" - podaje Turrini w swojej kolumnie Quotidiano Nazionale.
Liam Lawson za Ricciardo w ten weekend, Australijczyk ma złamaną lewą rękę w nadgarstku
Tak to wyglądało
Tak to wyglądało
obaj kierowcy Merca przedłużyli kontrakty do końca 2025
Horner w wywiadzie stwierdził, że to co wydarzyło się z bolidem w Singapurze pozwoliło im znaleźć przyczynę i wyeliminować podobne zachowanie w RB20

Spoiler

- zemsta1camzata
piastri 2026
jaki dresscode? w klubie w dresach