Ekstraklasa

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Kto się zdupcy z ligi?

Arka
18
28%
Cracovia
4
6%
Lechia
11
17%
Motor
4
6%
Piast
11
17%
Widzew
16
25%

Liczba głosów: 64

elkacpero

Re: Ekstraklasa

Post autor: elkacpero »

imo w glupi sposob to mozna stracic punkty z leczna albo nieciecza a nie z powaznym kandydatem do mistrzostwa
Awatar użytkownika
stranger

Post autor: stranger »

Szkoda tylko tego Kamińskiego chyba największy talent wychodzący z ekstraklasy od czasów Kuby. Liga bez niego będzie dużo biedniejsza w wartości wizualne
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Sao

Post autor: Sao »

cloud pisze: 27 lut 2022, 10:44
Sao pisze: 26 lut 2022, 17:37 Wiara wiara jest w nas...

Podobno wciąż niesie się po Szczecinie :rotfl:
kto pytał lamusie jebany

Jeszcze w Szczecinie dupy pieką? Nie spodziewałem się, ale poprawiłeś mi dzięki temu humor na niedzielny wieczór 😄

Wiara wiara jest w nas...!
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall
Zbanowany

Post autor: FruitOffTheWall »

:bowdown: :bowdown:
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Maciej Bartoszek zwolniony. pracował w Wiśle Płock od kwietnia ubiegłego roku. Jego bilans to:

11 zwycięstw

5 remisów

14 porażek

Z naszych ustaleń wynika, że najpoważniejszym kandydatem do zastąpienia go na stanowisku trenera jest Słowak Pavol Stano. Były szkoleniowiec Ziliny od dawna przewijał się w kontekście pracy w Ekstraklasie. Mówiło się m.in. o Płocku oraz Niecieczy.

Awatar użytkownika
the badman
Artysta

Post autor: the badman »

stranger pisze: 27 lut 2022, 11:54 Szkoda tylko tego Kamińskiego chyba największy talent wychodzący z ekstraklasy od czasów Kuby. Liga bez niego będzie dużo biedniejsza w wartości wizualne
Ty tak serio? Bo albo ja mam pecha albo trafiam na jego fatalne/srednie mecze. Ten też był słaby mimo asysty, o tym z San Marino nie wspominam xD i jeszcze z 30 pewnie ogladalem w lidze bo staram się oglądać i często byl niewidoczny lub jeden ze slabszych na boisku. A te wartości wizualne? No z niego żaden drybler chyba że serio mam pecha. Poki co wróże mu kariere bliżej Karbownika niż Modera ale czas pokaze
Awatar użytkownika
stranger

Post autor: stranger »

To faktycznie musisz słabo trafiać albo oglądasz mecze po 4 harnasiach.
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall
Zbanowany

kapec pisze: 28 lut 2022, 14:07 Maciej Bartoszek zwolniony. pracował w Wiśle Płock od kwietnia ubiegłego roku. Jego bilans to:

11 zwycięstw

5 remisów

14 porażek

Z naszych ustaleń wynika, że najpoważniejszym kandydatem do zastąpienia go na stanowisku trenera jest Słowak Pavol Stano. Były szkoleniowiec Ziliny od dawna przewijał się w kontekście pracy w Ekstraklasie. Mówiło się m.in. o Płocku oraz Niecieczy

lubie goscia, ale u nas wiadomka przegrasz 4 mecze i wypierdalasz
rip zioloziolo

Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

elkacpero pisze: 27 lut 2022, 11:22 imo w glupi sposob to mozna stracic punkty z leczna albo nieciecza a nie z powaznym kandydatem do mistrzostwa
no, powiem Ci, że po obecnym Lechu bardziej spodziewałbym się punktów z bardziej otwarcie grającą drużyną (nawet potencjalnie, bo cholera wie co tam Papszun wymyśli), niż z klasyczna defensywką pokroju Stali czy Łecznej z jesieni. Rozjebanie Niecieczy dużo nie zmienia, bo po pierwsze - byli tragiczni, a po drugie - jakieś tam szanse na samym początku mieli i mecz się wcale nie musiał tak idealnie ułożyć, no ale niefart

