[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- marmolad_k2
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Moi ludzie są tu ze mną, a ty weź się pierdol 
osikali go sikawka? To followup do akcji z Lerkiem na przystanku?

Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Tak wygląda życie wielu polaków
-
VerminatorX
Ładnie Tede płynie w tych Wyroczniach, nie ma co. Ale ten beczący zaśpiew Milera jest wkurwiający. 
-
VerminatorX
- SieKurwaNieInteresuj
Mes chciał bić się z Eldo z powodu... wydania płyty „27” nakładem MyMusic. Leszek przytoczył ten zabawny fakt w specjalnym wywiadzie do trzeciego tomu „To nie jest hip-hop. Rozmowy”. Pamiętajmy, że był to rok 2007, kurz po hip-hopolo jeszcze nie opadł, a MyMusic stanowiło kontynuację UMC Records:
„(...) Był listopad 2006 roku, miałem gotową płytę i wciąż nie miałem wydawcy. Minął tydzień, drugi, czwarty, aż w końcu uznałem, że odezwę się do MyMusic, bo jeszcze tylko do nich nie napisałem. Momentalnie dostałem od Remika odpowiedź z zaproszeniem na rozmowę do Poznania. Pojechałem, pogadaliśmy i dowiedziałem się, że dają mi pełną wolność artystyczną i wszystko będzie zrobione tak, jak będę chciał. To był super układ, więc uznałem, że z odium „Eldo poszedł do MyMusic” jakoś sobie poradzę – tak jak wcześniej poradziłem sobie ze wszystkim innym. Z (...) Mesem jednak nieomal się o to nie pobiłem, bo w klubie wyleciał do mnie z tekstem, że jestem fr*jerem i że za poznańskie pieniądze płytę wydałem. „27” obroniło się jednak swoim poziomem. Po czasie cieszę się, że wszedłem w interesy właśnie z MyMusic, bo w Warszawie wszyscy chcieli mnie oszukać, a w Poznaniu Ordnung muss sein”.
-
VerminatorX
Mes powinien być frontmanem Firmy w jej peaku kurwa.
- Haczapurjan
Typ się chciał ze wszystkimi napierdalać, tylko jak przychodziło co do czego, to był ładowany na pizdę. Taki to harpagan
- marmolad_k2
Eldo kolejny sportowiec, który by go rozwalił i na płycie byłoby
Ciepła wiosenna noc mijam filary
Górą jeżdżą pociągi, mur oznaczył Keramik
Przy szpitalu, w którym leżał kiedyś rozjebany przeze mnie Piotrek
Ciepła wiosenna noc mijam filary
Górą jeżdżą pociągi, mur oznaczył Keramik
Przy szpitalu, w którym leżał kiedyś rozjebany przeze mnie Piotrek
-
nescafeklasyg
Dać się zwyzywać mesowi od frajerów to ciężka lipa, przecież eldoka rugbysta w czasach 27 by go zdmuchnął jednym zgięciem palców w takie coś, szkoda że tego nie zrobił.Mes jedyne co ćwiczył to pozy z cygaretką w kapelutku przed lustrem
- marmolad_k2
Eldoka dalej jest rugbystą i dalej by rozwalił Mesię.
-
Bizon Twoja Strata
Wielkie mi rzeczy - rugbysta. Powszechnie wiadomo, że nawet najlepszy rugbysta nie ma szans z gdybystą i gdyby Eldo coś odsapal, gdyby Tedo był w domu, gdyby Mezo był większy, ale wolniejszy, to by nie było to tamto.
Ogólnie w realiach półświatka rugbyści to najgorsi przypałowcy, ostatnie popychadła. Chwyci taki arbuza w warzywniaku, torebkę wyrwie, przebiegnie 100 metrów, rozjebie o ziemie i skacze, cieszy się, świadków obściskuje do przyjazdu policji. Szkoda gadać.
Ogólnie w realiach półświatka rugbyści to najgorsi przypałowcy, ostatnie popychadła. Chwyci taki arbuza w warzywniaku, torebkę wyrwie, przebiegnie 100 metrów, rozjebie o ziemie i skacze, cieszy się, świadków obściskuje do przyjazdu policji. Szkoda gadać.
Jezu, ale mocne buchy
Napędzają te moje nocne ruchy
To nie duchy, Leszku
To zwiastuny twojej skuchy, Leszku
Więc, kurwa, ruchy Leszku, Leszku, Leszku
Przepraszać, a wiemy, umiesz ładnie
Wyciągałeś miękką łapkę, gdy kazałem ci skamleć
Tournament winner to znów Pan Mes
Napędzają te moje nocne ruchy
To nie duchy, Leszku
To zwiastuny twojej skuchy, Leszku
Więc, kurwa, ruchy Leszku, Leszku, Leszku
Przepraszać, a wiemy, umiesz ładnie
Wyciągałeś miękką łapkę, gdy kazałem ci skamleć
Tournament winner to znów Pan Mes
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
- oKulTywowany
Mes może skwitować swoje dotychczasowe dokonania parafrazą Łony „cały mój świat zamknięty w gdyby”Bizon Twoja Strata pisze:Wielkie mi rzeczy - rugbysta. Powszechnie wiadomo, że nawet najlepszy rugbysta nie ma szans z gdybystą i gdyby Eldo coś odsapal, gdyby Tedo był w domu, gdyby Mezo był większy, ale wolniejszy, to by nie było to tamto.
Dobra śmiejecie się z mesa, a wiecie ile on rucha?
Tyle rucha że aż wyruchał go domofon. On z resztą sam siebie też. Ktoś już o tym wspomniał, przymknął oko, minęło prawie pół roku a pjoter dalej myśli, że się panczuje na bieżąco.
Czytałem w innym wątku ocenę dyskografii TDFa (4 tiery) i uświadomiłem sobie ile czasu już minęło, oraz jak peron odjechał także tedzikowi. Nie mniej beef wygrał, jak pisałem - postarane na 30% wystarczyło.
Czytałem w innym wątku ocenę dyskografii TDFa (4 tiery) i uświadomiłem sobie ile czasu już minęło, oraz jak peron odjechał także tedzikowi. Nie mniej beef wygrał, jak pisałem - postarane na 30% wystarczyło.
-
Bizon Twoja Strata
Ostatnio zmieniony 04 mar 2026, 3:27 przez Bizon Twoja Strata, łącznie zmieniany 2 razy.