[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - T̶e̶n̶ ̶T̶y̶p̶ ̶M̶e̶s̶ / Wini
Jutro odpowiedz i pewnie najlepszy numer tego beefu bo kurwa jest z czego przebierać 
Wyobraźcie sobie że Lil Rychu aka kaszojad słuchał jak tatuś to produkował jak akurat nie był u bejbimamy
Wyobraźcie sobie że Lil Rychu aka kaszojad słuchał jak tatuś to produkował jak akurat nie był u bejbimamy
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Fiodor nie jest w stanie tego spierdolic.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
AHAHA, CO TU SIĘ ODJEBAŁO
Pierwsze dwie minuty słuchałem skupieniu, spodziewając się poważnego numeru, jakichś wyciągniętych krzywych akcji z warszawskiego rapowego półświatka, plotek o kochankach, czegokolwiek, ale w okolicach 2:08 dzieje się magia - Mes zmienia flow uznając że ten bit to w sumie do chuja mu potrzebny i robi jakieś popierdolone przyspieszenia jakby siedział w Maserati.
W przeciwieństwie do przekonań fanów Eripe na temat jego panczlajnów tutaj faktycznie musiałem po kilka razy cofać linijki żeby odczytać jakiś sens, ukrytą grę słowną, ale obawiam się że...ich tam kurwa zwyczajnie nie ma - jego po prostu odkleiło i staje się Mariuszem Maxem Kolonko rapgry.
ODKLEIŁO MI SIE JĄDRO OD TWOJEJ JAPY / JAK LUBISZ TE TEMATY TO CI WJADE NA KABATY DO CHATY / I ZŁOŻE GRATY NA MORDĘ I SIĘ ZLEJE NA KOŁDRĘ A TY POŁOŻYSZ SIĘ NA TYM

Pierwsze dwie minuty słuchałem skupieniu, spodziewając się poważnego numeru, jakichś wyciągniętych krzywych akcji z warszawskiego rapowego półświatka, plotek o kochankach, czegokolwiek, ale w okolicach 2:08 dzieje się magia - Mes zmienia flow uznając że ten bit to w sumie do chuja mu potrzebny i robi jakieś popierdolone przyspieszenia jakby siedział w Maserati.
W przeciwieństwie do przekonań fanów Eripe na temat jego panczlajnów tutaj faktycznie musiałem po kilka razy cofać linijki żeby odczytać jakiś sens, ukrytą grę słowną, ale obawiam się że...ich tam kurwa zwyczajnie nie ma - jego po prostu odkleiło i staje się Mariuszem Maxem Kolonko rapgry.
ODKLEIŁO MI SIE JĄDRO OD TWOJEJ JAPY / JAK LUBISZ TE TEMATY TO CI WJADE NA KABATY DO CHATY / I ZŁOŻE GRATY NA MORDĘ I SIĘ ZLEJE NA KOŁDRĘ A TY POŁOŻYSZ SIĘ NA TYM
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- gods bidness
Na pierwsze przesłuchanie, to:
Ale może wkurwić Tedego, więc jest nadzieja na dobry beef i większe chamstwo, a mniejsze psychologizowanie.gods bidness pisze: ↑28 lip 2025, 11:39 Obawiam się, że Mes może mieć syndrom Kanye Westa. Ma już napisane ze 3 różne kawałki, a teraz je "upiększa, udoskonala, dodaje smaczki", żeby na końcu wypuścić przekombinowane gówno, oby nie.
Мес - сука
Dojebany bit
Dojebany bit
Ostatnio zmieniony 15 sie 2025, 0:25 przez eddy_wata, łącznie zmieniany 1 raz.
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Nie wiem o czym on tam pierdoli, przyśpieszenia i wkrętka na ojca to xD ale refren buja
Problem w tym, że tu w sumie nie ma co go na serio wkurwić xDgods bidness pisze: ↑15 sie 2025, 0:24 Na pierwsze przesłuchanie, to:Ale może wkurwić Tedego, więc jest nadzieja na dobry beef i większe chamstwo, a mniejsze psychologizowanie.gods bidness pisze: ↑28 lip 2025, 11:39 Obawiam się, że Mes może mieć syndrom Kanye Westa. Ma już napisane ze 3 różne kawałki, a teraz je "upiększa, udoskonala, dodaje smaczki", żeby na końcu wypuścić przekombinowane gówno, oby nie.
Ostatnio zmieniony 15 sie 2025, 0:28 przez AideN, łącznie zmieniany 1 raz.
Eripe z Bedim tekstowo zawiesili poprzeczkę tak że słuchać tego bez uśmiechu politowania ciężko
Jebany tyle kazał czekać, żeby daj jakiś beat usypiacz. Nawijka też usypia. Co tu kurwa się odjebało xD lepsze wersy były w wiadomo jakim temacie.
No nic chyba faktycznie nie ma ziomków, żeby to komuś wysłać i zapytać mordo jak tam rozjebałem, sprawdź te gorące linie, god dammit!
Nie stary, nie rozjebałeś. Zasnąłem dwa razy w trakcie, a tak poza tym normalnie, to bym wyłączył tę kołysankę po minucie. Zieeew w chuj.
No nic chyba faktycznie nie ma ziomków, żeby to komuś wysłać i zapytać mordo jak tam rozjebałem, sprawdź te gorące linie, god dammit!
Nie stary, nie rozjebałeś. Zasnąłem dwa razy w trakcie, a tak poza tym normalnie, to bym wyłączył tę kołysankę po minucie. Zieeew w chuj.
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Jedyne co to refren się wkręca
to jest dosłownie lepszy diss od mesa niż to, co on tu z siebie wyrzygał po 3 tygodniach
To teraz tede wypuści jakiś diss w ciągu max 3 dni i każdy będzie miał ten beef głęboko w chuju bo nie ma co czekać na odpowiedź starego cwelozy 
-
nescafeklasyg
Ale gówno
Teraz eripe powinien mieć beefa z mesem a bedoes z tede
Ewidentnie bedi by to wygrał, ulany król
Wini powinien wręczać nagrode
A mes nie wiem co powinien, zamknąć pizde na pewno
Teraz eripe powinien mieć beefa z mesem a bedoes z tede
Ewidentnie bedi by to wygrał, ulany król
Wini powinien wręczać nagrode
A mes nie wiem co powinien, zamknąć pizde na pewno
Spokojnie za trzy miesiące rozpierdoli
- gods bidness
W mocnych panczach jest póki co remis 0-0.
Nie wiem dlaczego, ale pierwsze wyobrażenie odnośnie odpowiedzi to Tede z roześmianą mordą na storkach, nagrywający komentarz jak za czasów prezydenckiej szesnastki
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike