Kaz Bałagane
- OmarStooleyman
Re: Kaz Bałagane
Jest w 110 linijce tego zacnego spisu
Ajajajajajjjjj zwracam honor
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
- Bryx Fenrir
https://www.youtube.com/watch?v=rrqR-bS ... g&index=29
ROTTWEILER · 2115 · Bedoes 2115 · White 2115 · Kaz Bałagane · @atutowy
ROTTWEILER · 2115 · Bedoes 2115 · White 2115 · Kaz Bałagane · @atutowy
składam reklamację do spisu, gdyż w zakładce z blendami brakuje najlepszego z nich, patrz stopka lmao
propsy dla tego spisu, dzieki niemu przypomnialem sobie o tym dojebanym kawalku jakim jest "Szpontland", a przy okazji poznalem ten dojebany remix utworu "nic do stracenia" autorstwa own dialecta
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- IvanPavlov
Dodane
@Up
Miło że się podoba, w razie czego jestem otwarty na wszelkie propozycje co do spisu
Baza wszystkich kawałków Kaza Bałagane by me:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing
o, dzieki:)
Włączyłem sobie dziś lot po dłuższej przerwie i jak zawsze stawiałem radio na pierwszym miejscu to jednak chyba lot jest wyżej, ponadczasowa epka która ma swój kimat a kazek charyzma rozpierdala na tym albumie będzie zaś katowane
No proste, że tak. Radio to akurat ciut overhyped album. Zajebisty, ale w dyskografii Kaza na pewno za Lotem i Narkopopem.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- OmarStooleyman
Lot zawsze brzmiał tak płasko jeżeli chodzi o mastering czy to kwestia chujowej jakości na Spotify?
do dzisiaj nie kminie totalnie fenomenu narkopopu, ktory dla mnie jest na poziomie zrodla moze i znalazlem na nim moze z 6 kawalkow co byly fajne, natomiast takie radio gruz moge sluchac deska do deski bez skipowania, rg to po prostu kaz w szczytowej formie, gdzie przeciez czlowiek co chwila klikal f5 na slizgu jak tylko te kawalki wlatywaly i byla grana wrecz relacja lajw z premiery przerywana stękaniem kadluba o prawdziwym rapie przy premierze kawalka mordziaty
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
No to dla mnie Bałagane był rapersko w szczytowej formie na Narkopopie (co nie znaczy, że to jego najlepsza płyta, bo Lot bym postawił wyżej). A Radio Gruz jest właśnie na poziomie Źródła (no może troszeczkę lepsze).
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
- IvanPavlov
A dla mnie jeszcze inaczej:
Lot > Źródło > Radio > Narkopop > (reszta)
Moim zdaniem źródło to najbardziej underrated jego album, nie wiem za bardzo z czego to wynika, dla mnie absolutna topka
Lot: najbardziej spójny - zarówno brzmieniowo jak i bity, klimat, ta epka po prostu płynie, nie wyobrażam sobie nie słuchać od deski do deski + brak minusów oprócz featu tomba który wypada z beatu
Źródło: najlepszy "przekaz" - obszerniejszy wgląd do poglądów na rzeczywistość niż na locie
Radio: najlepszy muzycznie (brzmieniowo)
Narkopop: najwięcej bangerów
A klimatem wszystkie 4 są zajebiste choć zupełnie różne, więc i na różne okazje
Lot > Źródło > Radio > Narkopop > (reszta)
Moim zdaniem źródło to najbardziej underrated jego album, nie wiem za bardzo z czego to wynika, dla mnie absolutna topka
Lot: najbardziej spójny - zarówno brzmieniowo jak i bity, klimat, ta epka po prostu płynie, nie wyobrażam sobie nie słuchać od deski do deski + brak minusów oprócz featu tomba który wypada z beatu
Źródło: najlepszy "przekaz" - obszerniejszy wgląd do poglądów na rzeczywistość niż na locie
Radio: najlepszy muzycznie (brzmieniowo)
Narkopop: najwięcej bangerów
A klimatem wszystkie 4 są zajebiste choć zupełnie różne, więc i na różne okazje
Baza wszystkich kawałków Kaza Bałagane by me:
- zemsta1camzata
ofc gruz od zawsze najlepszy
aczkolwiek takie różne opinie świadczą tylko o tym, jak zajebiście mocne były te wszystkie materiały, że każda osoba inaczej topkę wymienia
aczkolwiek takie różne opinie świadczą tylko o tym, jak zajebiście mocne były te wszystkie materiały, że każda osoba inaczej topkę wymienia
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
gruz > narkopop > polska gotówkowa
akurat polska gotówkowa to dla mnie chyba jego najgorszy album, ale ogólnie to:
lot > radio (chociaż kurwa tutaj ciężki wybór i nie wykluczone, że za jakiś czas jak sobie odpale radio to będzię odwrotna kolejność) >źródło (nie wiem czemu odbiór przy premierze był taki sobie może to przez step?) > narkopop (jak dla mnie over delikatny co nie zmienia faktu, że największe hity kazka są właśnie na tej płycie) no i ogólnie z tymi pozostałymi płytami mam tak, że teraz jak sobie odpale taki chleb i miód książe nieporządek czy cock.0z to kurwa nie są to złe płyty, powiedziałbym nawet, że dobre, ale tak to jest jak się nagrało w tak krótkim czasie tyle klasyków
lot > radio (chociaż kurwa tutaj ciężki wybór i nie wykluczone, że za jakiś czas jak sobie odpale radio to będzię odwrotna kolejność) >źródło (nie wiem czemu odbiór przy premierze był taki sobie może to przez step?) > narkopop (jak dla mnie over delikatny co nie zmienia faktu, że największe hity kazka są właśnie na tej płycie) no i ogólnie z tymi pozostałymi płytami mam tak, że teraz jak sobie odpale taki chleb i miód książe nieporządek czy cock.0z to kurwa nie są to złe płyty, powiedziałbym nawet, że dobre, ale tak to jest jak się nagrało w tak krótkim czasie tyle klasyków

baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
- OmarStooleyman
Mi tam Narkopop bardziej siada jako płyta monolit, jest znacznie bardziej lekkostrawna
- przedszkolanek
narkopop>radio gruz>książe nieporządek>lot>reszta w jakiejś tam kolejności jakiej nie chce mi się już ustalać
zamykam!
zamykam!
Gdyby uszczuplić cockoz mixtape, to mamy nowy Narkopop.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde"