[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
233
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 401

Awatar użytkownika
marmolad_k2

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: marmolad_k2 »

Moi ludzie są tu ze mną, a ty weź się pierdol :joint:
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
DjPendzel

Post autor: DjPendzel »

oKulTywowany pisze: 11 lut 2026, 18:11 I cyk zamach na przeciętność nabojami z toitoia

osikali go sikawka? To followup do akcji z Lerkiem na przystanku?

Obrazek
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
spoken

Post autor: spoken »

Burak pisze: 11 lut 2026, 17:18 odsłuchaliście kiedyś jakąś płytę Tedego po Vanili w całości? Kurde nie sądzę, jak to ciężary są wszystko się zlewa w jedno
Vanilli nie słuchałem w całości...ale karmagedon,dig it all,epitafium w całości i wielokrotnie
VerminatorX

Post autor: VerminatorX »

Ładnie Tede płynie w tych Wyroczniach, nie ma co. Ale ten beczący zaśpiew Milera jest wkurwiający. :confused:
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

To teraz wyobraz sobie jak musi być wkurwiający dla mesika
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
w00nsz

Post autor: w00nsz »

ART pisze: 11 lut 2026, 17:26 da sie normalnie, a jak nie to odpal se DISCO NOIR i jest wporzo
Dokładnie tak.
VerminatorX

jajca pisze: 11 lut 2026, 19:51 To teraz wyobraz sobie jak musi być wkurwiający dla mesika
Niech mesik się zastanowi jak on musi być wkurwiający dla całego świata.
Awatar użytkownika
SieKurwaNieInteresuj

Post autor: SieKurwaNieInteresuj »

Mes chciał bić się z Eldo z powodu... wydania płyty „27” nakładem MyMusic. Leszek przytoczył ten zabawny fakt w specjalnym wywiadzie do trzeciego tomu „To nie jest hip-hop. Rozmowy”. Pamiętajmy, że był to rok 2007, kurz po hip-hopolo jeszcze nie opadł, a MyMusic stanowiło kontynuację UMC Records:

🎙️ „(...) Był listopad 2006 roku, miałem gotową płytę i wciąż nie miałem wydawcy. Minął tydzień, drugi, czwarty, aż w końcu uznałem, że odezwę się do MyMusic, bo jeszcze tylko do nich nie napisałem. Momentalnie dostałem od Remika odpowiedź z zaproszeniem na rozmowę do Poznania. Pojechałem, pogadaliśmy i dowiedziałem się, że dają mi pełną wolność artystyczną i wszystko będzie zrobione tak, jak będę chciał. To był super układ, więc uznałem, że z odium „Eldo poszedł do MyMusic” jakoś sobie poradzę – tak jak wcześniej poradziłem sobie ze wszystkim innym. Z (...) Mesem jednak nieomal się o to nie pobiłem, bo w klubie wyleciał do mnie z tekstem, że jestem fr*jerem i że za poznańskie pieniądze płytę wydałem. „27” obroniło się jednak swoim poziomem. Po czasie cieszę się, że wszedłem w interesy właśnie z MyMusic, bo w Warszawie wszyscy chcieli mnie oszukać, a w Poznaniu Ordnung muss sein”.
VerminatorX

Mes powinien być frontmanem Firmy w jej peaku kurwa.
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Typ się chciał ze wszystkimi napierdalać, tylko jak przychodziło co do czego, to był ładowany na pizdę. Taki to harpagan
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Eldo kolejny sportowiec, który by go rozwalił i na płycie byłoby
Ciepła wiosenna noc mijam filary
Górą jeżdżą pociągi, mur oznaczył Keramik
Przy szpitalu, w którym leżał kiedyś rozjebany przeze mnie Piotrek
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
nescafeklasyg

Post autor: nescafeklasyg »

Dać się zwyzywać mesowi od frajerów to ciężka lipa, przecież eldoka rugbysta w czasach 27 by go zdmuchnął jednym zgięciem palców w takie coś, szkoda że tego nie zrobił.Mes jedyne co ćwiczył to pozy z cygaretką w kapelutku przed lustrem
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Eldoka dalej jest rugbystą i dalej by rozwalił Mesię.
Bizon Twoja Strata

Post autor: Bizon Twoja Strata »

Wielkie mi rzeczy - rugbysta. Powszechnie wiadomo, że nawet najlepszy rugbysta nie ma szans z gdybystą i gdyby Eldo coś odsapal, gdyby Tedo był w domu, gdyby Mezo był większy, ale wolniejszy, to by nie było to tamto.

Ogólnie w realiach półświatka rugbyści to najgorsi przypałowcy, ostatnie popychadła. Chwyci taki arbuza w warzywniaku, torebkę wyrwie, przebiegnie 100 metrów, rozjebie o ziemie i skacze, cieszy się, świadków obściskuje do przyjazdu policji. Szkoda gadać.
Awatar użytkownika
Bane

Post autor: Bane »

Jezu, ale mocne buchy
Napędzają te moje nocne ruchy
To nie duchy, Leszku
To zwiastuny twojej skuchy, Leszku
Więc, kurwa, ruchy Leszku, Leszku, Leszku
Przepraszać, a wiemy, umiesz ładnie
Wyciągałeś miękką łapkę, gdy kazałem ci skamleć

Tournament winner to znów Pan Mes :cool:
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

Dważyn przeloguj
This page is no longer available.
kadafir

Post autor: kadafir »

Bizon Twoja Strata pisze:Wielkie mi rzeczy - rugbysta. Powszechnie wiadomo, że nawet najlepszy rugbysta nie ma szans z gdybystą i gdyby Eldo coś odsapal, gdyby Tedo był w domu, gdyby Mezo był większy, ale wolniejszy, to by nie było to tamto.
Mes może skwitować swoje dotychczasowe dokonania parafrazą Łony „cały mój świat zamknięty w gdyby”
Awatar użytkownika
moore

Post autor: moore »

Dobra śmiejecie się z mesa, a wiecie ile on rucha?
kadafir

Post autor: kadafir »

Tyle rucha że aż wyruchał go domofon. On z resztą sam siebie też. Ktoś już o tym wspomniał, przymknął oko, minęło prawie pół roku a pjoter dalej myśli, że się panczuje na bieżąco.

Czytałem w innym wątku ocenę dyskografii TDFa (4 tiery) i uświadomiłem sobie ile czasu już minęło, oraz jak peron odjechał także tedzikowi. Nie mniej beef wygrał, jak pisałem - postarane na 30% wystarczyło.
Bizon Twoja Strata

Post autor: Bizon Twoja Strata »

Ostatnio zmieniony 04 mar 2026, 3:27 przez Bizon Twoja Strata, łącznie zmieniany 2 razy.
ODPOWIEDZ