Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- Cz4rny1337
- Moderator
Re: Transfery
ja bym jeszcze wskazal na prestiz lig w ktorych graja oba zespoly
kogo kurwa interesuje budnesliga oprócz polaków i niemców
kogo kurwa interesuje budnesliga oprócz polaków i niemców

Z tym pieniądzem rzeczywiście mogłem się pospieszyć, bo właśnie sprawdziłem i MU wydaje na płacę 2x więcej ;x
Ale co do prestiżu - United jest poza topem od dobrych kilku lat, brak trofeów, brak nawet gwarancji walki o trofea, brak gwarancji europejskich pucharów w ogóle. BVB regularnie walczy o mistrza Bundesligi (a sam grajek już umie po niemiecku, łatwiej będzie mu przejść), a i sam styl gry dużo bardziej promuje napastników.
Ale co do prestiżu - United jest poza topem od dobrych kilku lat, brak trofeów, brak nawet gwarancji walki o trofea, brak gwarancji europejskich pucharów w ogóle. BVB regularnie walczy o mistrza Bundesligi (a sam grajek już umie po niemiecku, łatwiej będzie mu przejść), a i sam styl gry dużo bardziej promuje napastników.
chuj, nawet nie ma co Ci odpisywać bo to pewnie jakieś chujowe prowo albo jestes po prostu debilem, który nawet nie pofatygował się by cokolwiek sprawdzić
IT’S COMING HOME

ale jednak nie mogłeś się oprzeć :*
Warto dodać, że urodził się w Leeds więc z angielskim raczej sobie radzi. United ma 4 piłkarzy ofensywnych na 3 pozycje więc raczej kłopotów z minutami nie będzie miał, a do samego transferu może się przyczynić lojalność w stosunku do OGS, który za 2-3 lata by musiał zapłacić jakieś 80 milionów żeby go wyciągnąć z BVB, czy gdzie on by teraz poszedł.
-
MalinowyJogurt
Adam Buksa z Pogoni Szczecin dziś leci na testy medyczne do klubu z MLS New England Revolution, kwota transferu ma oscylować w okolicach 4,5 miliona dolarów.
Byłaby to fajna ciekawostka gdyby nie fakt że
Co nie zmienia faktu, żeby były to podstawy do wątpienia w jego poliglotyzm:)Urodził się w Leeds, ale wychował w norweskim Bryne i tam też rozpoczął karierę. Ciężka praca na treningach zaowocowała, bo w połączeniu ze sporym talentem Haalanda pozwoliła mu zadebiutować w pierwszej lidze już w wieku piętnastu lat. Napastnik nie zgromadził jednak tak wielkiego zainteresowania medialnego z zagranicy co jego kolega z reprezentacji Martin Oedegaard – tak naprawdę do 2019 roku dla świata pozostawał postacią anonimową.
Anonimowy nie był jednak w ojczyźnie. Brak zainteresowania z zewnątrz szybko wykorzystało Molde – od kilku lat druga siła w lidze norweskiej.
Palacios z River w Leverkusen od stycznia. Kiedyś nawet łączony z Realem. IMO dobry ruch. Ładnie się rozwinie i pójdzie gdzieś dalej za gruby hajs
BBC podaje, że Haaland wraz z ojcem jest w drodze do Manchesteru gdzie mają obgadać jego transfer do United.
- Cz4rny1337
- Moderator
toby alderweireld 2023 
Do Berlina trafić ma Granit Xhaka. Hertha zapłaci za piłkarza sumę pomiędzy 20-30 milionami euro. (BILD)
I ponoć też chcą Goetze i Weigla.
I ponoć też chcą Goetze i Weigla.
o kurwa tyle hajsu za Xhake dać, ciekawe co oni tam palą w tym Berlinie
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Tomasz Urban na tt pisał, że w grę wchodzi też wypożyczenie z opcją wykupu, znalazłem jeszcze:
Hertha Berlin want to sign Arsenal midfielder Granit Xhaka in the January transfer window, according to Sky Germany.
Hertha Berlin want to sign Arsenal midfielder Granit Xhaka in the January transfer window, according to Sky Germany.
- ebismolarek
Ja to bym chciał Eriksena w Barcie