hahahaha własnie, o to to, dlatego ten followup w refrenie nie ma sensu i w tym stylu ten bit tez nie - jakby to zrobil agresywnie i sie nabijal ze co Cię Boli, że Cie Ryszard pierdoli??? to to mialby sens, a nie
[beef] Eripe - Bedoes
- Cz4rny1337
- Moderator
Re: [beef] Eripe - Bedoes
hahahaha własnie, o to to, dlatego ten followup w refrenie nie ma sensu i w tym stylu ten bit tez nie - jakby to zrobil agresywnie i sie nabijal ze co Cię Boli, że Cie Ryszard pierdoli??? to to mialby sens, a nie

kafar zrownany z internetowym rozkminiaczem przez jakiegos zdzicha xDDDDD
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Idiotyzm tego producenta potęguje jeszcze fakt, że kawałek jest na prywatnym więc kolejne zesrańsko o nic XD
Swoją drogą ciekawe pod jaki bit diskopolo oni chcą to przerobić xd jednak ten bit Zdzicha w tym dissie robił robote
- gods bidness
Przecież to jest i tak już efekt Barbry Streisand, więc słuchacze będą mieli dwie wersja do wyboru, oryginalną i disco polo remix, i tyle.
Peja go perfidnie na muke, świadomie lub nie, tym bitem wpierdolił, a jak to świadoma akcja ze strony Eripe i sam Rycha poprosił o ten bit, to teraz powinien być jeszcze większym pośmiewiskiem niż do tej pory, ten track to jest chyba największy autodiss w historii polskiego rapu, no tak się dać zezłomować perfidnie to też trzeba potrafić 
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
- Moltisanti
Niezły cope
Ten beef to jest to czego hibhob potrzebował, noc oczyszczenia ze wszystkich petów wycierających sobie mordy kulturą 
Z dissów Bedoesa za bardzo nic nie zapamiętam po czasie, mimo że melodyjnie, realizacyjnie lepiej. Postać samego Bedoesa od początku kariery jest nieszczera, ciężko traktować te moralizatorskie gadki poważnie.
Eripe mocno wizerunkowo mocno stracił na wstępie na akcji spod hotelu, gdyby nie ta akcja, myślę że beef byłby z przewagą na jego stronę.
Czas zweryfikuje kto na tym lepiej wyszedł, fajnie, że coś się dzieje, bo długo było nudno na scenie.
Eripe mocno wizerunkowo mocno stracił na wstępie na akcji spod hotelu, gdyby nie ta akcja, myślę że beef byłby z przewagą na jego stronę.
Czas zweryfikuje kto na tym lepiej wyszedł, fajnie, że coś się dzieje, bo długo było nudno na scenie.
Bedoes będzie uważany za falszywca, który zajebał zajebisty diss na klipie z helikopterem, czyli tak samo jak wcześniej z lekkim plusem, że to w sumie miejscami dobry raper.
Eripe będzie uważany za jednostrzałowca co się pruje jak stare prześcieradło, do tego miał zjeść grubaska z Bydgoszczy a nie dał rady
Kto na tym beefie wyszedł lepiej jest jednoznaczne i nie da się tutaj kłócić. Jedyne co to możemy się spierać na ile beef pomógł Eripe pod względem promocji, tzn. nie ważne co mówią, ważne aby mówili
A ten Zdzichu z koziej dupy to pewnie sam na zajebanych z neta wtyczkach w pirackim FLu to robił.
To jest w ogóle grany podkład czy samplowany? Jakby to był sampel z czegoś i znaleziono twórcę oryginału, który by ganiał Zdzicha po sądach to byłoby niesamowicie bekowe.
