Now playing, czyli co jest grane?

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
Czak

Re: Now playing, czyli co jest grane?

Post autor: Czak »

MalkoNTENT pisze: 25 kwie 2024, 15:17 męczę się od godziny z zainstalowaniem(błąd e2). Teraz zobaczyłem, że mam win11 a gra jest na 7,10. To może przez to.
poradziłeś sobie? bo wzbudziles ma nostalgie wspomnieniem tego tytułu, a w googlach widzę że ludzie odpalają to na win11. ostatnio się jebałem godzinę żeby uruchomić ojca chrzestnego z 2006 roku na win11, ale da sie
Awatar użytkownika
MalkoNTENT

Post autor: MalkoNTENT »

@Czak nie :dunno:
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Awatar użytkownika
checollada

Post autor: checollada »

zacząłem znowu wiedźmin 3, płynąć na fali hajpu po zapowiedzi czwórki, ale zmęczyła mnie trochę jazda na koniu i system walki, który mnie nudzi trochę tym razem, ogólnie lepiej zapamiętałem tą grę xd

więc wróciłem do sejwa w cyberpunka i elegancko skończyłem wątek główny, tak się wkręciłem, że zamiast wyjebać grę z dysku, zacząłem robić po fabule te kontrakty które wcześniej miałem w pizdzie i żałuję że nie kupiłem od razu z dodatkiem, bo mam chęć na więcej. nie jest to idealna gra, ale dawno się w nic tak nie wkręciłem :bowdown:
Awatar użytkownika
Rozpierdalator

Post autor: Rozpierdalator »

Bo ten Wiesiek 3 to chyba większe wrażenie robił w tym 2015 niż teraz.

Ja go przeszedłem z 2 miechy temu, grałem pierwszy raz i miałem takie same odczucia + imo fabuła była o jakieś 30% za długa
Awatar użytkownika
niuhniuh

Post autor: niuhniuh »

Rozpierdalator pisze: 18 sty 2025, 19:59 imo fabuła była o jakieś 30% za długa
Oj tak, po
Spoiler
znalezieniu Ciri
zdecydowany spadek formy. Fajnie się bawiło w detektywa, w ratowanie świata już trochę gorzej.
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

to nie chodzi o to, że końcówka jest słaba, tylko wiedźmińskie klimaty velen, podgrodzia, jednego z drugim zalipia są po prostu za mocne
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
Awatar użytkownika
Finesta

Post autor: Finesta »

A po tym wjeżdża fabuła dodatków i wgniata w ziemię podstawkę
Awatar użytkownika
sebring

Post autor: sebring »

crpgowe świry

grajcie w underrail

najebalem w tym gównie 170h w miesiąc

expedition to chyba najlepsze dlc w jakie kiedykolwiek zagrałem
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
Awatar użytkownika
insane

Post autor: insane »

przeszedłem znowu batman arkham asylum i co tu dużo mówić - jest to jebany majstersztyk i zdecydowanie najlepsza gra z superbohaterem w roli głównej. jedyny minus jaki mi się nasuwa to powtarzalne walki z bossami, ale poza tym w ogóle nie czuć, że ta gra ma juz 15 lat (poza cutscenkami cgi :lol:) i gra się nadal miodnie
Awatar użytkownika
1909

Post autor: 1909 »

Ehhh
Kupiłem tyle gier na promce zimowej na steamie, a gram w Genshina bo zobaczyłem kilka razy u narzeczonej i wrócił nałóg
Chuja z tego zrozumiecie, ale trzymajcie kciuki bym dostał Arlecchino za dwie godziny, bo zbieram na nią od trzech tygodni
to kurwa forum rap, nie wizaż
Awatar użytkownika
sebring

Post autor: sebring »

Planescape Torment

No bardzo fajna gra, sprite’y bardzo ładne a setting tak kreatywny i dojebany pod każdym względem że kopara opada

Szkoda, że samo granie w niego jest chujowe - walka to gówno obsrane i przykra konieczność, a mało kontrastujący font męczy oczy (a czytać jest i to ile)

Inny problem to to, że ta gra cierpi na śmiertelną przypadłość lore dumpingu, nie ma co tu do souslow czy underrail porównywać, ale nawet biorąc pod uwagę przełom wieków to trudno mi nazwać to sign o’ the times, jak Fallout z dużo mniej dopracowanym i banalniejszym lore i settingiem jest o wiele subtelniej i skuteczniej odpowiedziany.

I na koniec - postacie kobiece to jest jakaś jawna beka, albo damsel in distress, albo mary sue, albo mokry sen gracza dnd kiedy dnd było jeszcze przypałowe

Ale ogólnie fajna gra, językowo to w ogóle wybitna

Dodano po 3 minutach 1 sekundzie:
checollada pisze: 18 sty 2025, 10:22 zacząłem znowu wiedźmin 3, płynąć na fali hajpu po zapowiedzi czwórki, ale zmęczyła mnie trochę jazda na koniu i system walki, który mnie nudzi trochę tym razem, ogólnie lepiej zapamiętałem tą grę
Bo W3 ma ogólnie zerowe replay value, tvgry i konsekwencje ich działalności okazało się katastrofą dla polskiego dziennikarstwa growego
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
Awatar użytkownika
checollada

Post autor: checollada »

Kupiłem przed chwilą GTA 4 Complete Edition i będę dzisiaj w to grać, pierwszy raz w życiu. :cool: W sumie się jaram, nie wiem czego się spodziewać, ciekawe jak się zestarzała ta gra. O historię i świat się nie martwię, ja chyba fan marki, bo nawet w te remastery GTA 3 i VC mi się fajnie grało
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

zazdro przechodzenia tbogt pierwszy raz
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
Sergiusz

Post autor: Sergiusz »

Niepopularna opinia chyba ale wolę IV od V, lepszy model jazdy i zniszczeń dla mnie, klimacik szarego LC też mi bardziej siedzi niż LS
Awatar użytkownika
Rozpierdalator

Post autor: Rozpierdalator »

Z czwórką jest taka lipa że ma mocno średnie i powtarzalne misje, imo najgorsze w całej serii

Ja bym se Vice City Stories kiedyś ograł znowu bo przeszedłem pół i mi się save skasował, a zajebiste było
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

Po Wukongu usiadłem drugi raz do Wieśka 3, jedyny raz przeszedłem w 2017 roku bodajże i nie podzielam opinii z początku tej strony, gra mi się znowu zajebiście. Oczywiście Płotka jest upośledzona ale to pamiętam już wtedy mnie mocno wkurwialo
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

@Prez, trochę łatwiej w tym Wukongu jest potem? :lol:

nie spodziewałem się, że już na początku będą takie ciężary, najpierw pan z wielką głową, a teraz ten cham w białej szacie, trochę szarpaniny i nerwów jest, nie ukrywam

mimo to gra się dość przyjemnie, choć denerwujące są niewidzialne ściany na niektórych lokacjach, no i performance gry na ps5 to momentami jakieś nieporozumienie
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

Pan z wielką głową i ten cwel w białych szatach są w top5 bossów pod względem trudności dla mnie, potem większość jest latwiejsza, chociaż trafiają się też inne ciężkie skurwysyny jak np tygrysek w 2 rozdziale
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
Globe

Post autor: Globe »

SUPER MARIO WONDER :bowdown:
ODPOWIEDZ