Livescore Euro 2020
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- ebismolarek
Re: Livescore Euro 2020
Ze Szwecja wygramy 1-0 po golu Bednarka
co przyharcił Isak
-
ksiazenieporzadek
na mundialach / euro liczą się bezpośrednie, a nie bilans? jak tak to sry
- genocidegeneral
Możemy, wystarczy że wygramy z Hiszpanią i przegramy ze Szwecja, a Hiszpania maks zremisuje w ostatniej kolejce.
Oczywko wtedy trzeba liczyć na korzystne rozstrzygnięcia w innych grupach.
Oczywko wtedy trzeba liczyć na korzystne rozstrzygnięcia w innych grupach.
Spoiler
Ostatnio zmieniony 18 cze 2021, 16:42 przez genocidegeneral, łącznie zmieniany 1 raz.
2002, 2006, 2018, 2020 - ktoś ma taką skuteczność w XX wieku, że cztery razy wyjazd do bazy już po dwóch meczach?
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Kurwa ale ze da się blokować strzały przy rzutach różnych i jak się podwaja Słowaków na boku to można im wybić piłkę? Ja w szoku
ahaha ja pierdole ta Słowacja to jest tragedia, tylko polsce kurwy mogły przegrać z takimi marniakami

eh trudno, taka jest piłka noo
- qualite_de_schizoide
Słowacja to okropne kasztany, ta Szwecja nie lepsza wcale, a my polecimy z Euro po dwóch meczach w takiej grupie XD
Na zdrowie dzieciak niech kapie
Chcę tu i teraz, bo znudziło mi się kurwa czekanie łapiesz?
Chcę tu i teraz, bo znudziło mi się kurwa czekanie łapiesz?
izak sam se stwarzał sytuacje, sprintował kiedy trzeba było, kiwał kilku piłkarzy, oddawał strzały na bramke
jak się go porówna w tym euro do lewego, to nasz husarz wypada przy nim jak piłkarz z okręgówki
no sorry, ale nie da się obronić piachu jaki gra lewy na tym turnieju (i wszystkich innych zreszta też)
jak się go porówna w tym euro do lewego, to nasz husarz wypada przy nim jak piłkarz z okręgówki
no sorry, ale nie da się obronić piachu jaki gra lewy na tym turnieju (i wszystkich innych zreszta też)
najgorsza grupa, hiszpania rowniez najslabsza z pierwszego koszyka. a my w tej grupie jesteśmy najwiekszymi ogórami. to jest blamaż patrzac na poziom dzisiejszej kopaniny
nawet we wronkach mnie tak wcześnie nie budzily
Tzn no Szwecja jest świadoma potencjału i woli stać z tyłu, ogarnąć defensywę i liczyć że coś wpadnie. My chcemy grać do przodu, chcemy pokazać że potrafimy coś innego i wychodzi jak wychodzi. Za Nawałki to euro przecież podobne mieliśmy, 1-0, 0-0 i szlo
Jutro remis z Hiszpanią w ostatniej kolejce wygrana ze Szwecją, Hiszpania wygrywa ze Słowacją i gramy dalej 
jutro remis z hiszpania rozdmuchanie balona do niemożebnych rozmiarów blogoslawienstwo kardynała przed ostatnim meczem, a potem wpierdol potop szwedzki
nawet we wronkach mnie tak wcześnie nie budzily
sprawdziłem sobie z ciekawości wypierdolki po dwóch meczach na wielkich turniejach w ostatnich latach i co tu dużo gadać, wielka Polska dominuje, inne drużyny europejskie zaliczały taką pizdę maksymalnie jeden raz
MŚ
2002 - Słowenia, Chiny, Polska, Arabia Saudyjska, Nigeria
2006 - Polska, Kostaryka, Paragwaj, WKS, Serbia i Czarnogóra, Iran, Togo
2010 - Kamerun, Korea Północna
2014 - Kamerun, Hiszpania, Australia, Anglia, Bośnia i Hercegowina
2018 - Arabia Saudyjska, Egipt, Maroko, Peru, Kostaryka, Tunezja, Panama, Polska
ME
2000 - Czechy, Dania
2004 - Rosja, Bułgaria
2008 - Szwajcaria, Grecja
2012 - Irlandia, Szwecja
2016 - Ukraina
2020 - Macedonia
MŚ
2002 - Słowenia, Chiny, Polska, Arabia Saudyjska, Nigeria
2006 - Polska, Kostaryka, Paragwaj, WKS, Serbia i Czarnogóra, Iran, Togo
2010 - Kamerun, Korea Północna
2014 - Kamerun, Hiszpania, Australia, Anglia, Bośnia i Hercegowina
2018 - Arabia Saudyjska, Egipt, Maroko, Peru, Kostaryka, Tunezja, Panama, Polska
ME
2000 - Czechy, Dania
2004 - Rosja, Bułgaria
2008 - Szwajcaria, Grecja
2012 - Irlandia, Szwecja
2016 - Ukraina
2020 - Macedonia
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----