Ekstraklasa
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ekstraklasa
imo w glupi sposob to mozna stracic punkty z leczna albo nieciecza a nie z powaznym kandydatem do mistrzostwa
Szkoda tylko tego Kamińskiego chyba największy talent wychodzący z ekstraklasy od czasów Kuby. Liga bez niego będzie dużo biedniejsza w wartości wizualne
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
- FruitOffTheWall
- Zbanowany
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Maciej Bartoszek zwolniony. pracował w Wiśle Płock od kwietnia ubiegłego roku. Jego bilans to:
11 zwycięstw
5 remisów
14 porażek
Z naszych ustaleń wynika, że najpoważniejszym kandydatem do zastąpienia go na stanowisku trenera jest Słowak Pavol Stano. Były szkoleniowiec Ziliny od dawna przewijał się w kontekście pracy w Ekstraklasie. Mówiło się m.in. o Płocku oraz Niecieczy.
11 zwycięstw
5 remisów
14 porażek
Z naszych ustaleń wynika, że najpoważniejszym kandydatem do zastąpienia go na stanowisku trenera jest Słowak Pavol Stano. Były szkoleniowiec Ziliny od dawna przewijał się w kontekście pracy w Ekstraklasie. Mówiło się m.in. o Płocku oraz Niecieczy.
- the badman
- Artysta
Ty tak serio? Bo albo ja mam pecha albo trafiam na jego fatalne/srednie mecze. Ten też był słaby mimo asysty, o tym z San Marino nie wspominam xD i jeszcze z 30 pewnie ogladalem w lidze bo staram się oglądać i często byl niewidoczny lub jeden ze slabszych na boisku. A te wartości wizualne? No z niego żaden drybler chyba że serio mam pecha. Poki co wróże mu kariere bliżej Karbownika niż Modera ale czas pokaze
To faktycznie musisz słabo trafiać albo oglądasz mecze po 4 harnasiach.
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
- FruitOffTheWall
- Zbanowany
kapec pisze: ↑28 lut 2022, 14:07 Maciej Bartoszek zwolniony. pracował w Wiśle Płock od kwietnia ubiegłego roku. Jego bilans to:
11 zwycięstw
5 remisów
14 porażek
Z naszych ustaleń wynika, że najpoważniejszym kandydatem do zastąpienia go na stanowisku trenera jest Słowak Pavol Stano. Były szkoleniowiec Ziliny od dawna przewijał się w kontekście pracy w Ekstraklasie. Mówiło się m.in. o Płocku oraz Niecieczy
lubie goscia, ale u nas wiadomka przegrasz 4 mecze i wypierdalasz
rip zioloziolo
no, powiem Ci, że po obecnym Lechu bardziej spodziewałbym się punktów z bardziej otwarcie grającą drużyną (nawet potencjalnie, bo cholera wie co tam Papszun wymyśli), niż z klasyczna defensywką pokroju Stali czy Łecznej z jesieni. Rozjebanie Niecieczy dużo nie zmienia, bo po pierwsze - byli tragiczni, a po drugie - jakieś tam szanse na samym początku mieli i mecz się wcale nie musiał tak idealnie ułożyć, no ale niefart
a co do Bartoszka, to nieźle chłop tam wkurwiał płockich włodarzy. nie było im ze sobą po drodze od właściwie początku sezonu, co chwilę szukali okazji, by go wypierdolić, ten co chwilę robił im nadzieję przegrywając sromotnie na wyjeździe - by potem u siebie zgarnąć trzy punkty i znowu w kółko
ale też ma chłop pecha z tymi pracodawcami co Białek wczoraj pisał. Generalnie wydaje się spoko gościem, pamiętam hejt park plus nawet po zwolnieniu wczoraj na TT na pokoju Wisły Płock i praktycznie zawsze tam bywa, rozmawia z kibicami itp. Jesienią nawet fajne wyniki robili u siebie i wiem, że skład tam jest właśnie na takie miejsca w środku tabeli więc kuriozalna decyzja mimo słabego startu rundy.
ja też mu życzę jak najlepiej, ale tak czasem po prostu jest. są trenerzy predestynowani do dłuższej pracy i wymagający cierpliwości jak Brosz czy Fornalik, są tacy, którzy zrobią wynik, a potem prędziutko się wypalają jak Bartoszek czy Ojrzyński, no i są tacy, którzy nie zrobią ani wyniku, ani nie ma co mieć do nich cierpliwości jak Podoliński, czy obecny Rumak (idealny materiał na eksperta w tv)
zakończenie okna transferowego nudne w chujec, czy tylko mi się zdaje? paru typów podpisanych, ale każdy brzmi jak losowo newgen z fma (Jhon Chancellor, Narek Grirorjan, Elvis Manu, Cheikou Dieng
) więc nie mam żadnych oczekiwań, ale oczywiście każdego z nich serdecznie zapraszam i czekam na jakieś kozackie występy w poniedziałek o 18 w Mielcu
zakończenie okna transferowego nudne w chujec, czy tylko mi się zdaje? paru typów podpisanych, ale każdy brzmi jak losowo newgen z fma (Jhon Chancellor, Narek Grirorjan, Elvis Manu, Cheikou Dieng
ja jestem ciekaw, jak w innych klubach się to argumentuje, bo u nas, od okołolegijnych propagandystów poszła narracja, że to inwazja na Ukrainę pokrzyżowała wszystkie plany i dlatego nie było choćby pół podpisu
Dodano po 1 dniu 4 godzinach 41 minutach 59 sekundach:
hahah, my mamy wyścig kto odpierdoli coś głupszego w tym sezonie
trójkąt bermudzki wola mokotów
kto do Warty na dyrektora sportowego: on, Tomczyk z Legii który odchodzi z końcem sezonu czy Masłowski z Jagiellonii który chyba tylko jeszcze w Warcie nie dyrektorował?
tak w ogóle Ekstraklasa zrywa umowę z InStatem, powód wiadomy
tak w ogóle Ekstraklasa zrywa umowę z InStatem, powód wiadomy
niech ta Wisła się spierdoli z ligi
Z tym Tomczykiem to bym się tak nie rozpędzał, ale też nie mówię że nie odejdzie, no ale podał to Maciej Wąsowski, który jest znany z wymyślania newsow
Josue to najlepszy piłkarz w lidze
szkoda tylko że gra z 10 impotentami w jednej drużynie
Kędziora do Lecha props, chociaż nie wiem gdzie oni go zmieszczą
szkoda tylko że gra z 10 impotentami w jednej drużynie
Kędziora do Lecha props, chociaż nie wiem gdzie oni go zmieszczą
trójkąt bermudzki wola mokotów
- FruitOffTheWall
- Zbanowany
takie ciasteczka umie zagrywać że to hit
rip zioloziolo
to co, czeka go droga Podolińskiego, Rumaka czy jednak gdzieś kiedyś odpali?