[GRA UNIWERSUM] Counter Strike
Moderator: con shonery
Re: [GRA UNIWERSUM] Counter Strike
ana oddaj awupę komuś kto ma lepszy refleks niż szachista
Uśmiechnąłem się
HeavySecurity
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
malbz to niech wraca do m80, bo jest botem
monesy też nie dojechał niestety. Snax był bardziej celny z awp niż on na mirage
monesy też nie dojechał niestety. Snax był bardziej celny z awp niż on na mirage
Chłopaki wyglądały jakby dzisiaj obiadu nie zjedli. Niewiele im wychodziło. Na inferno, to było klasyczne G2 z tego roku, dobry start, a potem wpierdol.
Za to jutro będzie o 16 G2 vs Falcons(Niko)
Za to jutro będzie o 16 G2 vs Falcons(Niko)
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Mouz jaki wpierdol dostaje, elegancko 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- bialyjelen
liczylem, ze Mongoly ogarna przynajmniej jedna mape dzis, ale no nagle apex wyjebal na mirage'u
szkoda, bo potrafia pograc cos ciekawego
no ale Vitality z Ropzem to maja szanse zeby zdominowac ten rok imo
szkoda, bo potrafia pograc cos ciekawego
no ale Vitality z Ropzem to maja szanse zeby zdominowac ten rok imo
Przecież Mongolz to strollowali już przy wzięciu mirage’a zamiast Anubisa, na którym Vitality ma 40% winratio i wjebali na faze
dawno nie widziałem tak idiotycznego picka mapy
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
gg wonderful
Zapowiada się 3:0 dla Vita skoro Spirit dostaje taki wpierdol na duście 
no na Nuke'u jeszcze wiekszy ;d
no tylko Donk jakies 40+ killi na Mirage'u moze to dla Spirit uratowac, ale nie widze tego
no tylko Donk jakies 40+ killi na Mirage'u moze to dla Spirit uratowac, ale nie widze tego
Nuke na pizdę to był pewniak, spirit ostatnio ssie na nim. Jeszcze 0/4 pistole, przy tej ekonomii nie da się wygrać bez pistoli lub wygranego force’a.
Dodano po 23 minutach 51 sekundach:
Hahahaha jeszcze się wyjebali na full eco, co za cwele
Dodano po 14 minutach 6 sekundach:
Wszystkie pistole w pizdę
Dodano po 23 minutach 51 sekundach:
Hahahaha jeszcze się wyjebali na full eco, co za cwele
Dodano po 14 minutach 6 sekundach:
Wszystkie pistole w pizdę
nie pierdol że wrócą
Dodano po 7 minutach 57 sekundach:
no nie wrócili
Dodano po 7 minutach 57 sekundach:
no nie wrócili
- yungXpaproch
wyrwali na pizde jak cwele
szybko poszło XD
neL dał info że Falcons chce wykupić monesego z G2 za kilka baniek jeszcze przed majorem 
Falcons wyjebka
niko i majonezy to na bombie chyba grali
niko i majonezy to na bombie chyba grali
Majonezy tam kluczowy miss z AWP na bananie, co przegrali 5vs3 w terro postplant na B z reguły nie do przegrania.
Gdzieś w necie czytałem, że karma wróciła za mecz z VP, co wtedy Jame'owi gre scrashowało na B, co G2 miało już chować i jakimś cudownym fartem awansowali wtedy Majora. #ciekawostka
Falcons to takie PSG w CSie, więc cieszy społeczność jak przegrywa drużyna zbudowana za petrodolary.
Gdzieś w necie czytałem, że karma wróciła za mecz z VP, co wtedy Jame'owi gre scrashowało na B, co G2 miało już chować i jakimś cudownym fartem awansowali wtedy Majora. #ciekawostka
Falcons to takie PSG w CSie, więc cieszy społeczność jak przegrywa drużyna zbudowana za petrodolary.
Spoiler
Spoiler
Dwóch największych chokerów na majorze znowu nie dowiozło? Nowe, nie znałem. Ale pewnie mieli za mało struktur, dlatego Monesy missował proste strzały

Jeszcze klasycznie niech Vitality zesra się na majorze i będzie to piękny turniej pomimo wjebanego pickema
Jeszcze klasycznie niech Vitality zesra się na majorze i będzie to piękny turniej pomimo wjebanego pickema