poradziłeś sobie? bo wzbudziles ma nostalgie wspomnieniem tego tytułu, a w googlach widzę że ludzie odpalają to na win11. ostatnio się jebałem godzinę żeby uruchomić ojca chrzestnego z 2006 roku na win11, ale da sieMalkoNTENT pisze: ↑25 kwie 2024, 15:17 męczę się od godziny z zainstalowaniem(błąd e2). Teraz zobaczyłem, że mam win11 a gra jest na 7,10. To może przez to.
Now playing, czyli co jest grane?
Moderator: con shonery
Re: Now playing, czyli co jest grane?
- MalkoNTENT
- checollada
zacząłem znowu wiedźmin 3, płynąć na fali hajpu po zapowiedzi czwórki, ale zmęczyła mnie trochę jazda na koniu i system walki, który mnie nudzi trochę tym razem, ogólnie lepiej zapamiętałem tą grę xd
więc wróciłem do sejwa w cyberpunka i elegancko skończyłem wątek główny, tak się wkręciłem, że zamiast wyjebać grę z dysku, zacząłem robić po fabule te kontrakty które wcześniej miałem w pizdzie i żałuję że nie kupiłem od razu z dodatkiem, bo mam chęć na więcej. nie jest to idealna gra, ale dawno się w nic tak nie wkręciłem
więc wróciłem do sejwa w cyberpunka i elegancko skończyłem wątek główny, tak się wkręciłem, że zamiast wyjebać grę z dysku, zacząłem robić po fabule te kontrakty które wcześniej miałem w pizdzie i żałuję że nie kupiłem od razu z dodatkiem, bo mam chęć na więcej. nie jest to idealna gra, ale dawno się w nic tak nie wkręciłem
- Rozpierdalator
Bo ten Wiesiek 3 to chyba większe wrażenie robił w tym 2015 niż teraz.
Ja go przeszedłem z 2 miechy temu, grałem pierwszy raz i miałem takie same odczucia + imo fabuła była o jakieś 30% za długa
Ja go przeszedłem z 2 miechy temu, grałem pierwszy raz i miałem takie same odczucia + imo fabuła była o jakieś 30% za długa
Oj tak, po
Spoiler
znalezieniu Ciri
to nie chodzi o to, że końcówka jest słaba, tylko wiedźmińskie klimaty velen, podgrodzia, jednego z drugim zalipia są po prostu za mocne
A po tym wjeżdża fabuła dodatków i wgniata w ziemię podstawkę
crpgowe świry
grajcie w underrail
najebalem w tym gównie 170h w miesiąc
expedition to chyba najlepsze dlc w jakie kiedykolwiek zagrałem
grajcie w underrail
najebalem w tym gównie 170h w miesiąc
expedition to chyba najlepsze dlc w jakie kiedykolwiek zagrałem
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
przeszedłem znowu batman arkham asylum i co tu dużo mówić - jest to jebany majstersztyk i zdecydowanie najlepsza gra z superbohaterem w roli głównej. jedyny minus jaki mi się nasuwa to powtarzalne walki z bossami, ale poza tym w ogóle nie czuć, że ta gra ma juz 15 lat (poza cutscenkami cgi
) i gra się nadal miodnie
Ehhh
Kupiłem tyle gier na promce zimowej na steamie, a gram w Genshina bo zobaczyłem kilka razy u narzeczonej i wrócił nałóg
Chuja z tego zrozumiecie, ale trzymajcie kciuki bym dostał Arlecchino za dwie godziny, bo zbieram na nią od trzech tygodni
Kupiłem tyle gier na promce zimowej na steamie, a gram w Genshina bo zobaczyłem kilka razy u narzeczonej i wrócił nałóg
Chuja z tego zrozumiecie, ale trzymajcie kciuki bym dostał Arlecchino za dwie godziny, bo zbieram na nią od trzech tygodni
to kurwa forum rap, nie wizaż
Planescape Torment
No bardzo fajna gra, sprite’y bardzo ładne a setting tak kreatywny i dojebany pod każdym względem że kopara opada
Szkoda, że samo granie w niego jest chujowe - walka to gówno obsrane i przykra konieczność, a mało kontrastujący font męczy oczy (a czytać jest i to ile)
Inny problem to to, że ta gra cierpi na śmiertelną przypadłość lore dumpingu, nie ma co tu do souslow czy underrail porównywać, ale nawet biorąc pod uwagę przełom wieków to trudno mi nazwać to sign o’ the times, jak Fallout z dużo mniej dopracowanym i banalniejszym lore i settingiem jest o wiele subtelniej i skuteczniej odpowiedziany.
