Mata

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
eddy_wata

Re: Mata

Post autor: eddy_wata »

z flagi wyrośliśmy? to ładnie
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
Karko_Nape

Post autor: Karko_Nape »

Eddy kurwa, lubię cię bo jesteśmy kolegami po poglądach na tym forum, ale czasami pokazujesz że ewidentnie masz problemy z myśleniem. Naprawdę nie obchodzi mnie że jakiś adidas zrobił buty w kolorze flagi bo to jest gówno warte, i tak zaraz zrobią sesje zdjeciową jak jakiś olisadaebe i wisimito jakotako popierdalają w tych kicksach i gówno to zmieni. Dla mnie to jest poziom jarania się że ktoś z ekipy filmowej w napisach końcowych ma polskie nazwisko.
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

no troche krindzuwa ale taka rozkminka wsm ze przez to ze polacy sa tacy dumni i bardzo chca byc zauwazeni jako wielka mala polska to sie nam to calkiem udaje. pogadajcie z zagraniczniakami, przynajmniej takimi z europy. doslownie wiekszosc bedzie wiedziala o polsce cos wiecej niz polozenie na mapie. wczoraj gadalem z wlochem i mowi ze np mu sie czesto wyswietlaja polskie memy na instagramie i ze nawet myslal o kupieniu sobie koszulki z napisem "bober kurwa" (chodzi o mem o ty chuju bobrze). dla porownania to nie znam nikogo z polski kto wiedzialby cos ciekawego o takiej np estonii. wiadomo ze to mniejszy kraj, gdzies tam w pizdzie, itd. ale nie zrobi sie full dokladnego porownania bo zawsze to bedzie porownanie do czegos innego. no wiec chyba naprawde jestesmy tym wybranym narodem i mamy w sobie cos co po prostu urzeka ludzi i napewno czescia "tego czegos" jest magiczne slowo "kurwa", wiec pamietajcie o pielegnowaniu tej pieknej tradycji wymawiania przecinka.
z mojej perspektywy to sie nie wczuwam, zeby wynosic polske na piedestal, pomimo ze ja kocham bo tutaj sie urodzilem ale milo uslyszec jak ktos z zagranicy mowi mi ze wie cos o polsce, a naprawde czesto sie to zdarza. mysle ze to glownie dzieki temu ze paradoksalnie pomimo tego wpychania sie wszedzie na swiecie, to polacy sa ekstremalnie nierasistowscy i tak bardzo jak lubia byc zauwazeni jako narod - to jeszcze bardziej sa ciekawi i przyjacielscy dla innych narodow
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
Karko_Nape

yungXpaproch pisze: 28 wrz 2024, 12:52 to polacy sa ekstremalnie nierasistowscy i tak bardzo jak lubia byc zauwazeni jako narod - to jeszcze bardziej sa ciekawi i przyjacielscy dla innych narodow
Polacy są w chuj rasistowscy. Tylko sztuczka polega na tym że jesteśmy też sprawiedliwi wobec innych ludzi. I mimo że potrafimy jebać każdego na lewo i prawo to jak się okaże że ktoś jest w porządku to traktujemy takich ludzi jak swoich.
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Tylko nie dla siebie nawzajem
Zawsze na wakacjach jest "ej cicho, tam Polacy stoją"
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Awatar użytkownika
Karko_Nape

Niestety tak, ale mam wrażenie że to dotyczy pokolenia 1980 najdalej. Młodsi już potrafią się normalnie zachowywać (chociaż też są kurwy zawistne)
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

tylko nie za głośno po polsku
Śnieg Garbatym Nosom
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Karko_Nape pisze: 28 wrz 2024, 12:57 Polacy są w chuj rasistowscy. Tylko sztuczka polega na tym że jesteśmy też sprawiedliwi wobec innych ludzi. I mimo że potrafimy jebać każdego na lewo i prawo to jak się okaże że ktoś jest w porządku to traktujemy takich ludzi jak swoich.
niee, wlasnie ja mysle ze ten rasizm to iluzja. tak jak mowisz potrafimy jebac kazdego na lewo i prawo ale jak staje sie twarza w twarz z kims innego narodu to jest totalne braterstwo i ciekawosc po prostu. od razu leca teksty jak wyssane z palca "polak wegier dwa bratanki" albo "haha moja ciocia blya kiedys z bulgarem, jestesmy jak bracia!". ja w tym widze raczej luznom gume i nie spinanie sie luznymi wyzwiskami. w necie mozna widziec duzo rasistowskich wyzwisk, gadajac pomiedzy polakami tez ale jak sie wyjdzie z domu - ja chyba nigdy nie widzialem takiej rasistowskiej sytuacji w polsce, gdzie ktos by zostal zle potraktowany bo nie jest stad. carlos z dredami z mozambiku wychodzi na miasto z glosnikiem? zaraz wokol niego jest grupka 20 osob ktore chca sie z nim bawic
pzdr z farcikiem
Awatar użytkownika
eddy_wata

karko nape sobie zaprzeczył na przestrzeni 2 zdań ale to ja mam problemy ehh
Awatar użytkownika
Karko_Nape

Eddy uspokój się. Staram się normalnie z tobą pisać a ty z automatu wchodzisz w tryb obrony.
Zamiast się chwilę zastanowić albo albo spytać o co mi chodzi wyjechałeś z tekstem że mam problem do flagi mimo że nigdzie nawet tego nie zasugerowałem. Zluzuj majty nic do ciebie nie mam.
eddy_wata pisze: 28 wrz 2024, 13:10 karko nape sobie zaprzeczył na przestrzeni 2 zdań ale to ja mam problemy ehh
Rozwiń
Awatar użytkownika
eddy_wata

dobra jestes git nie ma co sie obrazac na siebie ! poZDRo !

rozwijam:
nie można być WCHUJ rasistowskim narodem i jednocześnie "potrafiącym być sprawiedliwym wobec wszystkich" bo immanentną cechą rasizmu jest nieracjonalna niesprawiedliwość

a co do prezentowania flagi wlasnie w nowoczesny sposob ktory przemawia do mlodych ludzi czyli np. WYPUSZCZENIE sneakersów idola bananowców to nie jest dla mnie cringe i propsuje to działanie bialoczerwona na maszczie orzełki kochane
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2024, 13:17 przez eddy_wata, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
yungXpaproch

prawda
pzdr z farcikiem
Awatar użytkownika
Karko_Nape

Dobra mój błąd powinienem użyć słowa ksenofobiczny. My po prostu jesteśmy agresywni wobec obcych bo mamy to wbite do bani że zawsze wszyscy dookoła chcą nam zrobić krzywde, ale jesteśmy sprawiedliwi bo samy wiemi jak to jest być niesprawiedliwie potraktowanym. Kraj absurdu
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Kiedy każdy myślał, że polski rap nie może być bardziej żenujący, na scenę wchodzi on, cały na biało czerwono.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Spokojnie, to dopiero początek

oczywiście w UK nikt nie da jebania o takiego cwela
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Xeroboy
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

Spoiler
Obrazek
Śnieg Garbatym Nosom
Awatar użytkownika
Jasek

Post autor: Jasek »

myślałem, że nie mógłby na tym zdjęciu się znaleźć jeszcze ktoś, by stężenie chujni urosło, a potem zobaczyłem w tle zabsona xddd
cztery żubry i dwie kurwy
Awatar użytkownika
chaya

Post autor: chaya »

a co ze słowami muńka "(...)nie deptac flagi i nie pluć na godło(...)"??
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
ODPOWIEDZ