a co do Bartoszka, to nieźle chłop tam wkurwiał płockich włodarzy. nie było im ze sobą po drodze od właściwie początku sezonu, co chwilę szukali okazji, by go wypierdolić, ten co chwilę robił im nadzieję przegrywając sromotnie na wyjeździe - by potem u siebie zgarnąć trzy punkty i znowu w kółko :D niespecjalnie wiem, czego w Płocku oczekują, bo kadrowo nie wyglądają zbyt sensownie. no ale nie ma też co ukrywać - Bartoszek nie jest postacią, na której się buduje klub, to od dawna zadaniowiec, który przychodzi w jasnym celu (zwykle: utrzymanie w lidze). naturalnie sam co zmianę pracy zarzeka się, ze tym razem będzie inaczej, ale Maciej Bartoszek swoje, a rzeczywistość swoje
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

ale też ma chłop pecha z tymi pracodawcami co Białek wczoraj pisał. Generalnie wydaje się spoko gościem, pamiętam hejt park plus nawet po zwolnieniu wczoraj na TT na pokoju Wisły Płock i praktycznie zawsze tam bywa, rozmawia z kibicami itp. Jesienią nawet fajne wyniki robili u siebie i wiem, że skład tam jest właśnie na takie miejsca w środku tabeli więc kuriozalna decyzja mimo słabego startu rundy.
Awatar użytkownika
mql
Moderator

ja też mu życzę jak najlepiej, ale tak czasem po prostu jest. są trenerzy predestynowani do dłuższej pracy i wymagający cierpliwości jak Brosz czy Fornalik, są tacy, którzy zrobią wynik, a potem prędziutko się wypalają jak Bartoszek czy Ojrzyński, no i są tacy, którzy nie zrobią ani wyniku, ani nie ma co mieć do nich cierpliwości jak Podoliński, czy obecny Rumak (idealny materiał na eksperta w tv)

zakończenie okna transferowego nudne w chujec, czy tylko mi się zdaje? paru typów podpisanych, ale każdy brzmi jak losowo newgen z fma (Jhon Chancellor, Narek Grirorjan, Elvis Manu, Cheikou Dieng :D ) więc nie mam żadnych oczekiwań, ale oczywiście każdego z nich serdecznie zapraszam i czekam na jakieś kozackie występy w poniedziałek o 18 w Mielcu
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

mql pisze: 01 mar 2022, 11:51 zakończenie okna transferowego nudne w chujec, czy tylko mi się zdaje?
ja jestem ciekaw, jak w innych klubach się to argumentuje, bo u nas, od okołolegijnych propagandystów poszła narracja, że to inwazja na Ukrainę pokrzyżowała wszystkie plany i dlatego nie było choćby pół podpisu :bowdown:

Dodano po 1 dniu 4 godzinach 41 minutach 59 sekundach:

hahah, my mamy wyścig kto odpierdoli coś głupszego w tym sezonie
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
mql
Moderator

tzw, długofalowe budowanie klubu
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

kto do Warty na dyrektora sportowego: on, Tomczyk z Legii który odchodzi z końcem sezonu czy Masłowski z Jagiellonii który chyba tylko jeszcze w Warcie nie dyrektorował?

tak w ogóle Ekstraklasa zrywa umowę z InStatem, powód wiadomy
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

niech ta Wisła się spierdoli z ligi
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Z tym Tomczykiem to bym się tak nie rozpędzał, ale też nie mówię że nie odejdzie, no ale podał to Maciej Wąsowski, który jest znany z wymyślania newsow
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

Josue to najlepszy piłkarz w lidze

szkoda tylko że gra z 10 impotentami w jednej drużynie

Kędziora do Lecha props, chociaż nie wiem gdzie oni go zmieszczą
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall
Zbanowany

takie ciasteczka umie zagrywać że to hit
rip zioloziolo

Awatar użytkownika
Jasek

Post autor: Jasek »

Magiera wywalony
cztery żubry i dwie kurwy
Awatar użytkownika
mql
Moderator

to co, czeka go droga Podolińskiego, Rumaka czy jednak gdzieś kiedyś odpali?
ODPOWIEDZ