Livescore Mundial 2026
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore Mundial 2026
Mały ale wielki
@baqlashan drugi chyba też jak argentinos polecą już po swojemu do końca
@baqlashan drugi chyba też jak argentinos polecą już po swojemu do końca
nic na potem
a co jeżeli chłop poświęcił ostatnie lata kariery klubowej na oszczędzanko na ten turniej, co za świr
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
ja pierdole, ten południowoamerykański luz
Dodano po 5 minutach 50 sekundach:
te podania <3 niby mundial a tu argusy copa americe robią
Dodano po 5 minutach 50 sekundach:
te podania <3 niby mundial a tu argusy copa americe robią
wgl spoko komentatorzy w końcu
Dodano po 5 minutach 45 sekundach:
takich zabaw w polu karnym brakuje tym spizdowaciałym europejskim drużynkom co posłusznie 1:1 tak jak pan trener powiedział, a indywidualizm schowany do cipy
Dodano po 5 minutach 45 sekundach:
takich zabaw w polu karnym brakuje tym spizdowaciałym europejskim drużynkom co posłusznie 1:1 tak jak pan trener powiedział, a indywidualizm schowany do cipy
Argentyna już przy 1-0 tryb ekonomiczny i granie do tyłu ehhh. Nie chce im się strzelać kolejnych goli niestety. Trzeba liczyć na Algierię, że coś strzelą.
nie widziałem tam grania do tyłu, raczej taka zabawa i lekceważenie przeciwnika, ale oni tak mają, że dopóki nie grają z jebaną francją to typowa kopa amerika. ja tam to lubię.
do 40 minuty najlepsze minuty na tym mundialu pełna kontrola tempa i piłki, pod koniec połowy trochę puścili
Dodano po 1 minucie 44 sekundach:
ale tez samo się nie wygra wiec do roboty
Dodano po 1 minucie 44 sekundach:
ale tez samo się nie wygra wiec do roboty
#freefromage
po przerwie na pićko powinno coś jeszcze wpaść
Dodano po 1 minucie 55 sekundach:
MESSI MESSI MESSI
Dodano po 1 minucie 55 sekundach:
MESSI MESSI MESSI

-(1).gif)