Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Tyle razy miał szansę pokazać się z dobrej strony ten Albon to pokazuje się w wyścigu w którym Renuwa/RP/McLaren mógłby wylądować na podium, no kurwa XD
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
Ale chujowy mecz tot - eve
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

Richarlison xDxDDddd
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

- retriakaretrox
Robben co za powrót, mecz przeciwko jego byłemu PSV, 30 min i rozjebion zjazd do bazy.
górnik z takim składem bez jebania na pudle w tym sezonie
szkoda, że bochniewicza pogonili, ale manneh, prochazka, nowak i jimenez to piękna ekipa, jako kibic wisły zazdroszczę tkaich grajków
szkoda, że bochniewicza pogonili, ale manneh, prochazka, nowak i jimenez to piękna ekipa, jako kibic wisły zazdroszczę tkaich grajków
- checollada
Ja mysle, ze sukcesem byłaby pierwsza 8. Wiadomo, nie można zignorować tego jak się prezentują na boisku, ale moim zdaniem nie grali z nikim poważnym jeszcze. Za tydzień Legia trochę bardziej zweryfikuje, tam zawsze górnik wjebane dostaje
No i ta ławka rezerwowych, byle z fartem i wszyscy zdrowi byli
No i ta ławka rezerwowych, byle z fartem i wszyscy zdrowi byli
no a kto inny na pudło niby? 3 sezon z rzędu piastowi się nie uda, lechia bk i stokowiec do zimy imo, cracovia? (
), jaga jeszcze gorzej imo 1. legia 2. lech 3. górnik 4. śląsk
@checollada pało Legia potrafisz z dużej napisać ale Górnik już masz problem. Wielki Górnik i tyle.
nic na potem
przecież na rundę wiosenną to połowa tego składu wyjdzie w innych drużynach (mogę podpowiedzieć, że jest temat dwóch powołań do wojska na ten moment)
trójkąt bermudzki wola mokotów
jeżeli chodzi o manneha i jimeneza to zostawie bowdownik dla legii
zawsze mam beke z takich typow na poczatku sezonu, jakas druzyna niezle rozpocznie i zawsze jest mowa o super rezultacie na koncu sezonu, a rzeczywistosc z reguly to pieknie weryfikuje
znajac zycie Gornik skonczy na jakims 7 miejscu
znajac zycie Gornik skonczy na jakims 7 miejscu
Wielka Valencia dzisiaj wraca
XDDDD 34 sekunda, będzie piękny sezonkocur pisze:Wielka Valencia dzisiaj wraca