[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- igorzastyy
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
O czym gadka panowie? Szydzić z afery ciuchowej to sobie można, bo to jest afera nic nie znacząca, nie wpływająca nawet minimalnie na notowania Nawrockiego w kontekście kolejnych wyborów. I strasznie miałka musi być ta krytyka, że nigdy żaden Darek Matecki nie rozpoczął przeciw niemu krucjaty twitterowej wraz z bandą swoich trolli, a także nie przedostała się nawet na jakąś rolkę, gdzie wzbudziłaby zainteresowanie.
Ja nie mówię o jakimś jednym zdaniu na dany temat w kontekście prześmiewczym, bo tak z PiSu jak trzeba to i Stanowski potrafi podśmiechujkę zrobić. Ja pamiętam jak on odpalał IG i jechał z okropnymi w jego mniemaniu pisowcami jak zły, komentował na żywo paski z TVP Info itd. No chyba, że to było chwilowe i gość postanowił wrócić do dawnej taktyki, czyli nie mieszania się w politykę na poważniej.
Nie wiem jak jest w porankach, ale musiałem akurat te Zera absolutne gdzie krytykował Nawrockiego ominąć, natomiast ja zapamiętałem jego reakcję, gdy był ten dym z ucieczką Ziobry, jak szybko uciął temat wyraźnie speszony mówiąc "O Ziobrze nie rozmawiamy". Czyżby niegroźne tematy mógł poruszać, ale te mogące zaszkodzić ma pomijać?
Ja nie mówię o jakimś jednym zdaniu na dany temat w kontekście prześmiewczym, bo tak z PiSu jak trzeba to i Stanowski potrafi podśmiechujkę zrobić. Ja pamiętam jak on odpalał IG i jechał z okropnymi w jego mniemaniu pisowcami jak zły, komentował na żywo paski z TVP Info itd. No chyba, że to było chwilowe i gość postanowił wrócić do dawnej taktyki, czyli nie mieszania się w politykę na poważniej.
Nie wiem jak jest w porankach, ale musiałem akurat te Zera absolutne gdzie krytykował Nawrockiego ominąć, natomiast ja zapamiętałem jego reakcję, gdy był ten dym z ucieczką Ziobry, jak szybko uciął temat wyraźnie speszony mówiąc "O Ziobrze nie rozmawiamy". Czyżby niegroźne tematy mógł poruszać, ale te mogące zaszkodzić ma pomijać?
To jest temat o beef Tede mes a nie polityką nigga
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
-
VerminatorX
-
WladcaSlimakow
TAK, CZUJE ŻENADE
CZUJE WIELKĄ ŻENADE
CZUJE WIELKĄ ŻENADE
To nie było w jednym zadaniu tylko klika minut i nie tylko z afery ciuchowej ale i po Nawrockiej i jej wywiadzie w tvn...masz to wszystko na początku poranku sprzed 4 dni od 7 minuty gdzieśigorzastyy pisze: ↑21 lut 2026, 1:33 O czym gadka panowie? Szydzić z afery ciuchowej to sobie można, bo to jest afera nic nie znacząca, nie wpływająca nawet minimalnie na notowania Nawrockiego w kontekście kolejnych wyborów. I strasznie miałka musi być ta krytyka, że nigdy żaden Darek Matecki nie rozpoczął przeciw niemu krucjaty twitterowej wraz z bandą swoich trolli, a także nie przedostała się nawet na jakąś rolkę, gdzie wzbudziłaby zainteresowanie.
https://youtu.be/p2l-hQXs7x4?si=42uwSWTpWs_IFmKU
Od 1:14:18 tu mówi jak to u niego wygląda i ja generalnie się z nim zgadzam tylko jeszcze bardziej,bo ja pisu nie cierpię wręcz i mogę napisać za co i dlaczego,ale chyba nie o to w tym temacie beefu chodzi
-
Bizon Twoja Strata
Dobra panowie, tu jest Golgota, tu się krzyżuje raperów. Bez tej zamułki jakiejś telewizyjnej.
NIE, THATS NOT ME
JESLI WIDZISZ SLUCHACZACA MESA
TO NIE BYLEM JA
WLASNIE TAK MADAFAK
TEDE TO WIEPRZ I SLUCHAM GO BRAT
MES MA NIGGA WYPIERDAJ
DONT MESS WITH MY PAPER
NIGGA WYPIERDALAJ
- Oportunistycznyebaka
Kurwa, szkoda że mes wrzucając te angielskie makaronizmy w wywiady i pieśni nie próbuje akcentować po angielsku.
- marmolad_k2
Przecież mówi BUKAŁSKI w piosence tytułowej.
COVID-19 to ah4n24 tylko że inny type of beat
- marmolad_k2
ZENEK MARTYNIUKA OFICJALNIE PIERDOLI MESA, PODKREŚLAM MARTYNIUK PIERDOLI MESA, OFICJALNIE
[media]https://www.instagram.com/marcinmillerb ... D5QDsjC0I/[/media]
[media]https://www.instagram.com/marcinmillerb ... D5QDsjC0I/[/media]
- igorzastyy
Zenek Martyniuk mógłby pozazdrościć Mesowi relacji z Lil Ryszardem
- marmolad_k2
Pod względem relacji ze swoim ojcem to Mes jest Danielem Martyniukiem 
-
Bizon Twoja Strata
Wieczór spędzony z epitafium i humor gitówa, a nie pseudogangsterzenie mokasyniarza, co przegrał beef i walkę z mezo(i jeszcze został wyjebany z party cały w błocie
)
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Tak wygląda życie wielu polaków
- marmolad_k2
No i tak trzeba żyć, pozdro.
- Haczapurjan
- marmolad_k2
JADĘ JADĘ TRASĄ LECĘ
Teraz dawaj do Szczecina jedźmy gdzieś
Zawsze wracaj do stolicy jedźmy gdzieś
Zawsze wracaj do stolicy jedźmy gdzieś
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
Wiadomo, jak było z plenerami, ale luty powoli się kończy i dalej nie mam pewności - czy Mes rozjebał w tym miesiącu jakieś sale?Skuty? Może i skuty, ale w muzykę wczuty
Może rozjebię te plenery latem i sale w lutym
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu