Sportowy Offtopic
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Sportowy Offtopic
trójkąt bermudzki wola mokotów
Ten urbaniak leci zywcem cytatami z saturna
Przyznaję, że byłem nachalny i zdesperowany. (...) Chciałem z nią po prostu porozmawiać.
Na tym samym zgrupowaniu znalazł się jednak Krzysztof Kiljan, który przejechał się ze mną oraz Ewą samochodem i pokazał swoje umiejętności driftu. Wtedy też zostałem odrzucony, z czym do dziś nie mogę się pogodzić
Mógłby sobie znaleźć coś lepszego, przecież z ryja to ona jest chujowa.
- zemsta1camzata
co tu jest? nie widze nic
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
Niestety nie widać, co wstawiłeś, Wipdawidzie.
Ja widzę i się zgadzam.
https://www.uefa.com/under20intercontin ... z-alkmaar/
kurr co za mecz i to jeszcze na bombonerze
zajebiscie byc mlodzikiem
kurr co za mecz i to jeszcze na bombonerze
zajebiscie byc mlodzikiem
fajny krok w stronę rozwoju zainteresowania sportem w PL, co prawda amerykańskie duety komentatorskie są nie do podjebania jeśli chodzi o stylówkę i merytorykę, ale z sentymentu do pana Andrzeja zerknę od czasu do czasu, jak sobie radzi na nowym poletku (na pewno dobrze, bo otoczony takimi zajawkowiczami nie powinien mieć problemu)
btw ten dzisiejszy mecz jednak nie poleci w Polsacie, bo za późno parafowali umowę
trójkąt bermudzki wola mokotów
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Kostyra zna się na Nflu. Nawet nie wiedziałem.
Mnie niestety oprócz piłki i sportów walki żeby śledzić to stabilnie nic nie interesuje. Obejrze czasami siate,ręczna Polaków i Olimpiadę oczywiście,ale stabilnie to tylko piłka i Mma mnie grzeje.
Mnie niestety oprócz piłki i sportów walki żeby śledzić to stabilnie nic nie interesuje. Obejrze czasami siate,ręczna Polaków i Olimpiadę oczywiście,ale stabilnie to tylko piłka i Mma mnie grzeje.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Marcin Lewandowski kolejny który chce do Freaków. Lisek otworzył puszkę pandory. Czekam na Swobodę i Fajdka
Związek lekkoatletyki boi się że Lisek to tylko poczatęk.
Spoiler
08:30 | SPORTY WALKI
Marcin Lewandowski kontra Robert Karaś? "Potrzebuję potu i krwi. Walka tego dostarczy" – lekkoatletyka
Marcin Lewandowski (fot. Getty Images)
Filip Kołodziejski
Filip Kołodziejski OBSERWUJ
Marcin Lewandowski w świecie freak fightów? Wydaje się, że coś jest na rzeczy. Brązowy medalista mistrzostw świata na 1500 metrów z 2019 roku został zaczepiony przez Roberta Karasia, który niedawno wpadł na dopingu. – Jeśli otrzymam walkę przyłożę się do niej. Wykonam plan w 100 procentach. Nie chcę się ośmieszyć i zbłaźnić – mówi nam lekkoatleta.
Lisek o FAME MMA: pieniądze nie są moją motywacją
Filip Kołodziejski, TVPSPORT.PL: – Zawrzało w internecie, gdy Piotr Lisek znalazł się na karcie walk federacji FAME MMA. Chwilę później głośno zrobiło się na temat twojego ewentualnego starcia z Robertem Karasiem. Jak to skomentujesz?
Marcin Lewandowski: – Piotrek ma zakontraktowaną walkę. U mnie nie ma jeszcze niczego pewnego. Karaś zaczepił mnie w mediach społecznościowych. Szybko podłapałem "atak". Zrobiło się głośno. Nie rozmawiałem z włodarzami żadnej z federacji. Czekam na rozwój sytuacji.
– Karaś to główny kandydat na rywala?
– Tak. Kiedyś poruszyłem nawet jego temat w rozmowie z Michałem Materlą. Wydaje mi się mocnym rywalem. Jest w mojej kategorii wagowej i wiekowej. Idealne połączenie. W oktagonie byłoby dwóch atletów.
– Jesteś na poważnie zainteresowany czy robisz tylko dobrą minę?
– Bardzo tego chcę! Idę w zaczepki. Nie boję się tego. Po zakończeniu kariery od razu pojawiły się pytania, kiedy będę się bił. Od dawna jeździłem na gale. Czuję ten klimat. Ci, którzy znają mnie dłużej wiedzą, że to nic świeżego. W przeszłości przez kilka miesięcy trenowałem MMA. Jeśli nadarzy się okazja zasiądę do rozmów.
Marcin Lewandowski kontra Robert Karaś? "Potrzebuję potu i krwi. Walka tego dostarczy" – lekkoatletyka
Filip Kołodziejski
Filip Kołodziejski OBSERWUJ
Marcin Lewandowski w świecie freak fightów? Wydaje się, że coś jest na rzeczy. Brązowy medalista mistrzostw świata na 1500 metrów z 2019 roku został zaczepiony przez Roberta Karasia, który niedawno wpadł na dopingu. – Jeśli otrzymam walkę przyłożę się do niej. Wykonam plan w 100 procentach. Nie chcę się ośmieszyć i zbłaźnić – mówi nam lekkoatleta.
Lisek o FAME MMA: pieniądze nie są moją motywacją
Filip Kołodziejski, TVPSPORT.PL: – Zawrzało w internecie, gdy Piotr Lisek znalazł się na karcie walk federacji FAME MMA. Chwilę później głośno zrobiło się na temat twojego ewentualnego starcia z Robertem Karasiem. Jak to skomentujesz?
Marcin Lewandowski: – Piotrek ma zakontraktowaną walkę. U mnie nie ma jeszcze niczego pewnego. Karaś zaczepił mnie w mediach społecznościowych. Szybko podłapałem "atak". Zrobiło się głośno. Nie rozmawiałem z włodarzami żadnej z federacji. Czekam na rozwój sytuacji.
– Karaś to główny kandydat na rywala?
– Tak. Kiedyś poruszyłem nawet jego temat w rozmowie z Michałem Materlą. Wydaje mi się mocnym rywalem. Jest w mojej kategorii wagowej i wiekowej. Idealne połączenie. W oktagonie byłoby dwóch atletów.
– Jesteś na poważnie zainteresowany czy robisz tylko dobrą minę?
– Bardzo tego chcę! Idę w zaczepki. Nie boję się tego. Po zakończeniu kariery od razu pojawiły się pytania, kiedy będę się bił. Od dawna jeździłem na gale. Czuję ten klimat. Ci, którzy znają mnie dłużej wiedzą, że to nic świeżego. W przeszłości przez kilka miesięcy trenowałem MMA. Jeśli nadarzy się okazja zasiądę do rozmów.
Związek lekkoatletyki boi się że Lisek to tylko poczatęk.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
-
Bisclavret
Jak dzięki temu przestaną wypłakiwać się dookoła o dysproporcje w zarobkach między nimi, a piłkarzami to trzymam kciuki. A gdyby jeszcze wzięli ze sobą siatkarzy to już w ogóle
Po chuj nam lekkoatleci tak naprawdę.
-
RIVALDO111
- Zbanowany