jasny ben, to ile kalorii wpierdalasz dziennie?
Siłownia
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- con shonery
- Moderator
Re: Siłownia
Fazka, a ja głoduje na 2700. Ale idę po więcej, jedną z moich głównych motywacji treningowych jest możliwość obżerania się bez popełniania grzechu nieumiarkowania w jedzeniu.
Masz gino, gratulacje 
- FruitOffTheWall
moze po prostu przytyłeśxD
jak sie dygasz to idz sobie normalnie do doktorka i ustali ocb, jeżeli masz mr,gino to wspołczuje ( ale również gratuluje jak uż @demon )
jak sie dygasz to idz sobie normalnie do doktorka i ustali ocb, jeżeli masz mr,gino to wspołczuje ( ale również gratuluje jak uż @demon )
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
małe suty ciemne a u twojej pepperoni
a to nie tak samo jak forma i zmienia się w ciągu dnia i jest zależne od paru rzeczy?
Mam prośbę. Możecie podesłać pomysły, jak dobić kcal, tak z 500-1000 w ciągu dnia? Potrzebuję produkty bez laktozy, bez mięsa. Orzechy mogą być, ale nie jako całość przekąski. Najlepiej coś, co można zjeść w biegu. Gotowe produkty mile widziane.
Dzięki wielkie.
Dzięki wielkie.
Na filmiku z Owcą WK było widać jak naparza tosty z powidłami na dobicie kalorii. Na szybko, to zawsze można polecieć z gainerem jakimś czy białkiem.
nic na potem
Struclę polecam, np. z biedry albo lidla. Wchodzi jak złoto.
Naleśniki z serem z lidla/biedry polecanko
Tak przy okazji chcę sobie przez miesiąc przetestować jakiś chamski obwód na brzuch z jutuba typu abs core six pack daily routine danza kuduro remix, znacie jakiś w miare sensowny trwający takie 10 - 15 minut? Z założenia ma być to test i mam po prostu chęć przyświrowania czegoś takiego na próbę bez większej analizy merytorycznej
Tak przy okazji chcę sobie przez miesiąc przetestować jakiś chamski obwód na brzuch z jutuba typu abs core six pack daily routine danza kuduro remix, znacie jakiś w miare sensowny trwający takie 10 - 15 minut? Z założenia ma być to test i mam po prostu chęć przyświrowania czegoś takiego na próbę bez większej analizy merytorycznej
a pod kątem wizualnym jakieś zmiany się pojawił?