I na koniec - postacie kobiece to jest jakaś jawna beka, albo damsel in distress, albo mary sue, albo mokry sen gracza dnd kiedy dnd było jeszcze przypałowe
Ale ogólnie fajna gra, językowo to w ogóle wybitna
Dodano po 3 minutach 1 sekundzie:
No bardzo fajna gra, sprite’y bardzo ładne a setting tak kreatywny i dojebany pod każdym względem że kopara opada
Szkoda, że samo granie w niego jest chujowe - walka to gówno obsrane i przykra konieczność, a mało kontrastujący font męczy oczy (a czytać jest i to ile)
Inny problem to to, że ta gra cierpi na śmiertelną przypadłość lore dumpingu, nie ma co tu do souslow czy underrail porównywać, ale nawet biorąc pod uwagę przełom wieków to trudno mi nazwać to sign o’ the times, jak Fallout z dużo mniej dopracowanym i banalniejszym lore i settingiem jest o wiele subtelniej i skuteczniej odpowiedziany.
I na koniec - postacie kobiece to jest jakaś jawna beka, albo damsel in distress, albo mary sue, albo mokry sen gracza dnd kiedy dnd było jeszcze przypałowe
Ale ogólnie fajna gra, językowo to w ogóle wybitna
Dodano po 3 minutach 1 sekundzie:
Bo W3 ma ogólnie zerowe replay value, tvgry i konsekwencje ich działalności okazało się katastrofą dla polskiego dziennikarstwa growegochecollada pisze: ↑18 sty 2025, 10:22 zacząłem znowu wiedźmin 3, płynąć na fali hajpu po zapowiedzi czwórki, ale zmęczyła mnie trochę jazda na koniu i system walki, który mnie nudzi trochę tym razem, ogólnie lepiej zapamiętałem tą grę
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
- checollada
Kupiłem przed chwilą GTA 4 Complete Edition i będę dzisiaj w to grać, pierwszy raz w życiu.
W sumie się jaram, nie wiem czego się spodziewać, ciekawe jak się zestarzała ta gra. O historię i świat się nie martwię, ja chyba fan marki, bo nawet w te remastery GTA 3 i VC mi się fajnie grało
Niepopularna opinia chyba ale wolę IV od V, lepszy model jazdy i zniszczeń dla mnie, klimacik szarego LC też mi bardziej siedzi niż LS
- Rozpierdalator
Z czwórką jest taka lipa że ma mocno średnie i powtarzalne misje, imo najgorsze w całej serii
Ja bym se Vice City Stories kiedyś ograł znowu bo przeszedłem pół i mi się save skasował, a zajebiste było
Ja bym se Vice City Stories kiedyś ograł znowu bo przeszedłem pół i mi się save skasował, a zajebiste było
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Po Wukongu usiadłem drugi raz do Wieśka 3, jedyny raz przeszedłem w 2017 roku bodajże i nie podzielam opinii z początku tej strony, gra mi się znowu zajebiście. Oczywiście Płotka jest upośledzona ale to pamiętam już wtedy mnie mocno wkurwialo
- cloud
- chmura
@Prez, trochę łatwiej w tym Wukongu jest potem? 
nie spodziewałem się, że już na początku będą takie ciężary, najpierw pan z wielką głową, a teraz ten cham w białej szacie, trochę szarpaniny i nerwów jest, nie ukrywam
mimo to gra się dość przyjemnie, choć denerwujące są niewidzialne ściany na niektórych lokacjach, no i performance gry na ps5 to momentami jakieś nieporozumienie
nie spodziewałem się, że już na początku będą takie ciężary, najpierw pan z wielką głową, a teraz ten cham w białej szacie, trochę szarpaniny i nerwów jest, nie ukrywam
mimo to gra się dość przyjemnie, choć denerwujące są niewidzialne ściany na niektórych lokacjach, no i performance gry na ps5 to momentami jakieś nieporozumienie
Pan z wielką głową i ten cwel w białych szatach są w top5 bossów pod względem trudności dla mnie, potem większość jest latwiejsza, chociaż trafiają się też inne ciężkie skurwysyny jak np tygrysek w 2 rozdziale
SUPER MARIO WONDER