Sportowy Offtopic
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
-
genocidegeneral
Re: Sportowy Offtopic
ale po co się tak usprawiedliwiać, jedni szybko biegają, inni nie srają do dziury w ziemi
ale hate speech zajebała, w takim premier league jakiś ban by za to poszedł na bank.
Bardzo sympatyczna kobieta.
Bardzo sympatyczna kobieta.
Francuzi z pierwszym medalem na MŚ w lekkoatletyce, jebanego ostatniego dnia mistrzostw, a myślałem, że Polakom chujowo poszło 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Szwaby bez medalu. xd
Weber dzisiaj oszczepnik stracił brąz w końcowych rzutach.
Weber dzisiaj oszczepnik stracił brąz w końcowych rzutach.
O chuj, to jeszcze lepiej xD
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
https://youtu.be/gBuoUH3AOlo?si=vmxSyEP2zUfIkUwW
Co o tym sądzicie?
1. Nugets mistrzami świata w kosza, czy...
2. Polska mistrzem Polski?
Gwiazdeczki już srają ogniem. Green, Duran, Gordon czy a głupia małpa Drejk nawed.
Co o tym sądzicie?
1. Nugets mistrzami świata w kosza, czy...
2. Polska mistrzem Polski?
Gwiazdeczki już srają ogniem. Green, Duran, Gordon czy a głupia małpa Drejk nawed.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
no ciekawie się zrobiło
Niestety ślizgawka już wydała wyrok
Typ wciskał bajeczkę o bandzie kiboli z maczetami, a tu się okazuje że sam połamał szczękę jakiemuś dzieciakowi
Wyjątkowy debil, no ale czego się spodziewać po gościu o imieniu Kewin
Swoją drogą dziwne, że Jadczak dał się złapać na to.
Swoją drogą dziwne, że Jadczak dał się złapać na to.
XD ten reportaż pana dziennikarza warzochy
zakończenie sprawy spoko, Jadczak skompromitowany, o Wiśle było głośno na całym świecie i nikt o zdrowych zmysłach nie będzie odkręcał czarnego pru jaki gwiazda biała otrzymała, a Kewin Komar, no kto to jest w ogóle
zakończenie sprawy spoko, Jadczak skompromitowany, o Wiśle było głośno na całym świecie i nikt o zdrowych zmysłach nie będzie odkręcał czarnego pru jaki gwiazda biała otrzymała, a Kewin Komar, no kto to jest w ogóle
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Niektórzy wzywają PKOL na twitter by zablokowac start Liska na Fame MMA, bo to olewanie mistrzostw Olimpijskich w Paryżu
.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
No niech po prostu nie jedzie na IO
może pis w ogóle zaproponowałby w ramach kampanii wyborczej zdelegalizowanie gal freakowych, dostaliby trochę głosów wśród górnego 3% społeczeństwa, a rivaldo poszedłby pracować na zmywak, ja widzę same plusy
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
- zemsta1camzata
rivaldo i tak nie interesuje sie galami freakowymi
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Ten kop to Daro Lew
Przede wszystkim podkreślmy jedno: nie kończę ze sportem i skokiem o tyczce. To jest moje love story. Jestem za młody na emeryta i to jest moja “lisia zajawka”, ale chcę po prostu na chwilę od niej odetchnąć. Długo jestem już z wami w lekkoatletyce i potrzebuję odskoczni. Wiem, będzie dużo głosów, że zwariowałem. Chcę jednak spróbować czegoś nowego, czegoś, co da mi też kopa do treningów w tyczce. Absolutnie nie odkładam jej na bok. Wręcz przeciwnie, trening sportów walki bardzo dużo mi da.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.