I props dla @Sivestro, robisz dokładnie odwrotna robotę, przez twoje próby pokazania Eripe w dobrym świetle myślę o nim jeszcze gorzej, a Bedoesa bardziej lubię, np. fajnie przypomniałeś jego hustler erę
Eripe będzie uważany za jednostrzałowca co się pruje jak stare prześcieradło, do tego miał zjeść grubaska z Bydgoszczy a nie dał rady
Kto na tym beefie wyszedł lepiej jest jednoznaczne i nie da się tutaj kłócić. Jedyne co to możemy się spierać na ile beef pomógł Eripe pod względem promocji, tzn. nie ważne co mówią, ważne aby mówili
A ten Zdzichu z koziej dupy to pewnie sam na zajebanych z neta wtyczkach w pirackim FLu to robił.
To jest w ogóle grany podkład czy samplowany? Jakby to był sampel z czegoś i znaleziono twórcę oryginału, który by ganiał Zdzicha po sądach to byłoby niesamowicie bekowe.
I props dla @Sivestro, robisz dokładnie odwrotna robotę, przez twoje próby pokazania Eripe w dobrym świetle myślę o nim jeszcze gorzej, a Bedoesa bardziej lubię, np. fajnie przypomniałeś jego hustler erę
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
To jest piękne, "nic nie mam do nikogo" a tak naprawdę chyba tylko czekał, kiedy wreszcie będzie pretekst żeby na legalu pocisnąć od grubasów 
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
biorąc pod uwagę, po czym wystrzeliła kariera Aviego i Sariusa nie bądźcie zdziwieni jak się okaże, że Eripe tylko zyska na popularności 
kark to nie debil, mówił mi tak laik
Ździch KRK mógł zacząć oświadczenie od "Bardziej siedzi mi chyba diss Bedoesa ale..." i wtedy byłby kryty
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Już pisałem że jedyne co robiłem to klarowalem fakty, albo podrzucalem linijki w których wyjaśnione są rzeczy których wy nie ogarnialiscie
Mówienie że bronie eripe to spore nadużycie, wrzucałem/klarowalem fakty a co z nimi zrobicie jakie wnioski wyciągnięcie to wasza sprawa. Może zbanujcie mnie od razu bo w paru kwestiach miałem inne zdanie albo kierowałem się faktami/linijkami a nie uproszczeniami i projekcjami jak większość
Dla mnie spoko ten ostatni diss Eripe ale bardziej się cieszę że cały beef wzbudził tyle emocji i zwrotów akcji, będę to dobrze wspominał
Mówienie że bronie eripe to spore nadużycie, wrzucałem/klarowalem fakty a co z nimi zrobicie jakie wnioski wyciągnięcie to wasza sprawa. Może zbanujcie mnie od razu bo w paru kwestiach miałem inne zdanie albo kierowałem się faktami/linijkami a nie uproszczeniami i projekcjami jak większość
Dla mnie spoko ten ostatni diss Eripe ale bardziej się cieszę że cały beef wzbudził tyle emocji i zwrotów akcji, będę to dobrze wspominał
Film już usunięty czyżby ktoś spocony regularnie monitorował ten temat w poszukiwaniu nowych złamań praw autorskich i je zgłaszał? Nie wiem choć się domyślam
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
@Bolo przestań zgłaszać
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Props bardzo dobrze dajesz, ja daje okejke i soga, a na hejterów miej wyjebane i pluj na nich totalnieSivestro pisze: ↑14 sie 2025, 12:15 Już pisałem że jedyne co robiłem to klarowalem fakty, albo podrzucalem linijki w których wyjaśnione są rzeczy których wy nie ogarnialiscie
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Nawet jeśli Sivestro byłby psychofanem Eripe albo samym Eripe i bronił go w temacie, to czy to takie straszne, że na forum jest ktoś o odmiennym zdaniu? Nie rozumiem przysrania, zwłaszcza, że wrzucił parę rzeczy, których inaczej bym nie zobaczył, bo nie używam innych mediów społecznościowych.
-
starygawor
rip teraz ma gotową droge do narracji o mesjaszu rapu, który wyjaśnia łaków i zbiera od nich wpierdol w imie prawdziwego hibopu
założę się że na nowej płytce bedzie przynajmniej 50 wersów typu "mam słabe pięści ale mocne pancze"
to im bokiem wychodzi, jak endomorfikowi