Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
Erling Haaland po transferze do BVB
- formaszczytu
Idź pan w chuj. Juve niech jeszcze spierdoli transfer Eriksena/Pogby to na pewno LM będzie nasze.
Po co juve ten marniak pogba?
Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
Zawsze wiedziałem, że Haland ma mordę fałszywą Toda z Breaking Bad, sprzedajny lamus.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
- FruitOffTheWall
Carlitos do wziecia za friko dla polskich klubow na nastepny sezon to jest kurwa mistrzostwo niech go biora po typ po raz kolejny wciagnie lige nosem,dupa i czym sobie wyobrazicie.Widzialbym go w pogonii czy piascie ewentalnie w lechu (chociaz to malo prawdopodobne)
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
a po co Juve ten Haaland, ktos do pomocy potrzebny
Haaland przydałby się Juve, byłaby możliwość gry 3 z przodu częściej, bo wchodziła by rotacja w grę bez zmiany taktyki, bardzo liczyłem na ten transfer 
Nie pal jointów, nie pal wiader, pal aluminium i majkę czasem walnij w kabel
- formaszczytu
No bo przecież Higuain i Ronaldo są z każdym rokiem młodsi.
no proste i dlatego haaland na lawe po jednej dobrej polowce sezonu za 45m + 6m za rok byl koniecznoscia
poza tym i tak juz jest za szeroka kadra, tam potrzebny jest ktos konkretny do pomocy, a nie rezerwowy napastnik
poza tym i tak juz jest za szeroka kadra, tam potrzebny jest ktos konkretny do pomocy, a nie rezerwowy napastnik
apropo Juve:
Dejan Kulusevski will be a Juventus player. [Romeo Agresti]
ponoć 35 baniek + bonusy, w Juve od lata.
Dejan Kulusevski will be a Juventus player. [Romeo Agresti]
ponoć 35 baniek + bonusy, w Juve od lata.
nikogo poza Legią na niego nie stać, wstrzymać konieFruitOffTheWall pisze: ↑29 gru 2019, 17:17 Carlitos do wziecia za friko dla polskich klubow na nastepny sezon to jest kurwa mistrzostwo niech go biora po typ po raz kolejny wciagnie lige nosem,dupa i czym sobie wyobrazicie.Widzialbym go w pogonii czy piascie ewentalnie w lechu (chociaz to malo prawdopodobne)
trójkąt bermudzki wola mokotów
poza tym chyba Legia to jedyny klub do którego mógł wrócić, ze względu na występy już 2 klubach w tym sezonie. Cernych na fb napisał, że wraca, ale już usunął.