Mata
- gods bidness
Re: Mata
Dobry letni popik ze Szczęsnym w teledysku, tylko czemu wypuszczony na jesień zamiast z końcówką maja?
- Karko_Nape
Jeżeli pasut jest w stanie cię zaorać to pora zejść ze sceny matczak.
Wgl mata do gazu, miał trochę dłuższy lot niż rusina ale już się znudził dzieciakom. NIech wyda kolejny gówniany album to już wszyscy o nim zapomną a mi się lepiej będzie spało.
Wgl mata do gazu, miał trochę dłuższy lot niż rusina ale już się znudził dzieciakom. NIech wyda kolejny gówniany album to już wszyscy o nim zapomną a mi się lepiej będzie spało.
Blacha nagrałby zajebisty letniak pod ten bit do fifki, joł
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Mogliby sypnąć trochę więcej z budżetu, bo zakładam że pchając te grę za 500zł nie biedują, numer Sentino z klipem w Marbelli, a zamiast Szczęsnego wyglądającego jakby nie wiedział co tam ma robić jakiś Neymar i Mbopi robiący znaki palcami, zbliżenia na zegarki i drogie auta, ŁŁŁELKAM TUDE KRAKHAUS
I komu by to przeszkadzało
Dodano po 34 sekundach:
Oprócz nitrozyniaka
I komu by to przeszkadzało
Dodano po 34 sekundach:
Oprócz nitrozyniaka
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- Moltisanti
Po chuju, nikt nigdy się nie spuszczał przesadnie nad jakimiś afrotrapowymi wygrzewkami sentino. Wiadomo ze robi to dobrze ale ten "gatunek" nie jest jakiś wymagający i każdy se może zrobić w miarę chwytliwy numer w tej stylistyce czego dowodzą blachy i inne kubanczyki
Nie no fajnie wpada w ucho ta piosenka super się bawię grając w FIFĘ ale wiadomo zawsze mogłoby być trochę lepiej dopracować można to było zmienić bit i tak dalej 
''Bez przesady, choć sam nieraz przesadziłem
I nie mówię tu o drzewach, lecz o rzeczach co zrobiłem
I nie jestem dumny, lecz błędy naprawiam gdzieś
Nerwy zostawiam was także namawiam'' Ero
I nie mówię tu o drzewach, lecz o rzeczach co zrobiłem
I nie jestem dumny, lecz błędy naprawiam gdzieś
Nerwy zostawiam was także namawiam'' Ero